sej so lahko kombinacija bombaža + viskoze...ampak kar hočem povedat je, da viskoza ni znana kot zračen material
http://komet-metlika...rila/materiali/
Posted 20 October 2015 - 12:33 PM
sej so lahko kombinacija bombaža + viskoze...ampak kar hočem povedat je, da viskoza ni znana kot zračen material
http://komet-metlika...rila/materiali/
Posted 20 October 2015 - 12:33 PM
Ančka, si ziher da je 100% viskoza za podloge? Podloga je načeloma gladka, viskoza pa to ni. Za podlogo se načeloma daje poliester. Mogoče mešanica z njim?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 October 2015 - 12:44 PM
Zadnjič sva bila v eni trgovini z blagom. S je rabil tanko gladko blago, kao "podlogo" in je prodajalka razlagala, da imajo samo viskozno in acetonekaj,karsinisemzapomnila.
Posted 20 October 2015 - 12:48 PM
Jaz sem imela od Beti (se mi zdi) crne hlacke iz modala in so bile ful, ful mehke in prijetne za nosit. Bi jih sigurno se kupila, ce bi jih imeli.
Posted 20 October 2015 - 12:52 PM
Sej ista surovina se lahko uporablja na sto načinov, v odvisnosti od preje, njene debeline, lastnosti, vezave, itd. Kot podloga se itak uporablja tkanina, tako da potem niti slučajno ne more biti isti filing kot gate, ki so itak pletivo.
Posted 20 October 2015 - 12:54 PM
Sem vedela, da bo Coco* vskočila s strokovno razlago
Posted 20 October 2015 - 01:05 PM
Ampak saj imajo skoraj vse hlačke med nogami vstavek iz bombaža. Pomoje sintetične nimajo nobenega vpliva na razvoj glivic. Drugo je, če se v njih ne počutiš dobro ali potiš recimo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 October 2015 - 01:11 PM
vstavek je že bombažen, ampak preostalo pod vstavkom je pa še vedno umeten material. To je tako, kot bi imel bombažno spodnjo majico, zgoraj pa viskozno majico. Ti tisti bombaž čisto nič ne pomaga
Posted 20 October 2015 - 01:16 PM
Makes sense. Zdaj sem malo guglala in naletela na to
:
Kupila sem hlače, ki so v bistvu tekaške, vendar jih uporabljam za daljše pohode. Dvakrat se mi je že zgodilo, da sem v njih dobila vnetje zadnjice - okrog anusa.
Peklo je ko hudič!
Zdaj pa ne vem - so krive hlače? Pred pohodom sem bila stuširana, imela sem bombažne spodnjice. Je pa res, da sem se precej potila. Mogoče je sol iz potu v kombinaciji s temi hlačami to povzročila?
― V. Van Gogh
Posted 21 October 2015 - 09:07 AM
Kje bi dobila ugoden kopalni plašč?
Posted 26 October 2015 - 10:16 PM
Posted 26 October 2015 - 10:22 PM
Intimissimi mogoče? Men so njihove majice in bodiji super.
Posted 26 October 2015 - 10:28 PM
Intimissimi kanotjere so super, ampak še meni lezejo rade iz hlač, tako da dvomim, da bodo njej primerne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2015 - 10:31 PM
Posted 26 October 2015 - 10:35 PM
Poglej H&M, jaz imam sicer samo eno iz tam, ampak je ziher daljša od Intimissimi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2015 - 10:46 PM
Posted 26 October 2015 - 11:10 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2015 - 11:19 PM
Posted 27 October 2015 - 12:06 AM
Ene so 4,99, druge pa 6,99 €, mislim da ni kakšne posebne oznake.
― V. Van Gogh
Posted 27 October 2015 - 06:49 PM
Jaz sem iskala v H&M tiste majice za spodaj, z dolgimi rokavi, ki ste jih ful hvalile in naj bi bile nekaj pod 20 €, ampak nisem našla. Povsod sem videla samo tiste Logg.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 members, 0 guests, 0 anonymous users