Verjetno potem ne smem uporabljati tega izraza. Bom naslednjic rajsi napisala da kuham zelenjavo z vmesanim rizem.

Posted 08 November 2019 - 10:32 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 08 November 2019 - 10:36 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 November 2019 - 10:56 PM
Enako. : )Jaz ne maram kremastih rizot in delam malo posvoje. Riz posebaj skuham recimo zelenjavo pa poprazim v ponvi z veliko razlicnih zacimb. Kasneje pa vse skupaj zmesam in to je to. Meni je okusno in drugi tudi pohvalijo pa casovno je tudi hitro.
Posted 09 November 2019 - 07:59 AM
Posted 09 November 2019 - 09:05 AM
Anouk, kaj pa so ti odgovorili, ce so ti sploh? Jaz nekako ne vidim problema v tem (razen ce na meniju pise prav italijanska rizota), ker je mogocih nesteto izpeljank in prilagoditev dolocene jedi.
Niso Ker so prpe. Tako da ne gremo vec tja jest, njihova izguba. Pa par mesecev vnaprej so vedeli, da pridemo in bi res lahko postregli s cim drugim kot (na vodi) razkuhanim rizem, potresenim s cebulo (pol je bilo itak surove, bljak).
Posted 09 November 2019 - 10:01 AM
Mail je precej introvertiran način pritožbe če osebno zahtevaš šefa in poveš v obraz, da se tako ne dela, te vsaj ne morejo ignorirati
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 November 2019 - 04:12 PM
Posted 09 November 2019 - 05:06 PM
Posted 09 November 2019 - 06:14 PM
Posted 09 November 2019 - 06:18 PM
Torteline v domači paradižnikovi solati + zelena solata + solata iz korenja, rdečega zelja, jogurtova omaka s kumino
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2019 - 08:32 PM
Posted 09 November 2019 - 10:47 PM
Posted 14 November 2019 - 04:26 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 November 2019 - 07:52 PM
matevz in repa v sojini smetani
kostanj
Posted 14 November 2019 - 08:43 PM
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2019 - 09:02 AM
Kako naredite matevža, kak preverjen recept? Nazadnje mi ni najbolje uspel.
Posted 15 November 2019 - 11:00 AM
V osoljeni vodi skuhas krompir, vodo odlijes. Na olju preprazis par strokov cesna, da zadisi (lahko tudi cebulo, ce jo imas rada - v tem primeru zacni s cebulo in jo kar dolgo prazi, da bo karamelizirala, potem sele dodaj cesen za kako minutko). H krompirju dodas par zlic margarine in preprazen cesen, eno piksno rjavega fizola, dimljeno sladko papriko in mleti koriander po okusu in vse skupaj pretlacis do vsecne teksture.
Posted 15 November 2019 - 11:53 AM
Posted 15 November 2019 - 02:46 PM
Danes sem ga naredila za O., pojedel je toliko, kot ga bom kasneje jaz.
― V. Van Gogh
Posted 19 November 2019 - 04:02 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users