Spovednica
Posted 23 February 2008 - 06:33 PM

Posted 23 February 2008 - 06:38 PM
Mas prou, kaj cmo. Nas frocov itak ne upostevajo.
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 23 February 2008 - 06:39 PM

pa dobla sem pof**an prhljaj!!!!!!

sarč, pri nas smo imeli tudi živčne vojne okol fotrovga pirčkanja, dokler mami ni začela drugam usmerjat svojega nezadovoljstva glede tega, meni bi lahko par dogodkov pustilo travme, pa sem nekaj časa to furala, pa sem pol ugotovila, da nima smisla, ker se itak on nau spremenu. pa sem ga sprejela za takega, ko je, ja, je blo težko, sam kva pa nej druzga .... mami je pa tut ena navadna beboslavka, ker to prenaša .... izrazita mazohistična nagnjenja, katerih se ne zaveda, nič novega. midva z bratom pa analize ven vlečeva in se reživa, sva že preveč po svoje oblikovana, da bi naju kaj takega prizadelo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 February 2008 - 07:28 PM
Posted 23 February 2008 - 08:09 PM
sarč, pri nas smo imeli tudi živčne vojne okol fotrovga pirčkanja, dokler mami ni začela drugam usmerjat svojega nezadovoljstva glede tega, meni bi lahko par dogodkov pustilo travme, pa sem nekaj časa to furala, pa sem pol ugotovila, da nima smisla, ker se itak on nau spremenu. pa sem ga sprejela za takega, ko je, ja, je blo težko, sam kva pa nej druzga .... mami je pa tut ena navadna beboslavka, ker to prenaša .... izrazita mazohistična nagnjenja, katerih se ne zaveda, nič novega. midva z bratom pa analize ven vlečeva in se reživa, sva že preveč po svoje oblikovana, da bi naju kaj takega prizadelo.
Ma te fotri ..

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 23 February 2008 - 11:48 PM
Posted 24 February 2008 - 01:29 PM

Pa ne razumem fanta, da gre kao bordat do nedelje zveečr, bi mogu prodt okol 22, pol pa prej jz njega kličm pa mi reče da niso šli dons bordat sam da pa ni sicer me še poklicu pa povedu. Pa ja ... ni panike, sj ne rabm poročila, sam tko, pol to usput pove, sam pršl bojo pa vseen dost pozn, zakaj pa ne, a ne, k je tko lepo kadit pa se praskat po riti pa se smejat snegu tm v koči, debilčki eni, mislm, itak je s svojim avtom, komot bi lah pršu prej nazaj, pa da gre 1x za spremembo še z mano kam na izlet ali pa kam tko, da sva skupaj še na drug način, ne pa stalno doma en pri drugemu pa da gledava filme pa hodva v kino, pa ven jest pa po trgovinah. Ma ja, saj vem, da ne mara sprehodov pa tko, vzponov pa tko naprej, sam vseen neki malga pa se lah angažira da se rekreira še z mano kje. Pa res nč ne forsiram, nism take vrste baba, da pričakujem, da, ker pa on zdj borda, da more še z mano se nekam vpisat na rekreacijo, sploh ne, samo kako pobudo za kak izlet ali kaj podobnega pa bi tud lah dau kekc en debiln, me že kliče, jao ej.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 February 2008 - 06:18 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 February 2008 - 07:02 PM

Posted 24 February 2008 - 07:48 PM
No v glavnem ful bi priporočila dve igri pitja alkohola, oboje je zelo zabavno.
1. pitje pira na ex v štamparle kozarčkih. Zmaga tisti, ki najdlje ostane pokonci. Prednost takega pitja je v tem, da imaš v dobri minuti prazno taveliko piksno pira beer.gif ; slabost je pa ta, da če nisi dovolj v formi, se kej hitro zgodi, da bruhaš

2. bus-driver
Pri tej igrici je zlo pomembno, da sodeluje vsaj 5 ljudi, (moje mnenje). Najboljš, da vas je čim več. Rabmo ene karte, obične seveda. Te karte se potem položi v pet vrst, v obliki piramide. Sproti se jih pol odkriva. Ostale karte se pa razdeli med soigralce. No in potem če kr na primeru povem. V drugi vrsti recimo nekdo odkrije karto AS in vrže na to karto bilokateri as, pa če to stori več soigralcev in vsi pri tem pokažejo na enega, pomeni, da more ta tolkokrat spit, kolikor je kart x 2, ker je druga vrsta. Na koncu pa se sešteje še število kart, ki ti ostanejo v roki(vrednost) in tolkokrat more potem tisti, ki ima največjo število naredit požirkov.
Sej vrjetno to poznate že vse, sam men je mal dolgčas, pa sem napisala. To drugo igro sem sicer šele nedavno nazaj spoznala, ampak mi je pa zlo bla všeč, pa sem rekla, da je treba to povedat naprej. Prvo varianto pa mi kr pogosto prakticiramo, kadar se ga gremo napit.

Mladoletnim take traparije vsekakor odsvetujem!!!
Posted 24 February 2008 - 07:53 PM

Jaz sem tudi enkrat eno igrala z nekimi Američani v Amsterdamu: daš komad Roxanne od The Police, in potem en pije ko v komadu reče Roxanne, drugi pa ko reče red light. Koma zagotovljena.

Spovedujem se, da se mi je prej v najmanj primernem trenutku v misli prikraden nekdo iz preteklosti, in sem bila zaradi tega vsa zmedena.
Pa da bi najraje enemu kolegu jajca odrezala, pismo mu puritansko, vedno ko gremo ven je EDINI trezen, potem pa še pol leta od njega poslušaš kako so bili vsi ostali pijani, pa kaj s(m) delali. Pa sploh se ne zna sprostiti nikoli. Tisto pivo (eno ) spije, potem pa kot da čaka kdo bo kakšno neumnost naredil, da si bo on to zabeležil. Mona da mu ni primere.

Get a life!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 February 2008 - 08:12 PM
Ja ja, igrce so res ubitačne, so pa tud zlo fun!

Posted 24 February 2008 - 09:10 PM
Spovedujem se, da sem si masaker na faci naredla.

Posted 25 February 2008 - 12:19 AM

Omg en tipo me ni zbrisu na msn

Posted 25 February 2008 - 01:43 AM
Posted 25 February 2008 - 09:46 AM
in me žre, k se mi zdi da mu na čase dajem kr mal lažno upanje k res ne vem kaj se bo izcimilo iz tega, če se sploh kdaj kej bo
v glavnm jest sm ena zlo zmešana kura

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users