Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3841 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 21 February 2008 - 01:31 PM

Dons zjutri je tip hotu mal dlje spat, ker se mu ni mudilo v službo, jaz pa sem se ful prej zbudila in mi je postalo dolgčas v postelji. Peš se mi ni dal domov zato sem ga zanalašč zbudila, tko da sem začela ene zvokce spuščat pa skos sem se obračala, pa tko...he he, pol se je pa zbudu in vstal. thumbup.gif oops.gif
  • 0

#3842 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 21 February 2008 - 03:30 PM

napila se ga AGAIN in špricala športno AGAIN.
kurba pa se je zmislila in so plesali cry.gif , jz sm pa misnla d gremo odbojko in me zato ni blo cry.gif .
hate her evil.gif !
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#3843 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18492 posts

Posted 21 February 2008 - 03:41 PM

Vnaprej povem, da bom danes maznil preostalo polovico piksne sorbeta. whistling.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3844 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 21 February 2008 - 04:10 PM

rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
KRETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da sem naredla eden izmed najtežjih predmetov EF brez težav (statistiko), in ki jih velika večina vleče še v naslednje let...zdaj bom pa padla, eno brezvezno easy pizi Pravno Statistiko.....pa naj se gre solit.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3845 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 21 February 2008 - 05:27 PM

Jaz prespim cele dneve, takoj po šoli se zavlečem v sobo spat za kake 2 urci. huh.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#3846 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 21 February 2008 - 06:01 PM

QUOTE(155 @ 21. 2. 2008 - 15:30) View Post

jz sm pa misnla d gremo odbojko in me zato ni blo cry.gif .

Jaz pa ravno najraje v šoli igram odbojko, ne maram pa gimnastike, aerobike in plesa, ker se vedno učimo same smotane.

Ne da se mi sestri neki pomagat, pa sm ji rekla da so morm učit, čeprav to sploh ni res.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#3847 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 21 February 2008 - 06:37 PM

QUOTE(Eli @ 21. 2. 2008 - 16:10) View Post

rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
KRETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da sem naredla eden izmed najtežjih predmetov EF brez težav (statistiko), in ki jih velika večina vleče še v naslednje let...zdaj bom pa padla, eno brezvezno easy pizi Pravno Statistiko.....pa naj se gre solit.

Dobrodošla pri Škofu wink.gif Jaz ga tud nimam v lepem spominu...bo že.
  • 0

#3848 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 21 February 2008 - 06:41 PM

Ne, Škofu laugh.gif
Jezna sem, in ta izpit bo porazen pa ne sam pri meni...še najbolj pa na sebe ker bi si lahko dala 7ko vpisat iz EF,...ampak neeee....moram it delat blink.gif

• 0

#3849 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 21 February 2008 - 06:44 PM

Ja saj sem vidla pol kaj sem napisala, sem popravla oops.gif Me že skleroza deva...dolgo časa je že miniloooooo laugh.gif
  • 0

#3850 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 21 February 2008 - 06:48 PM

Me prav zanima, al bo dal 5 pozitivnih ocen, al bodo pa ocene z lufta priletele...najbrž slednje.
  • 0

#3851 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 21 February 2008 - 10:23 PM

S. je debil, jaz bi se kr ustrelila na njegovem mestu.

Sumim, da se nekdo izdaja za neko drugo osebo ermm.gif .
  • 0

#3852 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15764 posts

Posted 21 February 2008 - 10:27 PM

Jst sem v resnici Uroš Slak. Sam ne nobenmu povedat.

Joj, kaj je danes z mano, bolš, da grem spat, da me kdo ne banna.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3853 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 21 February 2008 - 10:29 PM

Sej ne bom wink.gif . (dugače tisto s sumom nima veze s forumom)
  • 0

#3854 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 22 February 2008 - 04:33 PM

QUOTE(_v-i-k-i_ @ 5. 2. 2008 - 12:33) View Post

nism šla dons na predavanje, ker se mi neda enga glupega predavatelja poslušat (pevcina wink.gif )

uzamem besede nazaj, ker ta profesor je pa letos ratal čisto drug človk, nevrjetno!!! je pa letos fakulteta za upravo podn od podna , usem se dobesedno je** za študente! verymad.gif

ruknla izpit oops.gif
  • 0

#3855 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 22 February 2008 - 05:02 PM

Že navsezgodi zjutri sem ruknila pol škatle domačica piškotov. down.gif
  • 0

#3856 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 22 February 2008 - 05:47 PM

nakupila za 34€ sladkarij, in jih zdele polovico pobasala.(toblerone, taveliko milko s piškoti, smokije, haribo medvedke..)slabo mi je.
  • 0
mačka figa.

