Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35988 replies to this topic

#3921 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 05 May 2007 - 09:26 AM

A je kdo v kšni ljubljanski cvetličarni mogoče zasledil kakšno sončnico, posajeno v lončku? Jaz sem jo našla, pa so mi jo prodali preden mi jo je uspelo dobiti v roke, pa jo skoraj nujno rabim sad.gif
Za kakršnekoli informacije se priporočam smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3922 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 05 May 2007 - 09:41 AM

Kikny, naj naj najlepša hvala!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#3923 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12104 posts

Posted 05 May 2007 - 10:24 AM

QUOTE(Zlobica @ 4. 5. 2007 - 21:48) View Post

kje ma qs oz. roxy trgovino v lj? emporium? a kar je njihovih kopalk je tm pr ostalih kopalkah al majo prov tm?

Roxy je tudi v BTC-ju v Hali 12, to je una rdeča stavba nasproti Merkurja pa kavarna Zvezda je tudi v isti bajti.
  • 0

#3924 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 05 May 2007 - 10:40 AM

pa nekako se mi sanja, da je od nedavnega tudi v hali a v zgornjem štuku.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3925 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 05 May 2007 - 11:28 AM

A pozna kdo naslov kaksne dobre knjige za javno nastopanje? (tehnike nastopanja, kako se znebiti treme, ipd...)
Hvala vnaprej.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#3926 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 May 2007 - 11:36 AM

js nobene knjige ne poznam, ampak stamprle al pa 2 bosta pa zihr pomagala da bo slo use kot po masucku thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#3927 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26058 posts

Posted 05 May 2007 - 12:21 PM

a mogoce kdo ve, kako je kej z vticnicami pa tem v spaniji? majo isto k mamo mi (napetost, vtikaci ...)?

rea, Frida, pinga - hvala wink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3928 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 May 2007 - 02:46 PM

Hvala za odgovore!
No...sej jazst niti nism mislla tok za maturo, mpak tut tko, da izboljšam svojo angleščino in vidm kej sveta. A to je začetna, al se da izbirat najbrž, alpakej, an? Ker moja kolegica je bla isto v Angliji in so mel skos ene tečaje in to in res obvlada angleščino. Samo je p bla pri eni familji. Aste bli vi v domu?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#3929 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 May 2007 - 03:14 PM

odvisno kako hočeš, jaz sem bla pr familiji (so bli friki), moja prjatlca je pa dobla ful svetovno...tako da je čist odvisno kako naletiš! Ko prideš rešiš test in te razvrstijo pač v tisto skupino, ko po znanju spadaš...edino, kar si sam zbereš je intenzivnost tečaja, in pol maš glede na to število ur...jaz sem bla intenziv(največ), pa mi je blo bedno (v šoli), mi je blo žal da nisem čist osnovno šla (pa bi za isti denar lahko bla 1 teden več)...velik več sem (po moje) pridobila z druženjem, in pogovorom...meni abolutno ni žal da sem šla, je blo res 1A....edin misnu je pa ta, da vse skupaj kar velik stane...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3930 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12104 posts

Posted 05 May 2007 - 04:14 PM

QUOTE(Zlobica @ 5. 5. 2007 - 13:21) View Post

a mogoce kdo ve, kako je kej z vticnicami pa tem v spaniji? majo isto k mamo mi (napetost, vtikaci ...)?

Isto kot pri nas. Tule maš pa še en link:

http://www.lonelypla...e/spain?a=facts

• 0

#3931 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26058 posts

Posted 05 May 2007 - 04:41 PM

hvala smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3932 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 May 2007 - 05:04 PM

Aha...v šoli je bla bolj slovnica, al kako? Ker slovnice se jazst ne maram učit, bolj besede, kar p je res da največ pridobiš s pogovarjanjem. Se mogoče spomneš kakšna je bila pribl. cena? Kolk ur na dan p si bla v šoli? Glede žuranja p-je najbrž odvisno tut v kakšni familji pristaneš, ne?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#3933 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 May 2007 - 05:08 PM

A se da kupt posebi une oljnate robčke, ko jih drgač dobiš priložene zravn, ko kupš depilacijske trakove?
Ker fora je v tem, da jih je zame vedno premal priloženih zravn in mi jih skoz zmanjka.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3934 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 May 2007 - 05:22 PM

QUOTE(Sanies @ 5. 5. 2007 - 18:04) View Post

Aha...v šoli je bla bolj slovnica, al kako? Ker slovnice se jazst ne maram učit, bolj besede, kar p je res da največ pridobiš s pogovarjanjem. Se mogoče spomneš kakšna je bila pribl. cena? Kolk ur na dan p si bla v šoli? Glede žuranja p-je najbrž odvisno tut v kakšni familji pristaneš, ne?

