Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10335 replies to this topic

#3881 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 26 January 2011 - 09:33 AM

Ali pa so kot jaz, ki znam očitno izvrstno blefirat.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3882 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2011 - 09:38 AM

Tudi za blefirat moraš nekaj znat, a ne, glih iz riti ne moreš potegnit znanja, ne? tongue.gif

Sicer pa nima smisla več pisat, vsak ima svoje navade učenja; in nočem zdaj, da se ta debata spremeni v podobno, kot smo jo že večkrat imeli, ko nekdo nekaj napiše, in potem se oglasi 20 ljudi; ne, jaz pa ne, jaz se ne učim, in pišem dobro, haha.

Smo si pač različni. Mi grejo pa na K ljudje, ki rečejo, da bodo padli, in potem dobijo 9. Ti so šele biseri.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3883 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts

Posted 26 January 2011 - 09:56 AM

Jaz si ponavadi enkrat preberem, naredim izpiske, ki jih potem največkrat še enkrat preberem. Zapomnim si ogromno stvari, zato sem pa lena pri učenju, ker si veliko zapomnim in mi je potem dolgočasno to prebirat skozi. Ampak ravno zato velikokrat pogorim, ker si informacije ne zapomnim dovolj podrobno in se mi nekatere ne vsedejo dovolj v spomin. Se ne smatram kot nekaj ful inteligentno (ker za moje pojme to obsega veliko več kot le dobro pomnenje) ampak si pa zapomnim veliko večino stvari, ki pa jih dostikrat tudi pomešam med sabo, kar me na koncu postavi nekam v zlato sredino smile.gif. Se pa večinoma strinjam s Kinky.
  • 0

#3884 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 January 2011 - 10:07 AM

QUOTE(Kinky @ 26. 1. 2011 - 9:38) View Post

Mi grejo pa na K ljudje, ki rečejo, da bodo padli, in potem dobijo 9. Ti so šele biseri.

Kaj pa šele tisti ki dobijo 10! ... lol1.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3885 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 January 2011 - 10:58 AM

Vsakič znova se čudim ljudem, ki nekaj sveto obljubijo, potem pa hladnokrvno obljube ne držijo.
Pa potem obljubijo, da naslednjič pa res bodo to naredili, pa potem spet ne. Pa spet in spet.
Seveda po dveh takšnih stvareh sploh ne pričakujem več, da bo dejansko kaj izpolnjeno, a vseeno. Zakaj potem obljubiš, če veš, da spet ne bo nič?

Kako lahko tak človek živi sam s sabo? hmm.gif down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3886 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2011 - 11:28 AM

QUOTE(PurePoison @ 24. 1. 2011 - 22:03) View Post

Tanov komad od Jana Plestenjaka. Moj bog ... to je pa res polomija od besedila, no:
Dej povej mi punca/ a ga maraš ti?
A SE MALO LAŽEŠ/ a se ti le zdi? lol1.gif

VSE od Plestenjaka. down.gif Še najbolj on sam, seveda. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3887 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 26 January 2011 - 02:50 PM

QUOTE(ananas @ 25. 1. 2011 - 23:06) View Post

To je pa keč teh prehrambenih dopolnil. Ni dobrega nadzora. Se baje pogosto zgodi, da promovirajo, da imajo to pa to notri, na koncu se ugotovi, da je tega 1% notri, ali celo nič.... So baje imeli že te primere.

QUOTE(Sinnaia @ 25. 1. 2011 - 23:10) View Post

Mja, zadeve niso točno določene in regulirane, pa tudi preverjane. Saj smo tudi pri ocenah kozmetike že ugotavljale, da je marsikaj daleč od tistega, za kar se označuje.

Samo zato meni se ni treba jesti arom namesto dejanske hrane. Ali se mazati s tistim, kjer je npr. mandelj samo sel mimo, namesto, da bi se zataknil v mažo. : )

QUOTE(Anouk @ 25. 1. 2011 - 23:15) View Post

sem se spomnila na en filmček o borovnicah, ki je pred nedavnim krožil: KLIK

Anouk, to je to, ja. Se dobro, da obstajajo izjeme in, da imamo moznost izbire.

