Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3861 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 23 February 2008 - 06:33 PM

SaRcHiiQaa skoraj ista situacija je pri nas doma. Eh, kaj čmo rolleyes.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#3862 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 23 February 2008 - 06:38 PM

Ma dej .. In se mami je zdej totalno odlocena glede locitve, jaz pa sploh nevem kaj nej. Z njo se bolje razumem, samo iz tega stanovanja se pa ne bom selila. In zdaj se moram dobesedno odlocit, katerega imam raje. Joooooooooooooooooooooooj.

Mas prou, kaj cmo. Nas frocov itak ne upostevajo.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3863 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29810 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 February 2008 - 06:39 PM

prav očitno sem danes pogledla za enim tok kjut tipom. oh ... wub.gif perfect!

pa dobla sem pof**an prhljaj!!!!!! rpg.gif rpg.gif rpg.gif sniper.gif yucky.gif

sarč, pri nas smo imeli tudi živčne vojne okol fotrovga pirčkanja, dokler mami ni začela drugam usmerjat svojega nezadovoljstva glede tega, meni bi lahko par dogodkov pustilo travme, pa sem nekaj časa to furala, pa sem pol ugotovila, da nima smisla, ker se itak on nau spremenu. pa sem ga sprejela za takega, ko je, ja, je blo težko, sam kva pa nej druzga .... mami je pa tut ena navadna beboslavka, ker to prenaša .... izrazita mazohistična nagnjenja, katerih se ne zaveda, nič novega. midva z bratom pa analize ven vlečeva in se reživa, sva že preveč po svoje oblikovana, da bi naju kaj takega prizadelo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3864 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 23 February 2008 - 07:28 PM

Danes mi je resnično šel fant na živce ene 3 ure, obup res! Aja, pa ena deklca-ne morm vrjet da so lohk eni tok omejeni in neumni res!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3865 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts

Posted 23 February 2008 - 08:09 PM

QUOTE(Špela @ 23. 2. 2008 - 18:39) View Post

sarč, pri nas smo imeli tudi živčne vojne okol fotrovga pirčkanja, dokler mami ni začela drugam usmerjat svojega nezadovoljstva glede tega, meni bi lahko par dogodkov pustilo travme, pa sem nekaj časa to furala, pa sem pol ugotovila, da nima smisla, ker se itak on nau spremenu. pa sem ga sprejela za takega, ko je, ja, je blo težko, sam kva pa nej druzga .... mami je pa tut ena navadna beboslavka, ker to prenaša .... izrazita mazohistična nagnjenja, katerih se ne zaveda, nič novega. midva z bratom pa analize ven vlečeva in se reživa, sva že preveč po svoje oblikovana, da bi naju kaj takega prizadelo.

Ma te fotri .. rolleyes.gif Pa saj ni samo on kriv, ona tut pretirava za vsako malenkost. Samo kaj naj, pri 16 nimam kej praskat, sej se tolazim da je samo se 1 leto pa pol do polnoletnosti ..
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3866 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 February 2008 - 11:48 PM

Spovedujem se, da sem danes eno spržila(po ne vem kolkem času). Žal je že zadeva v celoti izgubila svoj efekt, ker je že minilo precej časa, pila ga pa nisem nič in se zdej počutim prov dobro, še spat se mi je začel, jupi:)
  • 0

#3867 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 February 2008 - 01:29 PM

Mami, čeprav je neznansko čudna in je res ne morem razumet, pa bi jo rada, amapk enostavn ne gre butl.gif kar naprdne se, mi muti o življenju ko nje ne bo blink.gif itd, potem me ''obtoži'' al napade za stvar s katero nimam jaz nič pač pa jo ima ona s svojo sestro, skratka, najmanjša stvar jo spravi iz tira in se razburi za stvar s katero potem sploh nima tista prejšnja stvar veze. Samo, okej, skušam razumet in potrpim ampak s tem zraven tudi trpim, ko sem skoz tiho se žrem in razmišljam 24/7 o teh rečeh. Ona pa potem kot da ni nič, za njo se dan normalno odvija naprej, ali pa se opraviči in joka, da je grozna, da se opravičuje, ker me je tako napadla pa ji jaz logično oprostim, saj ji sploh nisem zamerila, samo kar je, je pa to, da mene to razjeda, ne počutim se okej, kot da mam notranje rane in stalno se krpam iz dneva v dan, ko je jovo na novo, ma katastrofa, no. Ne vem, kaj naj rečem sploh. Da živim zase in se brigam zase, samo ne znam, ko skoz razmišljam o drugih. Človek mora res se naućit ratat nek tak racionalen egoist in met vsa kolesa v glavi da zna pravilno reagirat in postavit do meje in takoj razčisit stvari.

