Regenerator za lase
Posted 06 September 2012 - 08:02 PM
Pablo Picasso
Posted 06 September 2012 - 08:05 PM
Jina, a morda veš če ta maska dejansko vsebuje proteine/keratin ali je samo ime takšno? Ker če gledam njene sestavine ne vidim proteinov. Razen če pod to smatrajo svilo?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 September 2012 - 08:07 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2012 - 08:08 PM
Pablo Picasso
Posted 06 September 2012 - 08:09 PM
Ampak okej, če so ful hranljive zadeve potem odpade.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 September 2012 - 08:11 PM
Vse stvari iz te linije so brez silikonov, pa tudi balzam je dober, je pa maska najbolj hranljiva.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2012 - 08:12 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 12:35 PM

Pablo Picasso
Posted 07 September 2012 - 12:37 PM
Garnier dvomim da jih nima..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 September 2012 - 12:57 PM
Pablo Picasso
Posted 19 September 2012 - 01:27 PM
Ker si še nekaj časa barvam lase, sem opazila, da imam precej suhe, skrepane, ko si jih posušim, mi kar vse "štrli", skratka izgledajo zelo ne-negovani. Včasih tudi naelektreni.
Ne bom rekla, da so ravno višek suhosti, saj en dan po umivanju že izgledajo malo bolje, tretji dan so pa že pre-polizani style_emoticons/default/biggrin.gif
problem imam še vedno oz. je še slabše, saj sem vmes uporabljala neki brezvezni šampon od Tigi in je zadeva še slabša. Potrebujem res konkretno nego!
Je še vedno najboljše Joico OH? vzamem samo regenerator ali tudi šampon? in če, kje se ga dobi najceneje?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 September 2012 - 01:29 PM
http://www.feeluniqu...ntense hydrator
After all this time?
Always.
Posted 19 September 2012 - 01:30 PM
Jaz priporočam Joico Intense Hydrator, ali pa Joico Reconstructor. Oboje je balzam, lahko tudi kot maska. Meni bolj ustreza 2., večini pa 1.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 September 2012 - 01:31 PM
After all this time?
Always.
Posted 19 September 2012 - 01:35 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 September 2012 - 01:43 PM
Joico K-Pak Intense Hydrator
Deionized Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Lanolin, Hydrolyzed Human Hair Keratin (Quadramine Complex), Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Human Hair Keratin, Hydrolyzed Keratin PG-Propyl Methylsilanediol, Thioctic Acid, Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Denothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Glcolipids, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4, Amodimethicone, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Butryospermum Parkii (Shea Butter), Methylparaben, DMDM Hydantoin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Fragrance (Parfum).
Ali
Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Conditioner
Water (Aqua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado Fruit Extract), Wheat Amino Acids, Quaternium-79 Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Oat Beta Glucan, Panthenol (Vitamin B5), Tocopherol, Buxus Chinensis (Jojoba Seed Extract), Stearalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Cetrimonium Bromide, Fragrance (Perfum), Mel l Santalum Album (Sandalwood Oil), Pogostemon Cablin (Patchouli Oil), Juniperus Communis, Cananga Odorata (Ylang Ylang)
Oboje je res full prehvaljeno
Pa še en šampon za zraven, da izpraznim denarnico in že enkrat za vselej spravim lase v red!
Put A Kilt On It!
Posted 19 September 2012 - 01:44 PM
Kaj je to
JoicoTIGI OH?
Put A Kilt On It!
Posted 19 September 2012 - 01:47 PM
Tukaj je super razloženo.
http://www.cudovita....93
After all this time?
Always.
Posted 19 September 2012 - 02:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 September 2012 - 05:38 AM
Jaz tudi najbolj priporočam Intense hydrator, deep r. meni sploh ni preveč odgovarjal. Je pa meni Intense hydrator prelahek za lase, jih ne nahrani tako kot sem želela, zato sem si kupila še masko od Macadamie (deep repair), je tudi ocenjena. Ima dobre sestavine, ampak vsebuje pa tudi silikone, odvisno koliko te to moti, jaz sem se odločila, da se jim ne bom odpovedala, ker so potem moji lasje še slabši. Je pa ta maska tudi za uporabo samo 1-2x na teden, tako kot verjetno velika večina kvalitetnih mask....zato ti priporočam Intense hydrator pa še eno kvalitetno masko, ki jo potem vmes uporabljaš.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users