Črna kronika
Posted 29 April 2008 - 10:10 AM
Grozno, res.
Posted 29 April 2008 - 11:30 AM
Pa a ni bilo čudno, da je nosil dol hrano, preživljal ne vem koliko časa dol.
Preklet iztirjenec stari.
Posted 29 April 2008 - 11:32 AM
Ma ja, se strinjam. Ne verjamem, da žena ni vedela. WTF, kdo ne ve, kaj ima v svoji kleti???
Posted 29 April 2008 - 11:51 AM
Posted 29 April 2008 - 11:53 AM
Pa kolko od nas bi nas blo pripravljenih verjet da ima naš mož v kleti sadistično razmerje s hčerko? Na kaj takega težko pomisliš.
Bolj mi je škoda hčere, ki se mu zgleda ni bila zmožna upret. Sej kdaj jo je pa ziher moral odklenit iz lisic, celih 24 let že ni bila priklenjena nekam. Sej verjamem da je grozljivo, sploh ko se ti to dogaja celo življenje (ziher jo je nadlegoval že ko je bla čisto mlada, ni se kar naenkrat spomnil), samo da se pa ne postaviš za svoje otroke je pa tragično, za kar je pa spet kriva manipulacija in travme.
Tega je pa itak vedno več, ziher tudi pri nas, ko folk lahko sredi centra skup pade, pa ne bo nihče nič naredil.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 April 2008 - 11:56 AM
Posted 29 April 2008 - 11:58 AM
Crna, sej on jo je začel že pri 11ih letih zlorabljat pa tut to 'stanovanje' nej bi grdil že prej, ful prej.Jst sam upam da dobi dosmrtno pa v samici.
Posted 29 April 2008 - 12:01 PM
je pa to res še huje kot primer z natašo kampuš. mislim, da za 24 let zapreš svojo hčerko v klet! omg! pa da žena ni vedla?
pomoje je ona vedela, samo se ga je bala in pač ni upala nikomur povedat, ali pa je še celo sodelovala.
Posted 29 April 2008 - 06:02 PM
Citiram: Trije otroci, ki so bili zaprti z njo v kleti (19-letna Kerstin, 18-letni Stefan in 5-letni Felix), nikoli niso uzrli sončne svetlobe, ostali trije pa so živeli pri dedku in babici.
Posted 29 April 2008 - 06:23 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 April 2008 - 06:55 PM
Posted 29 April 2008 - 07:27 PM
Saj piše od kje so prišli otroci. Ti otroci so bili rojeni še preden je ona kao izginila.
Rojeni so bli, ko je že izginila, ker je Alexander (12) und Monika (14). Tretji je pa 13 star.
Pa naj bi bil policiji znan, že kot posiljevalec. Saj naj bi nekoč prišu v stanovanje neke mlade ženske in jo je posilu. Dvakrat je bil pa osumljen, da je podtaknil neke požare.
http://www.blick.ch/...rbestraft-89681
Vedno znova so dobl otroc pisma, ki jim jih je pisala prava mati, češ da jo naj ne iščejo.
Najstarejša hči Kersin , ki je 19 in je skoz živela tudi v ujetništvu je hudo zbolela. Tip jo je pač postavu enostavno na cesto, kjer so jo našli drugi in odpeljali v bolnišnico. Kasneje so jo morali dati v komo, ker je njeno stanje zelo slabo.
Začeli so z iskanjem matere. V roku enga tedna pa naj bi Josef najdu svojo hčerko z dvema otrokoma, ki je nato prišla nazaj domov živet. Tako je zatrjeval policiji, ko so ga nekje pač dobili, skupaj z hčerko in dvema otrokoma. Stvar je nato postala javna.
Otroci v ujetništvu seveda ne vedo, kaj so to rože, dež itd...
Posted 29 April 2008 - 07:28 PM
Posted 29 April 2008 - 07:49 PM
Kako naj bi jih pustila na pragu hiše, potem ko je izginila, če pa še niso bili rojeni?
Pika, tudi meni se zdi, da je bilo tako. Tri pa je potem rodila v ujetništvu. Oz. štiri, ampak je eden umrl. Vsaj jaz sem tako razumela vse skupaj.
Black Perla otrok je šest.
Edit: vse skupaj je tako čudno napisano, da se nekatera dejstva ne ujemajo.

Posted 29 April 2008 - 07:53 PM
Black Perla otrok je šest.
Ja vem ja. Sam lej trije so ze skoz živeli pr njemu, a ne. Dva pa hčerka so bli doma, po tem ko ga je policija dobila. Ta tretja je bla pa v bolnišnic, tk sem misla. 7. je pa umru kot dojenček.
Vse je rodila v ujetništvu, kr doben ni star preko 24 let.
Posted 29 April 2008 - 08:47 PM

Posted 29 April 2008 - 08:54 PM

Uglavnem groza.
Posted 29 April 2008 - 09:18 PM
Ta človek pa tud če gre v zapor..itak je 73 let star, ni neka jaka kazen za njega. Če bi šli po našem sistemu bi šel verjetno tak v psihiatrično bolnico v miro preživet še zadnja leta. Boga hčera in vsi otroci pa tak imajo že uničeno življenje.
Posted 29 April 2008 - 09:58 PM
Kolkor sem jaz razumela članek, je imela hči otroke po tem, ko je že bila zaprta, on pa jih je kao našel pred vrati s pismom. Zakaj je od teh otrok samo tri vzel k sebi, ostale tri pa prepustil življenju v kleti, enega celo pustil umreti, ni sploh logično. On the other hand samo potrjuje, kako zelo moten je bil. Posiljevalci, sadisti in pedofili so itak moteni ljudje, nedvomno je tudi sam bil žrtev v otroštvu, samo od sebe to nikdar ne pride (nihče se ne rodi tako socialno moten, pa tudi po normalni poti se ne razviješ v takega psihopata). To zgolj kaže neko temnejšo stran današnje družbe, o kateri se malo govori.
Nočem opravičevat njegovih dejanj, sem mnenja da bi se tovrstne zločine moralo najhuje kaznovati.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users