Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3901 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 October 2013 - 11:14 PM

A se v HMjih res tako težko pride do topov iz njihove športne linije, ali imam samo jaz to srečo? Iščem jih že par mesecev, v vseh H&M v LJ sem bila + na Obali in Trstu, a brez uspeha.

Ful bi imela tale dva, v Pink in Leopard barvi, pa je prvi na voljo vedno zgolj v L in XL, drugega pa še sploh nikoli nisem videla v trgovini.

hmprod.jpghmprod11.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3902 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 30 October 2013 - 06:05 PM

Kje naročate športna oblačila? Jina vem ,da pogosto piše, da foter kupi preko spleta...

• 0

#3903 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 30 October 2013 - 06:35 PM

Startfitness, 21run.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3904 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 30 October 2013 - 06:48 PM

Hvala!

• 0

#3905 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2013 - 07:11 PM

ASOS (oziroma New Look) modrci. Kak nasvet? Če imam 75B vzamem 34B? Po njihovem size chartu padem nekam med 32B in 34A :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3906 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 26 November 2013 - 09:41 PM

Punce, morda katera od vas ve za second hand shop, kjer odkupujejo obleke?  Po možnosti v Lj in okolici...

• 0

#3907 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29723 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 December 2013 - 10:50 AM

Morettina, tole sem našla (vir: Delo, 16.1.2013)

Moje Tvoje - vintage in modna oblačila, čevlji, torbice, kape, modni dodatki. Trgovina poleg rabljenih oblačil nudi tudi unikatna oblačila in nakit, prostor pa je namenjen tudi likovnim razstavam. Nahaja se na Mestnem trgu 8 v manjšem podhodu

2nd Chance - oblačila, modni dodatki in obutev višjega cenovnega razreda na Gosposvetski 5

Divas Vintage - rabljena oblačila, torbice,  nakit, obutev in dodatki za dom na Gosposki 3

Little Elephant Maja - otroška oblačila preko FB strani

Pri Klari v omari- rabljena oblačila, modni dodatki, torbice, čevlji... v pasaži Nebotičnika

Ab Fab- vintage oblačila na Mestnem trgu 21

Vintage Vikend - dogodki organizirani po različnih lokacijah v Ljubljani in drugim mestih, na katerih je mogoče dobiti široko paleto rabljenih oblačil, obutev in modnih dodatkov.

Oblačilnica Dela -  združuje trgovino z rabljenimi in predelanimi oblačili in socialno podjetništvo na Poljanski cesti 11

Gvant- rabljena oblačila in modni dodatki nizkega in višjega cenovnega razreda v BTC-ju Dvorana 3

Ne vem pa, če odkupujejo, se splača vprašat.

Nisem vedla, kam naj vtaknem pa naj bo tule: menjava podloge, ki je zdaj full kvalitetnejša, me je  stala 50€. Nekako sem računala na tak  (ali podoben) znesek, približno polovica cene novega plašča. Za menjavo podloge sem se odločila, ker je bila že vsa stragana in boga, plašč je pa full ohranjen in mi ga bi blo škoda zavreči.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3908 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 December 2013 - 10:42 PM

Fluffy the Stud Eater, kakšne številke ima kej Esprit? :D Nimam še nič od te znamke, zdaj pa sem si malo ogledovala spletno in mi je par zadevic všečnih, TO npr., zelo.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3909 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2013 - 11:09 PM

Jaz bi rekla, da normalne. :D

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3910 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 December 2013 - 11:11 PM

Okej, hvala! :D Zdaj imam že 5 stvari na WL. :ph34r:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3911 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2013 - 06:36 PM

Mislim, da je Jinadaze enkrat sicer rekla, da se ji zdijo malenkost večje št. Nekako imam to v glavi. Bo potrdila ali zavrnila. : )

Pridna. :ninja:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3912 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 13 December 2013 - 07:58 PM

Je bila katera kaj v Benetton megastore v BTC-ju? Me zanima, če imajo kaj izbire ženskih plaščev, če se splača it pogledat ob razprodajah.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3913 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 13 December 2013 - 09:01 PM

Mislim, da je Jinadaze enkrat sicer rekla, da se ji zdijo malenkost večje št. Nekako imam to v glavi. Bo potrdila ali zavrnila. : )

Pridna. :ninja:

Potrjujem. :D Res pa je, da že leta nisem nič njihovega kupila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3914 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2013 - 09:07 PM

Okej, hvala lepa obema. Fluffy, strokovnjakinja, a imajo pri Espritu razprodaje tut (na spletni)? :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3915 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32335 posts

Posted 14 December 2013 - 09:47 AM

Ja, sej imajo skoz kej znižano....

• 0

#3916 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17631 posts

Posted 14 December 2013 - 10:27 AM

Morettina, v Festivalni dvorani v LJ je bil na začetku decembra dogodek - garažna razprodaja, kjer je lahko kdorkoli prišel prodajat svoja oblačila/dodatke in podobno.

Ful dobra zadeva z odličnim odzivom. To je bilo organizirano že drugič in bo najbrž še kdaj.

Mislim pa, da ni trgovine, ki bi prav odkupovala rabljena oblačila od kogarkoli.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3917 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 December 2013 - 04:06 PM

ZARA ima ponavadi neka minimalna znižanja že tam okrog Božiča, ne?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3918 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2013 - 04:47 PM

Fluffy, strokovnjakinja, a imajo pri Espritu razprodaje tut (na spletni)? :D

:D Sry za nekoliko pozen odgovor. Ja, skos imajo neka znižanja ... kot že povedano. Jaz naročujem vedno na tej strani.

Občasno kaj njihovega naročim tudi na Surfdome. Ta stran mi je zadnje čase res super - imajo ful všečen nabor znamk.

• 0

#3919 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 December 2013 - 04:53 PM

S tem, da imajo skozi neka znižanja, imaš v mislih kake promo code, ali je že direkt na strani znižano?

Okej, hvala! :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3920 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2013 - 05:28 PM

Ja, direkt za strani je znižano, nikoli ni kod.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users