#3857 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15227 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 February 2008 - 06:09 PM

Ooo, houli krep, paradajzz. laugh.gif

Jst res ne štekam več poba, ko se začneva normalno obnašat in lepo menit, je še kr neki čuden in tečen. Samo v slabo voljo me še spravlja zadnje čase. Ali je totalno preobčutljiv, in narobe razume vse, kar rečem, ali se trudi bit nek perfekten dečko, totalno pozoren, ali je pa ves utrujen in nerazpoložen in bi najraje vse nekam zatlačil. Vame, ali kam? Kaj je narobe z mano, zakaj moram vse jst prenašat, zakaj ne more včasih zadržat kako stvar zase. Včasih se počutim že kot osebni psihoterapevt. Zakaj se ne zna sam postavit na noge, sam porihtat razpoloženja, sam začet razmišljat pozitivno in.. NE VEM. Zadosti imam tega. Da me vedno spravi v slabo voljo.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3858 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 23 February 2008 - 12:36 AM

QUOTE(Cvetka* @ 22. 2. 2008 - 18:09) View Post

Ooo, houli krep, paradajzz. laugh.gif

Jst res ne štekam več poba, ko se začneva normalno obnašat in lepo menit, je še kr neki čuden in tečen. Samo v slabo voljo me še spravlja zadnje čase. Ali je totalno preobčutljiv, in narobe razume vse, kar rečem, ali se trudi bit nek perfekten dečko, totalno pozoren, ali je pa ves utrujen in nerazpoložen in bi najraje vse nekam zatlačil. Vame, ali kam? Kaj je narobe z mano, zakaj moram vse jst prenašat, zakaj ne more včasih zadržat kako stvar zase. Včasih se počutim že kot osebni psihoterapevt. Zakaj se ne zna sam postavit na noge, sam porihtat razpoloženja, sam začet razmišljat pozitivno in.. NE VEM. Zadosti imam tega. Da me vedno spravi v slabo voljo.

cvetka* sama trenutno čutim enako.ampak je treba potrpet.sva si sami izbrali tole in je treba vzeti v zakup.
ne bit sitkana in misli na lepe čase smile.gif

spovedujem se, da sem preveč spila.sem rekla, da grem z anyo in L. samo na čaj, pa sem preveč piva spila, potem pa še zatežila (in objemala in stiskala) svojemu bivšemu oops.gif
  • 0
mačka figa.

#3859 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 23 February 2008 - 11:27 AM

Najrajše bi zadavla profesorico za slovenščino. Matura se nazadržno bliža mi pa kr neke zabušavamo. Knjige je rekla da bomo obdelali z vseh zornih kotov, vendar smo jih do zdaj samo malo preleteli. Potem pa nam da za napisat tak idiotski esej, ki ga bo povrh vsega še ocenla. verymad.gif rpg.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3860 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 23 February 2008 - 11:40 AM

Dost mam svojih starsev, in tega da se nonstop nekaj kregata. Saj zato sem pa ratala tak flegmatik cez vsa leta - prav otopela sem ze - saj bi znorela ce bi se sekirala za vse skupaj. Fora je v tem, da je mami preobcutljiva in se obesa na vsako besedo + zameri za vsak kurac, fotr je pa tak, da takoj znori, skratka, ful impulziven. In se zmeraj trudi, in nekaj casa gre, gre, gre, potem pa naredi eno stvar in vse podere. Vceraj je prisel spet malo nazgan domov, v cemer sploh ni problem, ker so imeli kao eno proslavo - ampak problem je v tem da je pri mojih 6 letih on nonstop hodil pijan in mu je dala mami ultimat. In seveda se ga ne drzi. Pa ni to, da je odvisen, samo meje nima. On spije 1 pir, in nezna ostati pri tem, ampak more zmeraj spit se 3 vec, ceprav ve da se ga takoj prime.

Skratka, dovolj ju imam, najrajs bi videla da gresta narazen. Itak se mi pa ze jebe za vse.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users