Olivija, dej še Mango poglej.
Js popizdevam! Kje se da dobit normalne, nenačičkane enobarvne tope/majčke z boat neck izrezom, po možnosti iz bombaža/viskoze? Rabila bi res nekaj simpl, da lepo zgleda, ampak js NIKJER nič ne najdem.
Posted 25 July 2015 - 05:52 PM
Olivija, dej še Mango poglej.
Js popizdevam! Kje se da dobit normalne, nenačičkane enobarvne tope/majčke z boat neck izrezom, po možnosti iz bombaža/viskoze? Rabila bi res nekaj simpl, da lepo zgleda, ampak js NIKJER nič ne najdem.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 July 2015 - 06:47 PM
Men je tud boatneck zakon in če le vidim kje take majčke, jih kupim. Nazadnje sem jih dobila v Dorothy Perkins v Emporiumu, čisto navadne bombažne, ampak so se mi razvlekle in so zdaj dobre samo za doma.
Posted 21 August 2015 - 08:40 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 August 2015 - 11:12 AM
Vem, da imajo takšne podobne na moškem oddelku Manorja, ampak to ti verjetno nič kaj ne pomaga.
Posted 21 August 2015 - 02:21 PM
Kje se lahko kupi malo lepša (privlačna) spalna srajca z rokavi (dolgimi ali 3/4 rokavi), pa da niso razni mucki/medvedki/žirafe gor.
Mene zdaj že zebe v roke, če jih imam zunaj
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 August 2015 - 11:06 PM
Palmers? Lah si pa kupš, če nočš muck gor, kakega himena gor! Aahhahahahahahaha. Uletim po pol leta z nasvetom pri pižami. So me, hhahhaha.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 August 2015 - 11:33 PM
Mogoče ima tudi Intimissimi kaj, ali pa Lisca, Etam?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 August 2015 - 01:37 AM
Esprit ima tudi zelo lepe.
Ta mi je še posebej všeč.
Jaz imam skoraj vse za spanjje od njih in so zadeve zelo kvalitetne.
Lahko pogledaš tudi na Lindex strani, izdelki so cenejši in temu tudi primerne kvalitete.
Niso zanič, je pa opazna razlika npr. po po leta. Spranost, izguba oblike, itd.
Posted 22 August 2015 - 01:59 AM
Ta Esprit je res lepa, pa še ena ali dva sta mi tudi lepi, ampak se mi zdijo že skoraj preveč lepe samo za spanje. Mi delujejo super tudi kot obleka za doma.
Posted 22 August 2015 - 03:43 PM
Poglej extreme intimo, na Nazorjevi imajo trgovino.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 August 2015 - 04:45 PM
Lahko pogledaš tudi na Lindex strani, izdelki so cenejši in temu tudi primerne kvalitete.
Niso zanič, je pa opazna razlika npr. po po leta. Spranost, izguba oblike, itd.
Sicer sama nimam nobene od Lindexa, lahko pa rečem, da pri pižamah cena res ne nakazuje kvalitete. Intimissimi pižame so npr. drage, pa se mi je v nekaj mesecih tako zmuckala, zožala in sprala, da nočem več nobene njihove. Medtem ko imam polno poceni pižam, ki leta in leta ostanejo kot nove.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 August 2015 - 05:03 PM
Meni pa spalne srajce res ne ugajajo. Kvečjemu bi si omislila kakšno s kratkimi rokavi za poleti, ampak se mi še to zdi malo brezveze, ker lahko spim v spodnjih hlačah in kakšni navadni ohlapni majici s kratkimi rokavi. Sicer pa imam pižame z dolgimi hlačami in dolgimi rokavi, z zgornjim delom na gumbe. Te so mi najljubše.
Posted 25 August 2015 - 07:19 AM
hvala za nasvete! bom še malo pogledala po trgovinah
Put A Kilt On It!
Posted 25 August 2015 - 09:33 AM
Je katera kje videla tak stil ogrlice?
Posted 30 August 2015 - 08:16 PM
Kaksna ideja, kje kupiti lepo zensko denarnico? Iscem pa ne najdem nic vsecnega.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 30 August 2015 - 11:22 PM
Posted 01 September 2015 - 10:06 PM
Posted 02 September 2015 - 08:57 AM
Jaz imam že tretjo Samsonite ... meni so super, trpežne, uporabne. So malo dražje, ampak imam vsako 5+ let
Put A Kilt On It!
Posted 02 September 2015 - 09:05 AM
jst sm imela tud zdej ful dolgo Oilily denarnico, zdej sm si pa 2 z AE naročila, po ene 4€ je bila vsaka in še kakšno bom, pa menjujem
Posted 07 September 2015 - 08:19 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users