Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#3781 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 23 April 2007 - 06:47 AM

Šampinjone lahko ješ prvi in drugi dan. Na OH in sadni dan pa ne.
  • 0

#3782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86651 posts

Posted 23 April 2007 - 10:37 AM

QUOTE(sonchika @ 22. 4. 2007 - 21:28) View Post

Meni so se bolj zdeli zelenjava.

Saj zelenjava so pretežno beljakovine. smile.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 23 April 2007 - 12:25 PM

Hvala vsem. Sem jedla šampinjone na B dan. Bo že ok biggrin.gif
  • 0

#3784 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 April 2007 - 12:52 PM

Zelenjava ni nujno samo beljakovina. Odvisno kaj ješ.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3785 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 April 2007 - 01:06 PM

Mene pa fulll zanima če veste, če se prodaja tak 'vložen' ingver al kako bi temu rekla. Ne mislm unga v stroku, ko ga naribaš ampak prou tak tko v vrečkicah al pa v posodicah ga majo, ko je tak vlažen/ moker nariban. Sm vidla, ko sm bla v Barceloni pr kolegici doma, ko nama je s fantom nrdila rižoto pa nama je dala tak ingver v mali vrečkici, ko ga je ona prnesla iz kitajske restavracije, ko ga tam dobiš zraven jedi, pa ga je pač vzela za domov. Ko mi res seka ingver in bi ga full v jedi dajala.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3786 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 23 April 2007 - 01:15 PM

Dobi se vse vrste ingverja. Takega na paličece vloženega, pa na lističe, pa v kisu. V japonskih rastavracijah ti postrežejo onega v kisu - pickled ginger. Drugače je pa za jedi najboljši svež!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#3787 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 April 2007 - 01:30 PM

Aha, najlepša hvala Hsul a ne!
Pol sm pa jz jedla unga v kisu ko je bil mal tak. Pa nikol nism gledala- vidla ingverja razn svežega. Kje pa je največja izbira vloženega, pa na lističe, pa v kisu?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3788 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 23 April 2007 - 01:33 PM

Vsi večji Spari, Mercatorji, Leclerc, verjetno tudi v Kalčku, tam pri tuji hrani.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#3789 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 23 April 2007 - 07:10 PM

Jst iščem dokaz o obstoju neke zadeve, ki ji ne vem imena, najrajši sliko ali video.

Zadeva je pa taka: ko gresta dva kavboja se streljat in se tako razkoračita na prazni puščavski ulici, ponavadi zapiha vetrič in se prikotali mimo ena okrogla zadeva, ki je za moje pojme posušen grm. Nimam pojma, kaj tisto v resnici je al kako se zadeva kliče, v bistvu sm zelo podvomla v njen obstoj, kr noben ni kapiral o čemu govorim (razen mojega fantiča, ki je takoj vedel, kaj mam v mislih yay smile.gif )
Bistvo je, da bi jst rada materialen dokaz o obstoju tiste zadevščine. Jst ne najdem nič.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3790 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 April 2007 - 09:54 PM

pomoje je to omela. nevem zakaj mam to v spominu, ampak mam smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3791 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 23 April 2007 - 09:57 PM

Havea, pojma nimam kaj je to, fant pravi da neki grm. Točno pa vem o čem govoriš biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3792 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 23 April 2007 - 09:59 PM

hEvea.

A ni omela neko božično drevo?? Ne paše mi lih v kavbojsko pučavo no... biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3793 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 April 2007 - 10:02 PM

ja je, sam pomoje jih je več vrst. oblike je že take.če boš kej gledala, v ang je mistletoe. drgač se pa jz tut spomnem tega, sploh iz lucky luke-a
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#3794 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 April 2007 - 07:07 AM

Evo, Hsul je takoj našel kar iščete.

Tumbleweeds are considered one of the distinct plants of the Desert Southwest of the United States. They are seen in cheesy westerns, cheesy commercials, and cheesy 'southwestern' art. However, they are not actually native to the area. Tumbleweeds, also known as Russian Thistle, are actually native to the steppes of Mongolia and Russia. The plant was introduced at some point to the deserts of the United States and does very well in the dry, windy environment.

Tumbleweeds 'tumble' as a method of dispersing seeds. When they die, they often break off at the base and go rolling across the desert in the strong winds. The seeds fall out of the plant as this happens, sometimes getting dispersed many miles from where the plant originally grew.

As non-native plants, tumbleweeds may cause some problems. They can pop bicycle tires with their sharp thorns, and they may alter fire regimes - they are very flammable when dry. However, they have not become as much of a problem as other plants such as Tamarisk.

Torej Tumbleweed oz. tudi Salsola, Saltwort ali Russian thistle. Thisle pomeni: mošnjak, navadni bodič; osat, bodljika.

Mislim, da imate zadosti info.

• 0

#3795 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 24 April 2007 - 03:34 PM

S pomočjo Hsulovega odgovora sm našla še en posnetek teh grmičkov. Video je ful čudn, sam pa na približn prikazuje ta grm iz kavbojskih filmov- ambient je mal drgačen biggrin.gif laugh.gif

• 0

#3796 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15261 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 April 2007 - 03:57 PM

Heheheh, kaj vse se ve ne spomnete. Sam tale posnetek pa gate trga, pol tam na koncu; Haleluyah. lol1.gif Hevea, jst sm takoj zaštekala kaj misliš! biggrin.gif Zdj se mi pa sam to rola po mislih, dobesedno. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3797 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 24 April 2007 - 05:53 PM

kje naj iščem izgubljeno kartico- zdravstveno in še par pomebnih papirjev v hiši, če sem že vse petkrat preiskala? IN kaj naj naredim če s emi zard tega zmeša? biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#3798 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 April 2007 - 06:06 PM

Popij si pir! biggrin.gif
  • 0

#3799 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 24 April 2007 - 06:27 PM

hehe, ej veš kako bi ga sedaj, ne enga dva, ker sem našla kuverto s kartico, med maminimi papirji, zato pa sem iskala cel popoldan, ker pri maminih stvareh pa res nisem planirala da bo laugh.gif Ubila jo bom biggrin.gif

hvala za nasvet biggrin.gif
  • 0

#3800 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 24 April 2007 - 06:32 PM

besweety to je bl men podobn...tud če celo bajto okol obrnem vse drugo najdem, sam tistga kar iščem ne. pol pa najdem kr tko mimogrede, takrt k bi pa rabla pa ne. sam v totalnem redu se pa tud ne znajdem in je vseen al mam pospravlen al pa ne biggrin.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users