Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#361 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2007 - 10:12 PM

QUOTE(piko*biko @ 18. 12. 2007 - 22:08) View Post

dilema, ce nimas srca prodajat, jo lahko tut podaris, lol biggrin.gif

Bi jo z veseljem, če je sama neb mela tok rada. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#362 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 December 2007 - 10:13 PM

Eeew, Piko ne. Itka ne veš kam vse si jo folk potiska, pa jo tam ene emo najstnice vlačijo po presmrkanih dlaneh ermm.gif .
Men ni bla fajn, tebi bo pa morda osupljiva, poglej in poskusi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#363 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 10:14 PM

QUOTE(piko*biko @ 18. 12. 2007 - 22:08) View Post
punce, a ve se namazete v drogeriji, ko kupujete maskaro?

Nikakor.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#364 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:18 PM

Še jaz imam eno kviki vprašanje za moje poznavalke - katero volumensko maskaro mi predlagate? Tako, da res strašno odebeli trepalnice, da so vidne na 5km in ob enem ne grudi. Cena ni pomembna, ciljam pa bolj na višji rang alla Dior, Chanel, Lancome in podobno, ker si dobro maskaro privoščim zelo redko in hočem, da je takrat res špica.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#365 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 December 2007 - 10:20 PM

MAC cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#366 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:22 PM

Prosim lepo samo take, ki se dobijo pri nas, ker maskaro rabim kmalu, do MAC trgovine pa sploh ne pridem in zato (ŽAL) avtomatsko odpade. cry.gif
  • 0

#367 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 10:25 PM

sej js tut nikol ne probavam maskar v drogeriji, ampak kako za hudica nej jo pa sprobam, da vidm ce mi odgovarja? ker tale ysl res ni lih poceni, ne bi se pa rada zajebala, pa pol doma ugotovila da mi sploh ne ustreza ermm.gif

dilema, a si ze probala diorshow maskaro? ta je taka res volumenska, js mam blackout razlicico in morm rect da je res dobra, taka mocna crna barva, trepalnice ful odebeli in podaljsa, edino kar mi ni usec je to, da si nikakor ne morem lepo razcesti trepalnic z njo, krtacka je namrec ogromna in ni primerna za detajlna dela. ampak teb so itak razkustrane trepalnice usec, nc slabga ne mislm s tem, tko da bi ti bla pomoje ful usec
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#368 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 December 2007 - 10:29 PM

Baje da obstajajo testerji tudi za maskare, ampak seveda ne v banana republikah kot je Slovenija.
Beri ocene, kjerkoli jih najdeš. Jst ne bi riskirala.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#369 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:32 PM

Piko, ravno na to maskaro sem študirala in se tudi nagibam k njej. Ampak potem sem brala ocene na KMM in niso najbolj spodbudne. Čeprav to ni vedno merilo, namreč tam vse ful hvalijo Rimmel Volume Flash maskaro, ki pa meni res izrazito ni všeč, ker se mi zdi, da ne zdrsne lepo po trepalnicah in mi je take grudaste čopke delala. Rada bi pa tokrat res WAU efekt od maskare, da ful, fuuuul odebeli, da nardi pahljače, primerne za večerne izhode. Slišala sm, da je kao ful dobra tudi Lancome Hypnose, uglavnem v temi sem. A tale tvoja Dior res ono FUL poudari?
  • 0

#370 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 10:50 PM

crna, ma ja, druzga mi itak ne preostane, ampak mam dober filing glede te maskare, upam da me ne vara huh.gif

dilema jah, meni je npr vf res no.1 in se lahko use dior chanel ipd pm skrijejo pred njo. res skoda da teb ne odgovarja, sam mogoc je pa kej z tvojo maskaro narobe, a je mozno? k men se nikol ne grudi al pa da bi mi delala kake copke, nanasam jo z lahkoto, v pou minute si nardim take trepke da dol pades, razcese mi jih tut prekrasno... al ti pa tehnika ne stima? k niso use maskare enake glede nanasanja. je treba znat rokovat z usako posebaj. ene je npr treba vlect, ene pritiskat med trepalnice, ene cikcak... pa pol je se tuki kot pod katerim drzis maskaro. kup enih faktorjev k jih je treba upostevat.
ves kaj js ti bom sla zdele kr slikat to mojo blackout, pa bos sama presodla a jih FUL poudari al ne biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#371 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:54 PM

Hvala, zlata si. oops.gif
  • 0

#372 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 11:09 PM

tkole, na hitro namalano, krtacka je res ogromna, zato sm tut cela svinjska po veki, razcesane tut niso lih boh ve kaj, na tretji sliki se vid en copek v sredini, ampak pri odprtih oceh se ta copek ne opazi, ker stavk

Attached Files

• 0

#373 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 19 December 2007 - 08:04 AM

CHANEL !!!