QUOTE(Sinnaia @ 25. 1. 2011 - 23:22) View Post

Se pa itak trudim vedno bolj jesti čim bolj "čisto" oziroma nepredelano hrano. Da vsaj vem, kaj jem, bi lahko rekla.

yes.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 26 January 2011 - 06:45 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 1. 2011 - 8:21) View Post

Ja, Kalypso, to je velik problem; jaz iščem malo ven iz stroke, in povsod kjer se prijavim, me zavrnejo, češ da nimam izkušenj. Pa so to splošne službe, ne nekaj zelo strokovnega, da ne boš mislila.

Zame tudi ni učenje, da si enkrat prebereš, jaz moram iti 2 krat skozi vsaj, in si delati izpiske, in v glavi ponavljati. Če gre nekdo enkrat skozi, in naredi z visoko oceno, pomeni, da ima fotografski spomin; v večini primerov se folk samo hvali, da bi potem izpadli ektra pametni, ko dobro naredijo izpit, ampak saj vsi vemo, kako je. smile.gif

Imam podoben problem pri zaposlovanju. Pa fejst fejst mi gre na zivce, da ne odgovarjajo na prosnje, ceprav so zakonsko obvezani k temu. Boli njih, jaz pa doma cakam, a bo kaj al ne. down.gif

Glede ucenja - jaz sem sla dostikrat samo 1x skozi stvari, zaradi pomanjkanja casa, je pa res, da sem si takrat sproti ponavljala in delala zapiske. To je ze apriori, kot bi sel skoz 2x.

QUOTE(Kinky @ 26. 1. 2011 - 9:38) View Post

Mi grejo pa na K ljudje, ki rečejo, da bodo padli, in potem dobijo 9. Ti so šele biseri.

That's me. biggrin.gif Sicer ne govorim tega, ampak vsakic ko grem na izpit, me je svinjsko strah, vem, da se nisem naucila dovolj in da mam glih tolk sanse, da padem, kot da nardim. Potem je pa malo odvisno od srece, kaj te vprasa. Pa ocitno imam visje kriterije o tem, kaj je za 9, kot pa nekateri profesorji. smile.gif Jaz bi sama sebe kdaj mirne duse vrgla. smile.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 1. 2011 - 16:15) View Post

Bite me in eat me spravljata ob živce. evil.gif

Tako, kot mene on nom nom. verymad.gif

• 0

#3889 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 January 2011 - 10:27 PM

QUOTE(Immortelle @ 26. 1. 2011 - 10:58) View Post

Vsakič znova se čudim ljudem, ki nekaj sveto obljubijo, potem pa hladnokrvno obljube ne držijo.
Pa potem obljubijo, da naslednjič pa res bodo to naredili, pa potem spet ne. Pa spet in spet.
Seveda po dveh takšnih stvareh sploh ne pričakujem več, da bo dejansko kaj izpolnjeno, a vseeno. Zakaj potem obljubiš, če veš, da spet ne bo nič?

Kako lahko tak človek živi sam s sabo? hmm.gif down.gif

MHM!!!

Ej, drgač pa glede teh izpitov & učenja in blefiranja itd... kaj pa ČE pač člouk sam tok nezupa vase in nima občutka?! Pa pač ma en filing, da je bolš rečt sošolcem, da mu ni šlo, ker bi, če bi reku, da je prepričan, da bo pisu 10, izpadu piflar ipd., in se pač raj mal nrdi bogega?

Mislm, ja, sj to je defektno, pač, ko jih jebe, če se je men zdel, da sm znala hudo, sm tud rekla, da bo hudo. Sam ja, ziher smo si rzalični in bi lah bil tist razlog.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3890 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 January 2011 - 06:28 PM

Ugotavljam,da mi gre vedno bolj na živce raba angleščine v pogovorih.
Vedno več jo je in pa teh poslovenjenih izrazov ,ki pa so tako ali tako postali že del vsakdanjega besedišča.
Sej prizna,da tudi sama kej takega izrečem ampak velikokrat se pa zamislim kam gre to.
So besede ,ki jih uporabljamo že povsem nezavedujoče npr. grem v šoping, sem na kompu,... in podobno in tega je ogromno.Pa tut hujši izrazi,ki niso podobni ne angleščini ne slovenščini.

