Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:43 PM

predhodna... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#362 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 May 2008 - 09:45 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

tongue1.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#363 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2008 - 09:47 PM

Kako pa naj bi povedala? biggrin.gif nevem, nimam idej. Mah važn je kaj sm tla povedat, zdej se pa kr delite norca smile.gif . Sem pač budalo.

• 0

#364 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2008 - 09:48 PM

QUOTE(Dragica @ 7. 5. 2008 - 22:45) View Post

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

tongue1.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#365 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2008 - 09:54 PM

Ora, sej se noben ne dela norca, samo malo nejasno je napisano in poln enih napak, da mora človek včasih ene 3x prebrat, da je na tekočem z dogajanjem. In zdej sta s T. tudi uradno skupaj?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#366 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2008 - 09:57 PM

Ma mislim, da sem že omenjala, da mal mi tipkovnica nagaja, pa tudi priznam, ne pazim dosti. Ja sva uradno skupaj dobro leto in se res vidim z njim bit še naprej. Je človek take vrste kot ga js rabim, čeprav se mu še malo pozna, da je bla bivša res tiran. Ko mu kaj napačnega rečem se me kar malo vstraši.
  • 0

#367 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 May 2008 - 09:59 PM

Ora, me ne delam se norca, sam mi res ni potegnilo. Sem mislila, da je bilo to pač obdobje preden si začela piti odo. Predodna zgodba. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#368 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2008 - 10:02 PM

Joj tega pa tud porajtala nism oops.gif . Fak no, 100 stvari v glavi pa bi rada vse hkrat povedala.
  • 0

#369 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 May 2008 - 10:06 PM

OK, ne me resno jemat. Hecam se. Itak, da nisem mislila resno. laugh.gif
  • 0

#370 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2008 - 10:08 PM

OK, mal popravla. smile.gif Grozna furja sem, da še sama za sabo težko berem.
  • 0

#371 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 08 May 2008 - 09:14 AM

Na Metalcampu 2005. S sestro sva sedeli na klopci pod streho in čakali, da neha deževati, on je bil pa v bližini s svojimi kolegi. Jaz sem ga že prej opazila, ko je šel nekajkrat mimo naju (mi je kasneje povedal, da namenoma, haha). Potem je prišel k meni in se predstavil, na hitro sva izmenjala nekaj besed in telefonski številki, ker so ga kolegi priganjali, da morajo iti rolleyes.gif (bil je zadnji dan Metalcampa, enkrat pozno popoldne, in so se morali še isti dan vrniti v Avstrijo). Cel teden po tem sva si pisala smse, za vikend se je pa pripeljal v Mb in ostal nekaj dni pri meni. Sledila je nekajmesečna zveza na daljavo (takrat sem za vedno zasovražila vožnjo z vlakom), zdaj pa živiva skupaj. smile.gif
  • 0

#372 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2008 - 09:42 AM

^^ Ful lepo smile.gif . Celo bila sem na tistem MCju. (polom sicer)
Imam pa res srečo da vame lajajo zgolj đankiji, 15letniki, pijanci in lezbe. Lih na tem MCju sta me dve Avstrijki nekaj začeli pecat, pa sem samo gledala pa mela en blesav nasmeh (dobesedno Joey smile biggrin.gif), uno ko nisem vedla kaj bi. No, njiju ne bi, that's for sure.
QUOTE(Dragica @ 5. 5. 2008 - 9:45) View Post

Najina zgodba se je začela natanko ob polnoči, na jezeru obsijanem z luno. Noč je bila kristalna in nebo posuto z zvezdami (videla sta se tako mali kot veliki voz). Oba dva sva se zatekla k jezeru razočarana nad življenjem in dajala naju je nespečnost. Bilo je to zelo čudno, saj sva bila oba prvič na tem jezeru in, ko sva se potem pogovarjala, kako sva se znašla prav tam, je bil odgovor obeh, da naju je vlekla neka neznana magnetna sila), na kratko, čutila sva se s celim telesom.

Ko sva si po potki ob jezeru prihajala nasproti, sva oba kar drgetala, saj nisva vedela, ali je to najin začetek ali konec. V naslednjem trenutku pa je oba obsijal mesec in brez besed sva si planila v objem, se strastno poljubljala in se ljubila na mehkem mahu. Šele po tem dejanju, sva spregovorila prve besede. Njegove so bile: tebe sem čakal.

Tega bo kmalu osem let in od takrat sva nerazdružljiva.

