Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3881 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 25 February 2008 - 10:04 AM

QUOTE(Limona @ 24. 2. 2008 - 18:38) View Post

Jaz tudi, ne predstavljam si več prihodnosti z njim... Hkrati pa nevem, kako bom živela naprej brez njega. cry.gif

točno tole imam zdele v mislih.

• 0
mačka figa.

#3882 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2008 - 02:45 PM

Ohlajam se, postajam ravnodušna.
Druga stran pa čedalje bolj ogreta.
Problem.
Povezave med ljudmi povzročijo komplikacije. (by Dexter laugh.gif )
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3883 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 25 February 2008 - 02:58 PM

Končno sem našla popoln puder, v popolni barvi, popolne teksture. Ampak cena je pa za zjokat... 44€ IPB Image What to do?...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3884 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 25 February 2008 - 03:11 PM

QUOTE(Eli @ 25. 2. 2008 - 14:58) View Post

Končno sem našla popoln puder, v popolni barvi, popolne teksture. Ampak cena je pa za zjokat... 44€ IPB Image What to do?...

Počakaj na MAC, boš prišparala 15 € laugh.gif
  • 0

#3885 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 25 February 2008 - 03:14 PM

Nevem, če bom kdaj tega MAC-a dočakala cry.gif ...še dolgo ne kaže nič pozitivnega v tej smeri
  • 0

#3886 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2008 - 03:22 PM

QUOTE(Eli @ 25. 2. 2008 - 14:58) View Post

Kupi ga. closedeyes.gif
Če si ga (pogojno) lahko privoščiš, ne oklevaj. Meni niti za sekundo ni blo nikoli žal, da sem kupila Lancome TI puder, pa je tudi taka cena. Zadovoljstvo ob popolnosti je vredno... kot pa nejevoljnost ob uporabi cenejšega pudra, sploh, ko veš, da nekje obstaja perfekcija. ;p
Keri puder pa je to? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3887 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 25 February 2008 - 03:33 PM

Ugani laugh.gif
Lancome TI, se mi zdi da že z barvnega vidika, ne najdem nič kaj podobnega, ker se nikakor ne morem odločit kak podton kože imam. Najbrž "krednega". Tukaj pa mi 10tka prfektno paše, sma danes ugotavljale s prijazno prodajalko. Privoščim si ga lahko, pogojno. Do pon imam čas premislit.

• 0

#3888 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 February 2008 - 03:39 PM

Hehe... laugh.gif
Te podpiram pri nakupu. closedeyes.gif

• 0

#3889 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 25 February 2008 - 03:46 PM

Sicer je bil v igri še Diorjev Forever,ampak se mi ni zdel tako lepo mazljiv.
  • 0

#3890 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 February 2008 - 07:08 PM

v glavo mi mečejo, da sem preveč kratkoročno naravnana. yeah, sej če bi mela kristalno kuglo, bi že .... tko pa ... BMK! twisted.gif

vem, da sem suha ko poper, kar se keša tiče, pa še kar ene pičkarije kupujem .... slap.gif rolleyes.gif se bo treba mal u roke vzet .... smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3891 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 25 February 2008 - 08:56 PM

Čist brez keša sem, pa ful bi si enih stvari nabavla down.gif
  • 0

#3892 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 February 2008 - 09:43 PM

Zadne čase res vse zamerim in se kr neki razpičkam za brezveze.
Andreja je ena velika egoistka. Za njo je tk vsak drek bol vredn, kot jaz.
Bed mi je, ker je umru en kolega cry.gif .
  • 0

#3893 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 25 February 2008 - 10:49 PM

vesela sem, ker je blo sestri ušeč darilo za rd
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3894 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 February 2008 - 09:47 AM

Se spovedujem ker v zadnjem času pretiravam s smeški. ohmy.gif
  • 0

#3895 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 26 February 2008 - 11:50 AM

Zjutri sem bla neki tečna, pa sem fanta za brezveze nadrla.
  • 0

#3896 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 26 February 2008 - 03:32 PM

zjutraj sem bila neki tečna in sem nadrla totalno vse, ki so mi prišli nasproti.
kasneje mi je dan polepšal fant s čudovitim smsom wub.gif se mi je še posebej zdelo, ker ponavadi ni tak.
  • 0
mačka figa.

#3897 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 26 February 2008 - 04:16 PM

Jezna sem nase, ker se ne morem več spravit k učenju...zgleda me je vdarla spomladanska lenoba. druga stvar, ki me je pa totalno razjezila pa je MSN, ker NE DELA!!!!!!!! evil.gif
  • 0

#3898 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 26 February 2008 - 04:25 PM

Nekaj se menijo, da bodo pon kolokvij prestavli...kar ne morem verjet?!Zdaj nevem al se naj učim al ne, ker če ga prestavijo na čet, ne morem ker grem pa poslovno konferenco...eh, pa tak mi je šlo lepo vse skupaj, zdaj ga pa morjo sračkat...
  • 0

#3899 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 February 2008 - 05:47 PM

Zmatrana sem ful. Danes sem delala in ugotovila, da je tuki pr ns dobro delat samo preko študenta. Tisti, ki so pa pri nas redno zaposleni so pa vsi bogi ke v glavo, ker se pustijo terorizirat eni glupači od šefice. Mislm, da se pa folk še pogovarjat ne sme med delom je pa tud čist preveč. Celih osm ur morjo dobesedno samo v svoje kište gledat, medsebojini odnosi so pa očitno striktno prepovedani.

Js sem danes zvedla, da lahko hodim samo še po kavico tja in potem takoj nazaj v naše prostore in da ne smem tam z nobenim več govort, ker potem oni najebejo, če se z mano pogovarjajo. Mogoče sem pa kužna or something, da me šefica J. ne mara in brani svojim podrejenim sodelavcem komuniciranje z menoj. Ona ni moja nadrejena, pa se očitno boji, da bom js kej moji šefici povedala, česar ne bi smela. Zihr ja, kot da se mi da še to down.gif

Folk je resnično čedalje bolj ubrisan. Ne štekam, da tak teror sploh kdo lahko prenaša. Js že vem, da če bi men moj nadrejeni rekel, da s kom ne smem komunicirat, ki je meni vredu, bi se skenslala še isti trenutek od tam in si poiskala nov job. Halo to so moje pravice, da si sama izbiram prijatelje med sodelavci,...

Jutri sem pa frej, mam kao ginekologa. Prov ne da se mi it, bi najrajš kr prestavila. Sovražim tovrstne preglede. sad.gif
Drugače bom pa delala kej za fax in mejbi malo pospravila sobo pa še kej.
  • 0

#3900 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 26 February 2008 - 06:48 PM

Še zdaj se za vse teste učim zadnji dan, ful sem lena, doma se mi ne da nič pomagati ... če bi skupaj zmetala, sem dost grozna ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users