Morettina, tole sem našla (vir: Delo, 16.1.2013)
Moje Tvoje - vintage in modna oblačila, čevlji, torbice, kape, modni dodatki. Trgovina poleg rabljenih oblačil nudi tudi unikatna oblačila in nakit, prostor pa je namenjen tudi likovnim razstavam. Nahaja se na Mestnem trgu 8 v manjšem podhodu
2nd Chance - oblačila, modni dodatki in obutev višjega cenovnega razreda na Gosposvetski 5
Divas Vintage - rabljena oblačila, torbice, nakit, obutev in dodatki za dom na Gosposki 3
Little Elephant Maja - otroška oblačila preko FB strani
Pri Klari v omari- rabljena oblačila, modni dodatki, torbice, čevlji... v pasaži Nebotičnika
Ab Fab- vintage oblačila na Mestnem trgu 21
Vintage Vikend - dogodki organizirani po različnih lokacijah v Ljubljani in drugim mestih, na katerih je mogoče dobiti široko paleto rabljenih oblačil, obutev in modnih dodatkov.
Oblačilnica Dela - združuje trgovino z rabljenimi in predelanimi oblačili in socialno podjetništvo na Poljanski cesti 11
Gvant- rabljena oblačila in modni dodatki nizkega in višjega cenovnega razreda v BTC-ju Dvorana 3
Ne vem pa, če odkupujejo, se splača vprašat.
Nisem vedla, kam naj vtaknem pa naj bo tule: menjava podloge, ki je zdaj full kvalitetnejša, me je stala 50€. Nekako sem računala na tak (ali podoben) znesek, približno polovica cene novega plašča. Za menjavo podloge sem se odločila, ker je bila že vsa stragana in boga, plašč je pa full ohranjen in mi ga bi blo škoda zavreči.