Je tvoj tip slučajno "Štajerski slavček"? Tole se bere kot bi njemu vzela z jezika biggrin.gif . Hvala ker me spravljaš v dobro voljo, ko lih rabim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#373 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 06:19 PM

QUOTE(ora @ 7. 5. 2008 - 22:47) View Post
zdej se pa kr delite norca smile.gif . Sem pač budalo.

ne delamo se norca, zgolj z dragico se malo pehava. smile.gif

QUOTE(crna @ 8. 5. 2008 - 10:42) View Post
Imam pa res srečo da vame lajajo zgolj đankiji, 15letniki, pijanci in lezbe.

mene bo res enkrat ob tvojih postih kap, prisežem. laugh.gif

• 0

• Guests

Posted 08 May 2008 - 06:35 PM

Midva sma bla pa sosolca v srednji soli, sam takrat se nisma niti kaj posebej poznala, v smislu da bi se kaj bolj poglobljeno pogovarjala, pac hodli smo skup na zure pa v soli smo bli skup. Drgac bi pa lahk rekla, da sma bla indiferentna drug do drugega, on se je mal cudno oblacil od zacetka (posledica tega, da ti starsi kupujejo cote), kar mi ni blo vsec, pa ful je bil miren, vse ful pocasi pocel, js sm bla pa divja in pac nisma najbolj sla vstric. Tut js vem, kdaj se je to obrnilo.. v cetrtem letniku sma skup praznovala 18. rojstni dan na eni koci, kjer ni blo dost postelj za vse in ko sm js sla spat, so ble ze vse zasedene, pa sm se vlegla na tla zraven radiatorja. On je sel spat mal kasneje in se je vlegel zraven mene na tla, pa me objel, pa mi je blo tk fajn... toplo, prijetno. Nisma mela nic, ampak od takrat naprej sm ga gledla z drugacnimi ocmi.
Konkretno skup sma pa prisla na faksu, ko smo se od zacetka se ful druzli s staro druzbo iz gimnazije in sma se enkrat menla, kk bi blo fajn met en tak koticek, kjer bi se lahk kdaj pa kdaj s kom dobil, pa ne bi noben vedel. In pol sm mu js enkrat nazgana (itak) pisala sms, da bom drug dan sama doma, ker grejo cimri domov, in da torej mam na voljo en tak koticek..
Je prisel in sma se oba na smrt napila, ker sma bla tk v zadregi, js nism se nikol prej bla tk direktna do koga, oba sma vedla, zakaj bo prisel, na koncu sma pa sam spala skup, brez sexa. Kasneje mi je povedal, da je bil tk zivcen preden je prisel, da je 3x sel gledat na avtobusni postaji, na kero stevilko trole mora it. smile.gif
Pol sma pa bla, ce se grdo izrazim, "fuck buddyja" kako leto, ker pac noben ni mel namena zaljubit se. Pa sma se.. smile.gif
Konc aprila sma mela obletnico 6 let, sam sma jo zamudla tk kot vsako leto. smile.gif
  • 0

#375 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 08 May 2008 - 06:45 PM

Ma kaj ste ble dobre vse.

Fluffy, kok časa pa si ti s tvojmu?

Naju je pa kemija združila, dobesedno. V 4. letniku sva imela oba kemijo za maturo, pa so iskrice preskočile. On je bil tako sramežljiv, ker si je mislil, da mora imet "ta huda bejba sigurn kakšnega ornk jebača" laugh.gif
Pa se je moti, v bistvu sm zdej z enim ornk seksi jebačem, z njim laugh.gif
Drgač pa sm js nardila prvi korak. Ko sm mu dajala na šoli telefonsko sm se tok tresla, pa jeclala... Sam k zdej pomislim- še nikol se nism v bistvu tok tresla ohmy.gif Ja pa js sm ga prva objela, pa take fore.
Pa tud js se spomnim kdaj je preskočilo, čist v trenutku ( Sam tega res ne bom nikol pozabila). Enkrat je čakal s sošolkam na začetek pouka kemije, pa sm potem še js prišla in ko me je zagledal, se je tako nasmejal- res me je bil vesel. oops.gif Pa njegove učke so pa kr flešale vn.
Ooooh kok lepi cajti... prov pogrešam jih na nek način... sam po drugi strani sm pa še vedno tako noro zaljubljena, da se sploh ne da opisat. Čist preveč lepo je wub.gif
  • 0

#376 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 07:17 PM

QUOTE(ananas @ 8. 5. 2008 - 19:45) View Post
Fluffy, kok časa pa si ti s tvojmu?

2 leti pa pol. smile.gif

• 0

#377 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 08 May 2008 - 07:40 PM

Pa se te še kr ni naveličal????
  • 0

#378 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2008 - 07:57 PM

čedalje rajši me ma. closedeyes.gif

• 0

#379 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 May 2008 - 08:01 PM

Lažeš, kradeš, v pekel padeš. IPB Image

IPB Image

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#380 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 May 2008 - 08:08 PM

laugh.gif