Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 06 July 2016 - 04:39 PM
Good one.
SG, imaš pri roki recept? : )
Posted 10 August 2016 - 12:41 PM
Na internetu sem našla nekaj receptov za Bourbon Whiskey BBQ Sauce.
Ker pri nas ni nihče fan wisheya imamo samo enega canadian.
A mogoče kdo ve ali je to kaj podobnega ali bi pokvarila celo zadevo???
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 August 2016 - 12:43 PM
Canadian Special Old? To je precej sranje in pomoje ni preveč podobno viskiju, neka cheap shit kopija. V srednji šoli so to naši fantje vedno pili, haha.
After all this time?
Always.
Posted 10 August 2016 - 01:08 PM
se tudi jaz bojim
enkrat sva ga dobila in se ga ne moreva znebit
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 August 2016 - 09:15 AM
Kje v Ljubljani bi dobila dober, tapravi burrito? Če sploh kje
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 August 2016 - 09:22 AM
Brala sem Napotnikovo oceno v Mladini za eno mehiško, blizu WTC-ja in je bila zelo pohvaljena. Se pa ne spomnim imena lokala.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 August 2016 - 11:20 AM
El Patron, zaprli so jo konec julija. Ta pravega po moje v SLO ziher ne.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 August 2016 - 11:28 AM
Škoda sem mislila iti probat.
Potem pa nimam idej, meni tista pri Zari izrazito ni všeč.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 August 2016 - 01:49 PM
V Lescah nekje naj bi bila ena dobra mehiška.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 August 2016 - 01:52 PM
Posted 29 August 2016 - 09:48 PM
mogoče http://www.burritoloco.si/ ?
Nisem še jedla, ker nisem ljubitelj te hrane, sem pa slišala pohvale.
Posted 30 August 2016 - 04:44 PM
V Lescah tudi jaz lahko potrdim da je dobra mehiška... Zadnjič sem bila v ljubljani v Cantini pa sem bila kar malo razočarana, se mi zdi da je bila včasih boljša hrana
Posted 30 August 2016 - 04:57 PM
Mene zanima bolj kak Burrito on the go varianta hehe, bom pa prečekirala malo te mehiške restavracije. Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 August 2016 - 10:29 PM
Ne boš navdušena.
Meni je precej povprečen ambient (sploh zunaj je nikakvo), ful visoke cene in nasploh hrana ni za dol past. Ne priporočam.
Posted 30 August 2016 - 11:37 PM
Pablo Picasso
Posted 31 August 2016 - 04:03 PM
Ne boš navdušena.
Meni je precej povprečen ambient (sploh zunaj je nikakvo), ful visoke cene in nasploh hrana ni za dol past. Ne priporočam.
Hvala Ana. Saj se mi je zdelo, da bo tako.
Posted 31 August 2016 - 04:11 PM
Ne boš navdušena.
Ampak cene pa res niso visoke. Suši je ful poceni in ostale jedi so večinoma od 5 do 10 €.
Starša sta ful pohvalila špansko restavracija Lizzaran (nekdanji Figovec). Navdušena sta bila nad okusi in tudi cene so ugodne.
Btw, a mogoče kdo iz glave ve, kako se imenuje tista nova azijska v hotelu Evropa? Neko čudno ime, sploh se ne morem spomnit. Prejšnji teden se je odprla.
Edit: Sem našla - TLOFT.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2016 - 04:35 PM
Jaz sem bila kaki dve leti nazaj in smo trije jedli za cirka 70eur, s tem da se noben ni najedel. Mogoče so kaj spreminjali cene. Je bil pa sushi zanič...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users