Pa ne razumem fanta, da gre kao bordat do nedelje zveečr, bi mogu prodt okol 22, pol pa prej jz njega kličm pa mi reče da niso šli dons bordat sam da pa ni sicer me še poklicu pa povedu. Pa ja ... ni panike, sj ne rabm poročila, sam tko, pol to usput pove, sam pršl bojo pa vseen dost pozn, zakaj pa ne, a ne, k je tko lepo kadit pa se praskat po riti pa se smejat snegu tm v koči, debilčki eni, mislm, itak je s svojim avtom, komot bi lah pršu prej nazaj, pa da gre 1x za spremembo še z mano kam na izlet ali pa kam tko, da sva skupaj še na drug način, ne pa stalno doma en pri drugemu pa da gledava filme pa hodva v kino, pa ven jest pa po trgovinah. Ma ja, saj vem, da ne mara sprehodov pa tko, vzponov pa tko naprej, sam vseen neki malga pa se lah angažira da se rekreira še z mano kje. Pa res nč ne forsiram, nism take vrste baba, da pričakujem, da, ker pa on zdj borda, da more še z mano se nekam vpisat na rekreacijo, sploh ne, samo kako pobudo za kak izlet ali kaj podobnega pa bi tud lah dau kekc en debiln, me že kliče, jao ej.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3868 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 February 2008 - 06:18 PM

Pustila bi fanta. ..
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3869 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 24 February 2008 - 06:38 PM

QUOTE(Emily @ 24. 2. 2008 - 18:18) View Post

Pustila bi fanta. ..

Jaz tudi, ne predstavljam si več prihodnosti z njim... Hkrati pa nevem, kako bom živela naprej brez njega. cry.gif
  • 0

#3870 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 February 2008 - 06:53 PM

QUOTE(Emily @ 24. 2. 2008 - 18:18) View Post

Pustila bi fanta. ..

Emily, kaj pa je narobe? (firbčnost me daje oops.gif )

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3871 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 February 2008 - 07:02 PM

spet mal sanjam huh.gif na cajte ga res tko pogrešam, pa je že tooook časa minil, skor 10 let
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3872 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 February 2008 - 07:48 PM

Js ne vem kam nej to napišem, zato sem se odločila, da bom kr sem.
No v glavnem ful bi priporočila dve igri pitja alkohola, oboje je zelo zabavno.

1. pitje pira na ex v štamparle kozarčkih. Zmaga tisti, ki najdlje ostane pokonci. Prednost takega pitja je v tem, da imaš v dobri minuti prazno taveliko piksno pira beer.gif ; slabost je pa ta, da če nisi dovolj v formi, se kej hitro zgodi, da bruhaš down.gif

2. bus-driver
Pri tej igrici je zlo pomembno, da sodeluje vsaj 5 ljudi, (moje mnenje). Najboljš, da vas je čim več. Rabmo ene karte, obične seveda. Te karte se potem položi v pet vrst, v obliki piramide. Sproti se jih pol odkriva. Ostale karte se pa razdeli med soigralce. No in potem če kr na primeru povem. V drugi vrsti recimo nekdo odkrije karto AS in vrže na to karto bilokateri as, pa če to stori več soigralcev in vsi pri tem pokažejo na enega, pomeni, da more ta tolkokrat spit, kolikor je kart x 2, ker je druga vrsta. Na koncu pa se sešteje še število kart, ki ti ostanejo v roki(vrednost) in tolkokrat more potem tisti, ki ima največjo število naredit požirkov.

