Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#361 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 December 2005 - 02:28 PM

QUOTE(inchika)
Ups ne...cene sem najdla na spletni strani, tko da je že OK :headbang:

Kar se cen tiče, se te na netu malo razlikujejo od tistih pravih, ki ti jih pa jaz lahko povem (imam tisto knjižico).

Moisture Maniac Shampoo: 2.150 sit
Moisture Maniac Conditioner: 2.700 sit

Self Absorbed Shampoo: 2.000 sit
Self Absorbed Conditioner: 2.000 sit

Oatmeal & Honey Shampoo: 2.600 sit
Oatmeal & Honey Conditioner: 3.950 sit

Jaz ti priporočam da vzameš, če imaš res mastne lase, Moisture Maniac šampon ker ne vsebuje negovalnih olj, ki bi ti lahko zmastili lasišče.

Od conditionerjev oziroma balzamov pa ti priporočam tega Self Absorbed ali pa Oatmeal & Honey, s tem da je Self Absorbed le malce slabši od Oatmeal & Honey, ampak veliko cenejši. Moisture Maniac balzam ni pa nič posebnega in ti ga ne priporočam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#362 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 December 2005 - 02:52 PM

Ma DiLeMa kok si ti zlata :angel8: Verjamem da bom zdaj pa ja nekaj našla! Si puščam mal daljše lase pa se zato nočem pogosto strič, nočem pa tudi razcepljenih konic...zato sem rabla nasvet :blob4:
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#363 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 December 2005 - 03:31 PM

Zdej sem se še nekaj spomnila...tale Oatmeal&Honey Conditioner je enako učinkovit tudi za od barvanja utrujene lase?? Bi ga sestri kupila, pa me zanima...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#364 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 December 2005 - 04:26 PM

Oatmeal & Honey je še posebaj primeren za barvane, beljene in kemično obdelane lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#365 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 December 2005 - 10:15 AM

Bi mi lahko mogoce predlagale katero masko in serum oz. conditioner biggrin.gif bi si naj kupila od Tigija,Joico K Pak al Kerastase..oz. kaj je boljse za suhe in poskodovane lase?Bom pa imela cist drugi šampon ki mi vredu..Ve namprec imate izkusnje in veste pribljizno za sestavine.

Hvala in lp!
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#366 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 December 2005 - 10:38 AM

Joico K-Pak je linija za suhe, poškodovane in kemično obdelane lase in je baje fenomenalna. Iz te linije je najbolj prehvaljen ravno šampon, drugače pa sta super baje tudi balzam in maska. Po sestavinah je vse izredno fino, si lahko prebereš na predzadnji strani v temi 'sestavine'.

Ima pa tudi Tigi baje eno res fino extra regenerativno kuro Chocolate Head, ki se uporablja enkrat na teden, štiri tedne zaporedoma in naredi baje krasne laske.
  • 0

#367 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 December 2005 - 03:26 PM

Mogoce ve kdo kje bi si lahko nabavila Tigi šampone v Mariboru?V katerem frizerskem salonu..? rolleyes.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#368 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 December 2005 - 03:30 PM

FRIZERSKI SALON CRISPUS
FRAMSKA ULICA 4
2000 MARIBOR
Telefon: 02/320-56-78

FRIZERSKI SALON DALMATINKA
MERCATOR CENTER
2000 MARIBOR
Telefon: 02/320-57-50

FRIZERSKI STUDIO MATEJA - M
KOROŠKA CESTA 105
2000 MARIBOR
Telefon: 02/25-27-818

MOŠKO IN ŽENSKO FRIZERSTVO
Ul. VITA KRAIGHERJA 5, CITY
2000 MARIBOR
Telefon: 02/23-72-900
  • 0

#369 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 December 2005 - 03:36 PM

O wow! :love5:
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#370 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2005 - 04:09 PM

.

Kolega si je včeraj po mojem modrem nasvetu kupil Tigi žvečilko Manipulator. Diši za umret, kot taka pa ni najbolj okej - res je kot čigumi, lase pa zmasti in so taki pocasti. Sem mislila, da, ko se posuši, bodo bolj hrustljavi. Pa niso. In zdaj je hud name, ker sem ga baje na suho nategnila. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#371 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 December 2005 - 04:18 PM

Kaj pa gre kot slepa kokos in kupi ..ce bi bil mal 'zvitejsi' bi menda frizerja vprasal za nasvet,mnenje al kaj podobnega... laugh.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2005 - 04:21 PM

.

Hja, on nima pojma o ničemer, kar se tega tiče in mu je blazno nelagodno hodit po takšnih rečeh, kamoli še kaj spraševat.
Sploh pa mene slepo uboga. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#373 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 December 2005 - 04:51 PM

No ..ja.. se ne more potolažit..ti se lahko razveseliš,imaš ga na vrvici twisted.gif .
In btw..vcasih imas svetovne izjave! biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#374 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 December 2005 - 09:33 PM

Men pa ta Manipulator ni slab, sam ne smeš pretiravat z njim...ful mal se ga nuca. Drgač pa ful fajn frizurco nardi pa res diši. Men je všeč.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#375 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 21 December 2005 - 02:14 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(inchika)
Ups ne...cene sem najdla na spletni strani, tko da je že OK :headbang:

Kar se cen tiče, se te na netu malo razlikujejo od tistih pravih, ki ti jih pa jaz lahko povem (imam tisto knjižico).

