Filozofska fakulteta v Ljubljani - vprašanja o študijskih programih
Posted 27 August 2008 - 10:28 AM
Posted 08 September 2008 - 09:43 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 September 2008 - 10:01 AM
Posted 08 September 2008 - 10:36 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 September 2008 - 10:44 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 September 2008 - 10:45 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 September 2008 - 10:48 AM
vuelvo a vos,
Posted 08 September 2008 - 06:08 PM
Posted 09 September 2008 - 02:57 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 September 2008 - 08:04 PM
Pa saj kulturne antr. pri nas ni? Al to misliš tisto kar imajo Etnologi (oz. je naziv študija etnologija in kulturna antropologija)? Kolkor sem od folka tam slišala je res švoh tole, ja.
Sociologija me je pa seveda začela zanimat prek našega faxa, vem tudi da je v Am. povezano, pri nas pač ne. Samo itak letos ne bo nič s tem, ker (če še nisi zasledil) "pavziram", oz. me to leto ne bo na faxu. Pa naslednjič

vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 08:28 PM

Včeraj me je šefica v službi vprašala, zakaj hudiča sem se sploh na ta faks vpisala, hehe...
Ja, mladost je norost...

Posted 10 September 2008 - 08:55 PM

vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 09:02 PM
http://www2.cudovita...=...st&p=547448
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 September 2008 - 09:05 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 09:44 PM
Ja, na FDVju je bolonjski.
A na FF še ni?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 September 2008 - 09:46 PM
Ni tam zdaj že bolonjski? Po novem se ne more več kombinirat študijev iz FFja s tistimi iz FDVja (in obratno). Zdaj ne vem, a je to veljalo samo za prehodno obdobje ali velja še vedno.
Kombinirati mogoče ne, ampak saj ti misliš na vzporedno ane (oz. ne več). To pa lahko vzameš karkoli, kjerkoli. Edino, če si mislila kakšno dvopredmetno zadevo.
Pa še tisto, ko si napisala, da lahko za vzporedno vzameš samo eno dvopredmetno smer... Jaz sem 100%, da sem nekoč nekje brala, da se to sicer da, ampak da ti na koncu tega ne priznajo kot samostojni študij in ti do polnega naziva manjka še drugi dvopredmetni študij. Ne vem pa kje sem to zasledila

Posted 10 September 2008 - 11:18 PM
Mi je pa še sošolka, ki je prejšnje leto hotela na vzporedni vpis, rekla, da zraven poleg povprečja na faxu upoštevajo še rezultat mature. Jaz sem dosegla 16 pik, s tem grem lahko direkt na vogal

Veš za kako finočo bi me imeli? Že tako me verjetno imajo, ker nosim MU in ne zgledam kot vreča krompirja

vuelvo a vos,
Posted 12 September 2008 - 10:55 AM
Nočem sploh že zdej študirat o tem, da ne bom že prvi dan faxa zamorjena.
Posted 12 September 2008 - 11:00 AM

vuelvo a vos,
Posted 12 September 2008 - 11:05 AM
Pol moraš bit pa fejst pridna.

Jaz samo upam, da jih letos ne bo še več ko 12 (tolk jih je blo lani), ker so nekaj spreminjal.
Prjatlca študira slovenščino in jih ima za pogoj 6. Joj, kok mora bit to luštno ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users