QUOTE(Nincha @ 13. 6. 2011 - 11:51)

Hahahaha, a si mela Croquis? Jst sem isti listek potegnila

Pa sem ga na srečo obvladala, bil mi je pisan na kožo, ful sem bila srečna. Sem se bala kakšne Antigone in tistih najpoznejših pesmi oz. zgodb.
Jaaa, Kroki je bil, tisti njegov polit viski al konjak al kaj že, in hišica in drevo in dvorišče in natakar, aaa.

Ne, sej pol sem pesem sproti ful dobro analizirala, ker mi je to šlo vedno od rok, samo tista dramatika, baaaaaaŁŁŁaaa. Pa najbolj mi je šlo na živce to, da sem DO moderne VSEEEE predelala v nulo, pri Salomi (še zdaj znam cele odlomke na pamet, ker sem jo toliko krat prebrala pred spanjem, ko smo jo obravali v 3. letniku, ker mi je bila tako huda

) sem se ustavila in si mislila, ah od tu naprej pa ja ne bom dobila. In valda, dobim.

Sej na koncu sem se tako dobro zvekla ven, da sem dobila vse možne, mene je kap, ko sem izvedela za rezultate, pa ta profesorica me drugače ful ni marala.
Fak, še zdej se točno spomnem vsakega vprašanje pri ostalih listkih, še za matematiko in angleščino vem (pri angleščini sem dobila tisti listek Marriage in pa Fashion, lol, sem toliko govorila, da so se profesorice na koncu samo začele smejat. Aja, pa jaz sploh nisem vedela, da bo knjiga zraven, tisto 3. vprašanje sem dobila odlomek iz Kečerja, pa tako se počasi v easy pripravljam na prvi dve vprašanji, in imam še minuto, pa tko gledam v zrak in mi ostane še par sekund za pripravo in tako vprašam 'A ta odlomek dobim pri vas, pa ga preberem in analiziram al kako?', pa me prof. pogleda 'Aam, knjiga je zraven tebe, 10 cm od tvoje roke', jaz pa samo AAAaAAaa, FAKŠITFAK, sej ga sploh nisem prebrala.

Pol sem samo odprla knjigo na tej strani, hb je bilo nekaj z začetka, ko Holden sreča tisto mamo od sošolca na vlaku, do tam sem prebrala knjigo, pol pa sem ji odgovorila in je bilo kul).