Moisture Maniac Shampoo: 2.150 sit
Moisture Maniac Conditioner: 2.700 sit

Self Absorbed Shampoo: 2.000 sit
Self Absorbed Conditioner: 2.000 sit

Oatmeal & Honey Shampoo: 2.600 sit
Oatmeal & Honey Conditioner: 3.950 sit

Jaz ti priporočam da vzameš, če imaš res mastne lase, Moisture Maniac šampon ker ne vsebuje negovalnih olj, ki bi ti lahko zmastili lasišče.

Od conditionerjev oziroma balzamov pa ti priporočam tega Self Absorbed ali pa Oatmeal & Honey, s tem da je Self Absorbed le malce slabši od Oatmeal & Honey, ampak veliko cenejši. Moisture Maniac balzam ni pa nič posebnega in ti ga ne priporočam.

Kakšen učinek imata Moisture Maniac šampon in Self Absorbed balzam?
Mene zanima kaka stvar, ki je recimo za mastne in poškodovane lase. Čeprav nimam ne vem kako poškodovanih, ampak vseeno. Nekaj negovalnega no smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#376 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2005 - 02:24 PM

QUOTE(Marmelada)

Mene zanima kaka stvar, ki je recimo za mastne in poškodovane lase. Čeprav nimam ne vem kako poškodovanih, ampak vseeno. Nekaj negovalnega no smile.gif

Če imaš mastne lase vzemi Moisture Maniac ali pa Dumb Blonde šampon ker ne vsebujeta olj. Je pa slednji bolj negovalen ker vsebuje proteine ... oba sta pa vlažilna in nežna.

Self Absorbed je super regenerator, nabit z vitamini, božansko diši in naredi svileno mehke laske (ga imam tudi sama).
  • 0

#377 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 December 2005 - 02:28 PM

QUOTE(DiLeMa)

Self Absorbed je super regenerator, nabit z vitamini, božansko diši in naredi svileno mehke laske (ga imam tudi sama).

a sis i že prala z njim?in kak je ta multi viti? a balzam si si tud že dala gor?
ker je boljši?oatmeal....?
iron safe nabavla?
sam jz bi neki k ni ne za mastne&suhe lase...ampak za negoavt lase....
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#378 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 21 December 2005 - 02:33 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Marmelada)

Če imaš mastne lase vzemi Moisture Maniac ali pa Dumb Blonde šampon ker ne vsebujeta olj. Je pa slednji bolj negovalen ker vsebuje proteine ... oba sta pa vlažilna in nežna.

A Dumb blond se samo tako kliče, al ima kej veze z blond lasmi? Ker sem temnolasa. Pa barvam se tudi ne več. Saj ta Self Absorbed je tisti Self Absorbed Multi vitamin, al nekej tazga?

No ko bom kaj pri denarju bom šla do salona malo povprašat smile.gif Sestavine si pa itak že ti dala preverit, tako da že veš, kaj se najbolj splača smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#379 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 December 2005 - 02:35 PM

Rea ... danes sem sprobala Self Absorbed šampon in regenerator. Oboje tako za popizdit diši, da se ne da povedat ... enkrat se mi zdi, da voham Multi Solo, drugič se mi pa zdi, kot da je nekakšna zmes mandarin in vanilije ... uglavnem božansko.

Šampon se hitro speni in naredi tako gosto, kremasto peno, zelo temeljito in nežno umije lase in jih naredi svetleče, balzam pa tudi izredno mmehča lase, da se jih s lahkoto razčeše.

Ne vem kaj bi ti rekla ... po sestavinah Je Oatmeal & Honey kolekcija boljša, po filingu pa sta s Self Absorbed linijo isti ... oboje je res super. Naj pa omenim, da se pri Oatmeal & Honey vonj ful hitro porazgubi na laseh, medtem ko pri Self Absorbed lasje dišijo kot nori ... res ful.

Marmelada ... Dumb Blonde nima nobene zveze z blondinkami, tudi na sami embalaži piše, da je za katerokoli barvo las. Ja, Self Absorbed šamponu in balzamu se reče tudi 'multiviti' in sem bila prav presenečena ko sem opazila, da tega izraza ne uporabljamo samo mi na forumu, ampak tudi frizerke v salonih. Ko sem šla sama kupit ta Self Absorbed me najprej sploh ni razumela kaj hočem, potem me je pa tak hecno pogledala in rekla 'ajaaa, multivitija hočeš!' biggrin.gif
  • 0

#380 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 December 2005 - 02:38 PM

QUOTE(DiLeMa)

Ne vem kaj bi ti rekla ... po sestavinah Je Oatmeal & Honey kolekcija boljša, po filingu pa sta s Self Absorbed linijo isti ... oboje je res super. Naj pa omenim, da se pri Oatmeal & Honey vonj ful hitro porazgubi na laseh, medtem ko pri Self Absorbed lasje dišijo kot nori ... res ful.
.

ja kako pa to veš?kok časa je poteklo od umivanja s tem multi viti?

QUOTE(DiLeMa)
Torej gre z mano sigurno domov Self Absorbed Conditioner in pa Dumb Blonde Shampoo! biggrin.gif

Sonchika zlata si, ampak res ... vedno se lahko zanesem nate, da boš fajn svetovala! oops.gif wink.gif

zakaj nisi kupila dumb bllonde šampona,ker ga je sonchika ocenla kot bolšiga!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users