Midva sma bla pa sosolca v srednji soli, sam takrat se nisma niti kaj posebej poznala, v smislu da bi se kaj bolj poglobljeno pogovarjala, pac hodli smo skup na zure pa v soli smo bli skup. Drgac bi pa lahk rekla, da sma bla indiferentna drug do drugega, on se je mal cudno oblacil od zacetka (posledica tega, da ti starsi kupujejo cote), kar mi ni blo vsec, pa ful je bil miren, vse ful pocasi pocel, js sm bla pa divja in pac nisma najbolj sla vstric. Tut js vem, kdaj se je to obrnilo.. v cetrtem letniku sma skup praznovala 18. rojstni dan na eni koci, kjer ni blo dost postelj za vse in ko sm js sla spat, so ble ze vse zasedene, pa sm se vlegla na tla zraven radiatorja. On je sel spat mal kasneje in se je vlegel zraven mene na tla, pa me objel, pa mi je blo tk fajn... toplo, prijetno. Nisma mela nic, ampak od takrat naprej sm ga gledla z drugacnimi ocmi.
Konkretno skup sma pa prisla na faksu, ko smo se od zacetka se ful druzli s staro druzbo iz gimnazije in sma se enkrat menla, kk bi blo fajn met en tak koticek, kjer bi se lahk kdaj pa kdaj s kom dobil, pa ne bi noben vedel. In pol sm mu js enkrat nazgana (itak) pisala sms, da bom drug dan sama doma, ker grejo cimri domov, in da torej mam na voljo en tak koticek..
Je prisel in sma se oba na smrt napila, ker sma bla tk v zadregi, js nism se nikol prej bla tk direktna do koga, oba sma vedla, zakaj bo prisel, na koncu sma pa sam spala skup, brez sexa. Kasneje mi je povedal, da je bil tk zivcen preden je prisel, da je 3x sel gledat na avtobusni postaji, na kero stevilko trole mora it.

Pol sma pa bla, ce se grdo izrazim, "fuck buddyja" kako leto, ker pac noben ni mel namena zaljubit se. Pa sma se..
Konc aprila sma mela obletnico 6 let, sam sma jo zamudla tk kot vsako leto.