Sej vrjetno to poznate že vse, sam men je mal dolgčas, pa sem napisala. To drugo igro sem sicer šele nedavno nazaj spoznala, ampak mi je pa zlo bla všeč, pa sem rekla, da je treba to povedat naprej. Prvo varianto pa mi kr pogosto prakticiramo, kadar se ga gremo napit. laugh.gif

Mladoletnim take traparije vsekakor odsvetujem!!!
  • 0

#3873 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 February 2008 - 07:53 PM

Joj, luci, te igrice so ubitačne. tongue.gif smile.gif

Jaz sem tudi enkrat eno igrala z nekimi Američani v Amsterdamu: daš komad Roxanne od The Police, in potem en pije ko v komadu reče Roxanne, drugi pa ko reče red light. Koma zagotovljena. blink.gif

Spovedujem se, da se mi je prej v najmanj primernem trenutku v misli prikraden nekdo iz preteklosti, in sem bila zaradi tega vsa zmedena.

Pa da bi najraje enemu kolegu jajca odrezala, pismo mu puritansko, vedno ko gremo ven je EDINI trezen, potem pa še pol leta od njega poslušaš kako so bili vsi ostali pijani, pa kaj s(m) delali. Pa sploh se ne zna sprostiti nikoli. Tisto pivo (eno ) spije, potem pa kot da čaka kdo bo kakšno neumnost naredil, da si bo on to zabeležil. Mona da mu ni primere. down.gif

Get a life!!!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3874 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 February 2008 - 08:12 PM

Ej Kinky kako te dobro razumem. Mam tud js par takih "kalibrov" za frende s katerimi po novem ne hodim več na skupno žuranje. Taki vedno vse zamorijo, ampak čist vedno!!!

Ja ja, igrce so res ubitačne, so pa tud zlo fun! thumbup.gif

• 0

#3875 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 February 2008 - 09:10 PM

O, ja!! Moraliziranje drugi dan, my favorite. Meni je tudi nejasno, jaz sem stalno najbolj pijana, pa nikol ne vidim, da bi kdo kake bedarije počenjal or smth. Ha-Ha, sem se nasmejala ob pijanski igrici Roxanne.

Spovedujem se, da sem si masaker na faci naredla.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#3876 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 24 February 2008 - 11:42 PM

QUOTE(Chandra @ 16. 2. 2008 - 16:18) View Post

ojej, upam da ne postaneš odvisnež kot je moj dragi rolleyes.gif tongue.gif

Danes ponoči okupiral eno oazo, zvečer pa ustanovil novo naselbino ... oops.gif

Jao. rolleyes.gif
  • 0

#3877 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 February 2008 - 12:19 AM

Šokirana, da je brat dal travijan igrco na stran kaaaaa ermm.gif cry.gif ! Mislim ej med vodilnimi je bil. Skrbi me, ka če je kaj bolan blink.gif .

Omg en tipo me ni zbrisu na msn cry.gif , neč mi ni jasn.
  • 0

#3878 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5195 posts

Posted 25 February 2008 - 01:43 AM

Kjerkoli že je, se bo pošteno oddolžil za to, da se 4 ure ne jav in ne vem niti če je pršu do bajte al ne. Skrbi me tok da ne morm povedat, jav se mi seveda ne, računam na to, da bi me njegova mami že klicala, če bi blo kej narobe in ga ne bi blo. Ampak zmer mi pošlje sms za lahko noč, če ne druzga bi vsaj odpisu, ker sm mu jz pisala. Kdaj bom kej spala dons pa ne vem.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3879 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3362 posts

Posted 25 February 2008 - 09:46 AM

vem da me ma en tipček ful rad, pa jest mam tut njega ful rada pa mi je všeč pa mal me pr srčku pogreje k mislm na njega sam.... z njemu pa ful ne bi bla

in me žre, k se mi zdi da mu na čase dajem kr mal lažno upanje k res ne vem kaj se bo izcimilo iz tega, če se sploh kdaj kej bo

v glavnm jest sm ena zlo zmešana kura oops.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#3880 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts

Posted 25 February 2008 - 10:00 AM

QUOTE(_Mayckica_ @ 25. 2. 2008 - 9:46) View Post

v glavnm jest sm ena zlo zmešana kura oops.gif

Makes two of us. smile.gif

• 0