Jump to content

Photo

Filozofska fakulteta v Ljubljani - vprašanja o študijskih programih

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#361 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 August 2008 - 10:28 AM

Moja sodelavka ima psihologijo narejeno, pa je imela vmes čas delati in vse, baje je bil samo 3. letnik zelo težek. Tako mi je rekla.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#362 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 08 September 2008 - 09:43 AM

Malo dvomim, da bom do oddaje prijave za vpis v višji letnik zbrala vse podpise v indexu. Zanima me, če je to zelo pomembno oz. koliko težijo glede tega hmm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#363 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 08 September 2008 - 10:01 AM

Pri meni niso nikoli niti pogledali, koliko imam podpisov (samo ocene). Razen, če se v zadnjih letih ni kaj spremenilo.
  • 0

#364 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 September 2008 - 10:36 AM

Pri nas je baje tako, da če ti manjka en podpis za oceno v indexu ti še spregledajo. Srčno upam da to drži, ker mislim da mi bo lih en zmanjkal, medtem ko imam na spletnem indexu vse, seveda. Joj, komplicirajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#365 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 September 2008 - 10:44 AM

Pri nas na angleščini menda papirnatega indexa sploh ne gledajo, samo na netu preverijo stanje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#366 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 08 September 2008 - 10:45 AM

Mislila sem predvsem za inskripcije in frekvence. Ocene imam vse vpisane, ampak ostalo mi je pa tako debilno in zamudno zbirat.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#367 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 September 2008 - 10:48 AM

S tem se pri nas nihče ne ubada, oziroma ti načeloma profesorji podpišejo še te zadeve ob vpisu ocene.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#368 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 08 September 2008 - 06:08 PM

Še ko sem jaz študirala, tega ni več noben gledal, niti niso komplicirali čisto na koncu, pred diplomo.
  • 0

#369 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 09 September 2008 - 02:57 PM

Crna, če moje mnenje kaj šteje: k tvoji arheologiji se še najbolje poda sociologija. Ubila boš dve muhi, ker ti bo iz sociologije marsikaj bolj jasno v arheologiji. V ameriški tradiciji namreč obe sodita v socialno antropologijo. Kolikor vidim, je na naši FF kulturna antropologija zanič, sociologija pa par nians boljša. Če hočeš dobro sociologijo (v Sloveniji), pejd na FDV, samo tam so bolj zahtevni.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#370 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2008 - 08:04 PM

Ni tam zdaj že bolonjski? Po novem se ne more več kombinirat študijev iz FFja s tistimi iz FDVja (in obratno). Zdaj ne vem, a je to veljalo samo za prehodno obdobje ali velja še vedno.

Pa saj kulturne antr. pri nas ni? Al to misliš tisto kar imajo Etnologi (oz. je naziv študija etnologija in kulturna antropologija)? Kolkor sem od folka tam slišala je res švoh tole, ja.

Sociologija me je pa seveda začela zanimat prek našega faxa, vem tudi da je v Am. povezano, pri nas pač ne. Samo itak letos ne bo nič s tem, ker (če še nisi zasledil) "pavziram", oz. me to leto ne bo na faxu. Pa naslednjič biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#371 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 10 September 2008 - 08:28 PM

jaz dokončno zaključujem poglavje Filozofska fakulteta v mojem življenju wink.gif in sem neverjetno olajšana in pomirjena sama s sabo, ker sem si to končno priznala.

Včeraj me je šefica v službi vprašala, zakaj hudiča sem se sploh na ta faks vpisala, hehe...
Ja, mladost je norost... sad.gif

• 0

#372 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2008 - 08:55 PM

Čestitke, hkrati bi pa vprašala kaj si doštudirala, in zakaj je bilo tako zelo grozno biggrin.gif ?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#373 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2008 - 09:02 PM

Če si smem dovolit...

http://www2.cudovita...=...st&p=547448

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2008 - 09:05 PM

Hvala, sej se mi je zdelo da sem nekaj takega brala, samo nisem bla ziher če gre res za isto osebo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#375 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2008 - 09:44 PM

QUOTE(crna @ 10. 9. 2008 - 21:04) View Post
Ni tam zdaj že bolonjski?

Ja, na FDVju je bolonjski.
A na FF še ni?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#376 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 10 September 2008 - 09:46 PM

QUOTE(crna @ 10. 9. 2008 - 21:04) View Post

Ni tam zdaj že bolonjski? Po novem se ne more več kombinirat študijev iz FFja s tistimi iz FDVja (in obratno). Zdaj ne vem, a je to veljalo samo za prehodno obdobje ali velja še vedno.

Kombinirati mogoče ne, ampak saj ti misliš na vzporedno ane (oz. ne več). To pa lahko vzameš karkoli, kjerkoli. Edino, če si mislila kakšno dvopredmetno zadevo.

Pa še tisto, ko si napisala, da lahko za vzporedno vzameš samo eno dvopredmetno smer... Jaz sem 100%, da sem nekoč nekje brala, da se to sicer da, ampak da ti na koncu tega ne priznajo kot samostojni študij in ti do polnega naziva manjka še drugi dvopredmetni študij. Ne vem pa kje sem to zasledila hmm.gif
  • 0

Tumblr

#377 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 September 2008 - 11:18 PM

Ne vem več kaj je enopredmetno kaj ni. Se bom pozanimala kasneje, letos itak ne bo nič iz tega.
Mi je pa še sošolka, ki je prejšnje leto hotela na vzporedni vpis, rekla, da zraven poleg povprečja na faxu upoštevajo še rezultat mature. Jaz sem dosegla 16 pik, s tem grem lahko direkt na vogal biggrin.gif . Ali pa je morda to dovolj za FDV? laugh.gif
Veš za kako finočo bi me imeli? Že tako me verjetno imajo, ker nosim MU in ne zgledam kot vreča krompirja laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#378 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 September 2008 - 10:55 AM

Jaz imam tudi dvopredmetno in bo treba zobe stisnt in se ornk učit, v prvem letniku imam za pogoj 12 izpitov, juhu.
Nočem sploh že zdej študirat o tem, da ne bom že prvi dan faxa zamorjena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#379 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 September 2008 - 11:00 AM

Lol, jaz imam že tako in tako ene 12, tudi 13 izpitov za pogoj laugh.gif jooooy.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#380 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 September 2008 - 11:05 AM

Pol moraš bit pa fejst pridna. wink.gif
Jaz samo upam, da jih letos ne bo še več ko 12 (tolk jih je blo lani), ker so nekaj spreminjal.
Prjatlca študira slovenščino in jih ima za pogoj 6. Joj, kok mora bit to luštno ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users