predhodna...
Kje ste ga spoznale?
Posted 07 May 2008 - 09:43 PM
predhodna...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2008 - 09:45 PM
Posted 07 May 2008 - 09:47 PM
Posted 07 May 2008 - 09:48 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 May 2008 - 09:54 PM
Posted 07 May 2008 - 09:57 PM
Posted 07 May 2008 - 09:59 PM
Ora, me ne delam se norca, sam mi res ni potegnilo. Sem mislila, da je bilo to pač obdobje preden si začela piti odo. Predodna zgodba.
Posted 07 May 2008 - 10:02 PM
Posted 07 May 2008 - 10:06 PM
OK, ne me resno jemat. Hecam se. Itak, da nisem mislila resno.
Posted 07 May 2008 - 10:08 PM
Posted 08 May 2008 - 09:14 AM
Posted 08 May 2008 - 09:42 AM
Imam pa res srečo da vame lajajo zgolj đankiji, 15letniki, pijanci in lezbe. Lih na tem MCju sta me dve Avstrijki nekaj začeli pecat, pa sem samo gledala pa mela en blesav nasmeh (dobesedno Joey smile
Najina zgodba se je začela natanko ob polnoči, na jezeru obsijanem z luno. Noč je bila kristalna in nebo posuto z zvezdami (videla sta se tako mali kot veliki voz). Oba dva sva se zatekla k jezeru razočarana nad življenjem in dajala naju je nespečnost. Bilo je to zelo čudno, saj sva bila oba prvič na tem jezeru in, ko sva se potem pogovarjala, kako sva se znašla prav tam, je bil odgovor obeh, da naju je vlekla neka neznana magnetna sila), na kratko, čutila sva se s celim telesom.
Ko sva si po potki ob jezeru prihajala nasproti, sva oba kar drgetala, saj nisva vedela, ali je to najin začetek ali konec. V naslednjem trenutku pa je oba obsijal mesec in brez besed sva si planila v objem, se strastno poljubljala in se ljubila na mehkem mahu. Šele po tem dejanju, sva spregovorila prve besede. Njegove so bile: tebe sem čakal.
Tega bo kmalu osem let in od takrat sva nerazdružljiva.
Je tvoj tip slučajno "Štajerski slavček"? Tole se bere kot bi njemu vzela z jezika
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 May 2008 - 06:19 PM
ne delamo se norca, zgolj z dragico se malo pehava.
mene bo res enkrat ob tvojih postih kap, prisežem.
Posted 08 May 2008 - 06:35 PM
Konkretno skup sma pa prisla na faksu, ko smo se od zacetka se ful druzli s staro druzbo iz gimnazije in sma se enkrat menla, kk bi blo fajn met en tak koticek, kjer bi se lahk kdaj pa kdaj s kom dobil, pa ne bi noben vedel. In pol sm mu js enkrat nazgana (itak) pisala sms, da bom drug dan sama doma, ker grejo cimri domov, in da torej mam na voljo en tak koticek..
Je prisel in sma se oba na smrt napila, ker sma bla tk v zadregi, js nism se nikol prej bla tk direktna do koga, oba sma vedla, zakaj bo prisel, na koncu sma pa sam spala skup, brez sexa. Kasneje mi je povedal, da je bil tk zivcen preden je prisel, da je 3x sel gledat na avtobusni postaji, na kero stevilko trole mora it.
Pol sma pa bla, ce se grdo izrazim, "fuck buddyja" kako leto, ker pac noben ni mel namena zaljubit se. Pa sma se..
Konc aprila sma mela obletnico 6 let, sam sma jo zamudla tk kot vsako leto.
Posted 08 May 2008 - 06:45 PM
Fluffy, kok časa pa si ti s tvojmu?
Naju je pa kemija združila, dobesedno. V 4. letniku sva imela oba kemijo za maturo, pa so iskrice preskočile. On je bil tako sramežljiv, ker si je mislil, da mora imet "ta huda bejba sigurn kakšnega ornk jebača"
Pa se je moti, v bistvu sm zdej z enim ornk seksi jebačem, z njim
Drgač pa sm js nardila prvi korak. Ko sm mu dajala na šoli telefonsko sm se tok tresla, pa jeclala... Sam k zdej pomislim- še nikol se nism v bistvu tok tresla
Pa tud js se spomnim kdaj je preskočilo, čist v trenutku ( Sam tega res ne bom nikol pozabila). Enkrat je čakal s sošolkam na začetek pouka kemije, pa sm potem še js prišla in ko me je zagledal, se je tako nasmejal- res me je bil vesel.
Ooooh kok lepi cajti... prov pogrešam jih na nek način... sam po drugi strani sm pa še vedno tako noro zaljubljena, da se sploh ne da opisat. Čist preveč lepo je
Posted 08 May 2008 - 07:17 PM
Posted 08 May 2008 - 07:40 PM
Pa se te še kr ni naveličal????
Posted 08 May 2008 - 07:57 PM
čedalje rajši me ma.
Posted 08 May 2008 - 08:08 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users