Piko*biko, da ne boš imela "verjetno neželjenih" odtisov maskare na vekah, daj gor fixing !
Če pa hočeš trepke "da dol padeš" pa svetujem 2 x nanos maskare, umetne trepke-cele in še 1 nanos maskare.
  • 0

#374 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 December 2007 - 10:56 AM

Babsi, si lahk mejčken bolj specifična glede Chanela, ker ima več maskar. Slišala sem pohvale glede Extracils, da baje izjemno podaljša in priviha, ampak jaz rabim volumen. Extracils pa je za podaljševanje in baje ne da nekega jakega volumna.

Piko, mater božjo, kak maš ti lepe trepalnice, dolge ko svina - zavidam ti, resno. Odtenek je res črn, pa zdi se mi, da ti super priviha (razen ne vem, a maš curler?), samo volumen bi pa rekla, da je tko nekje srednji oz. v zgornjem povprečju, ni mi pa ono wau.

Je napisala ne, nisem zadeta. laugh.gif Kr priznaj, da si bla, ka se ven vlečeš. tongue.gif
  • 0

#375 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 December 2007 - 11:08 AM

babsi, hvala za nasvet, ampak s tem nimam problemov smile.gif

dilema, nism uporabla klesc, zgleda da jih amskara tkole zaviha, ceprou se men ne zdijo kej extra privihane hmm.gif volumen se pa men zdi kr posten, racuni da so te slike na hitro narejene, in se da verjetno z malo vec truda volumen se povecat. verjetno samo js ne znam rokovat s krtacko, sm navajena ozjih in krajsih, tale je pa huge. pa ja priznam, bila sem totalno zivzjena, oci pa nimam rdecih ker uporabljam cudezne kapljice vizinke oops.gif
  • 0

#376 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 December 2007 - 11:11 AM

Dilema meni je Lancome Hypnose super. Jaz ti jo priporočam, vsekakor. Lahko si prebereš mojo oceno, če še nisi. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#377 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 December 2007 - 11:11 AM

QUOTE(piko*biko @ 19. 12. 2007 - 11:08) View Post

pa ja priznam, bila sem totalno zivzjena, oci pa nimam rdecih ker uporabljam cudezne kapljice vizinke oops.gif

laugh.gif laugh.gif Bom res verjetno kr Blackoutko vzela, meni bo pomoje dost ustrezala večja ščetka, imam rada take bogate.
  • 0

#378 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 19 December 2007 - 11:14 AM

QUOTE(Sarah @ 19. 12. 2007 - 11:11) View Post

Dilema meni je Lancome Hypnose super. Jaz ti jo priporočam, vsekakor. Lahko si prebereš mojo oceno, če še nisi. wink.gif

Kaj bi se dalo kako slikico dobit smile.gif Ali si morebiti že slikala?

Ker jaz tudi iščem nekaj takega kot Dilema (no, zbiram darilo zase biggrin.gif )
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#379 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 December 2007 - 11:17 AM

Sarah, sem šele zdle vidla, kaj si napisala - ocena se sliši fajn. Me pa še nekaj zanima, če mi lahko povesta obe, Piko in Sarah - kako dolgo vama zdržita ti dve maskari? Piko, kak dolg še maš ti Diorko in kok dolg tebi, Sarah, zdrži Lancomova? Ker za slednjo sm čula, da se precej hitro suši, js pa ne bi rada kupla tak drago maskaro in jo potem uporabljala en mesec.
  • 0

#380 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 December 2007 - 11:27 AM

js mam svojo od mogoce maja? ne bi ti pa znala povedat kako se susi, ker sem jo na zacetku sama zanalsc susila, ampak se mi uceri ni zdela kej prevec znucana, posusena. je pa res da jo redkokdaj uporabljam, ce ze, namocim VF krtacko notr pa se namazem biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users