Pa stavki iz FB npr.:Me and my best friend greva v kino. Mislm halo! rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3891 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 January 2011 - 06:32 PM

Ja, tudi mene moti, ceprav tudi sama uporabljam. Niti ne toliko poslovenjenih angleskih izrazov (komp ipd. skovanke so mi zoprne, se na "okrajsavo" "faks" sem se tezko navadila), ponavadi povem/napisem celotno frazo v anglescini, ker se mi zdi, da bolj izrazi tisto, kar hocem izraziti. :| Bedno.
  • 0

#3892 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29969 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 January 2011 - 06:34 PM

meni se preprosto lahko zgodi, da se ne spomnim slovenske besede. rolleyes.gif blink.gif
ali pa v mejlih, npr. napišem: 'come to think of it, to še ti še želela napisat' ali 'totalno sem out-of-date', 'piše se z otroki, just fyi', včasih se mi enostavno zdi, da hitreje mislim v angleščini. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3893 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2011 - 06:36 PM

Meni so všeč ang besede, velikokrat je stvar povedana precej bolj zanimivo in kewl ( ˘-˘ ).
Bolj me motijo razne zoprne izpeljanje ... grem workat, npr.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3894 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 January 2011 - 06:39 PM

QUOTE(Špela @ 28. 1. 2011 - 18:34) View Post

meni se preprosto lahko zgodi, da se ne spomnim slovenske besede. rolleyes.gif blink.gif
ali pa v mejlih, npr. napišem: 'come to think of it, to še ti še želela napisat' ali 'totalno sem out-of-date', 'piše se z otroki, just fyi', včasih se mi enostavno zdi, da hitreje mislim v angleščini. wink.gif

Aha, razne internetne okrajsave (btw, aka, ..) tudi meni dostikrat pridejo prav v neformalnih virtualnih pisanih besedilih/mailih, ceprav jih popravljam, ce se jih zavem. Dobro, da sem ze mimo osnovne in srednje sole in mi ni treba vec pisati solskih spisov, ker bi se kar namatrala.
Med drugim dobra stran tega foruma, da se vedno potrudim napisati lepo in pravilno (ce cesa ne vem, preverim v SSKJ ipd..), ceprav kot receno, tezko se popolnoma izognem anglescini.
  • 0

#3895 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86720 posts

Posted 28 January 2011 - 06:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 1. 2011 - 18:36) View Post

Meni so všeč ang besede, velikokrat je stvar povedana precej bolj zanimivo in kewl ( ˘-˘ ).

Točno tako.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3896 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 January 2011 - 06:51 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 1. 2011 - 18:36) View Post

Ja ogabno!

Konkretni stavki v ang. ali pa kakšne fraze me niti ne motijo tok,razen okrajšave npr. wtf in podobno,za napisat pač uredu ampak v pogovoru mi je pa grozno.Tega vstrajno nisem nikol uporabljala.Mi je pa vseeno rahlo grozno kako se to širi. Ubistvu na enak način, kot pred leti nemščina.Pa smo izraze prevzeli in ji še vedno uporabljamo.
Sploh mlajši, 15 let in manj(pa tudi starejši) seveda ne vsi ampak, ko nekatere poslušam se mi zdi da sploh ne znajo več normalno govorit.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3897 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 January 2011 - 07:45 PM

monni, meni gre pa na živce, če folk piše vStrajno. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3898 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2011 - 07:52 PM

twisted.gif laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3899 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 January 2011 - 09:51 PM

: D
  • 0

#3900 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 January 2011 - 01:47 PM

Take ženske ---> http://www.youtube.c...ser/juicystar07

(obnašanje, govorjenje, mimika...) wallbash.gif

Blablablabla... blablablabla... tisoč besed v minuti, pa nič pametnega. IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users