-šola:jaz se sploh ne spomnim kake slovnice?!...lahko da sem pozabla, ampak misli, da smo v glavnem se kakšne igrice šli, pa poudarek je na besedišču..

-Cena: mislim da okoli 350.000,pol rabiš še karto, pa kakšnih 100.000 za zraven (al pa še več, odvisno pač),...jaz sem bla za 3 tedne

-jaz sem bla hm hmm.gif kakšne 4-6 ur....čist na pamet govorim, ker sem res čist pozabla (to je blo skoraj 3 leta nazaj)

-žuranje?...ne ni odvisno od družine, ponavadi, vsaj koliko mam jaz izkušenj s tem, so bli veseli, če si se spokal iz hiše laugh.gif sploh če si polnoleten je ql...ker če nisi maš velikooooo problemov pridet v katerikoli klub...mi smo v glavnem hodili na žurke, ki jih je organizirala tale EF šola...tak, da smo meli vse zrihtano, še prevoze ponoči nazaj..pa to..
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3935 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26058 posts

Posted 05 May 2007 - 06:01 PM

QUOTE(rea @ 5. 5. 2007 - 18:08) View Post

A se da kupt posebi une oljnate robčke, ko jih drgač dobiš priložene zravn, ko kupš depilacijske trakove?
Ker fora je v tem, da jih je zame vedno premal priloženih zravn in mi jih skoz zmanjka.

rea, lani se ni dalo, letos jih pa tud nisem nikjer vidla ... mores pazit, da se kam ne zalimas smile.gif ermm.gif
  • 0

#3936 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 05 May 2007 - 06:13 PM

Ja pikibikica, stamprlcek za pogum - to tak obvezno. oops.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#3937 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 May 2007 - 11:16 PM

Kupiš obične oljnate krpice, poglej na poličkah z opremo za dojenčke.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3938 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 May 2007 - 12:13 AM

Nujno rabim pomoč!

Kaj kupiti paru, ki se bo čez 14 dni poročil - jaz pa sem povabljena na poroko! hmm.gif

Sama nimam nobene ideje... vem samo, da nebi rada dala več kot €100 za darilo. hmm.gif

Nekaj dejstev o paru:
- stara sta okrog 40 let
- skupaj sta že 10 let, živita skupaj
- oba imata zelo dobro plačo
- imata že skoraj vse, potrebujeta v bistvu nič
- sta bolj umetniški duši, a vseeno se rada zabavata

HELP?

Prvič grem na poroko in ne vem kaj naj naredim... ker nočem dat ful denarja za darilo, mislim, da bi bilo boljše nekaj simboličnega - oz. nekaj kar si bosta zapomnila, ne kaj neuporabnega.

Bom vesela vsakega predloga! smile.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3939 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 May 2007 - 12:29 AM

Pri porokah je ponavadi tak, da se par vpraša, kaj si želi (posodo, ostelnjino, pohištvo...). Če ti ne želita izdti, kar se redkokdaj zgodi, povprašaš pri prijatlih, kaj mislijo kupit in nekak uskladiš z njimi. Zadnja varjanta ti je zmeraj vrednostni bon, čeprav se sama le-teh nekako izogbam. Pa niti slučajno ti ni treba toliko zapraviti za poroko. Še posebej, če še nimaš redne službe. Lahko prispevaš h kaknem skupnam darilu. Ni nič narobe. Za moje pojme celo blojše, kot pa da, zaradi pomanjkanja denarja, kupiš neko stvae, ki na koncu ne bo služila nikomur.
Ne si delat problemov. Ti kar vprašaj.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3940 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 May 2007 - 12:35 AM

Adriane, hvala. smile.gif

Problem je v tem, da sem že vprašala, pa sta rekla, da ni treba nič.
Ampak jaz vseeno hočem kaj prinesti, ker vem, da bodo drugi tudi.

Poznam pa ne nikogar drugega od povabljenih, razen njenih staršev, tako da se ne morem uskladiti z nikomer, ali dati zraven za darilo. sad.gif

Sem razmišljala kak darilni bon v kakšnih termah za program v dvoje... ampak se mi zdi, da bosta tega že veliko dobila od drugih. hmm.gif

Če bi bila jaz bolj nadarjena za ročna dela in umetnost, bi jima sama kaj ustvarila, tako pa ne bo nič iz tega...

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users