Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#361 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2007 - 05:18 PM

QUOTE(pinga @ 12. 4. 2007 - 16:52) View Post

dolgi lasje so kul sweat.gif

Jaaaa, tudi meni! smile.gif Vedno padala na tipe z dolgimi lasmi (ne predolgimi), dobim pa tipa, ki se po glavi brije! Jao meni! biggrin.gif Ampak ga seveda ne zamenjam!

Je pa res, da enim tipom bolj pašejo kratki lasje. En tak je meni Rob Thomas! wub.gif In tudi tale Robert seveda - da bi se vsaj znal malo lepše obnašat.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 12 April 2007 - 05:27 PM

A ste ziher, da je na tisti sliki, ki jo je prilepila Adriane, res Robert? blink.gif Mi ima malce sumljivo drugačen profil. hmm.gif

Sicer pa če dodam nekaj k OT debati: tudi meni niso bili nikoli všeč dolgolasci. Ne vem, zakaj, ampak mi res niso. ermm.gif
  • 0

#363 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 April 2007 - 06:04 PM

Uf kje so Filipini...meni je tole vse skupaj res bedno že. Najbolj bedna oddaja ever!

QUOTE(Rianna @ 12. 4. 2007 - 10:46) View Post

sploh ne, mogoče kis tu pa tam. vrjetno jima ne bo uspelo skrivne naloge naret, žal.

Kdo pa je še par? blink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#364 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 April 2007 - 07:13 PM

12.04.2007 17:20

V mesecu aprilu bo, za teden dni, eden od stanovalcev zapustil hišo, ker ga bomo preselili v filipinsko hišo Big Brother! Prav tako bodo v tem času naši stanovalci gostili filipinskega stanovalca!
Kdo izmed stanovalcev v hiši Big Brother, bo odšel za en teden na Filipine, bo za stanovalce in gledalce znano že to soboto v živo v oddaji Big Brother na Kanalu A! Prihod filipinskega stanovalca v hišo Big Brother v Slovenijo, pa bo za stanovalce ostala SKRIVNOST do 21. aprila! Ne spreglejte, kako bodo presenečeni stanovalci takrat sprejeli prihod filipinskega stanovalca!
Kot veste, smo bili v hiši Big Brotherja že v začetnih tednih priča prvim izselitvam nominiranih stanovalcev, bili smo priča prvim ''pobeglim'' stanovalcem in naknadno vselili nove.

Sedaj sledi največje presenečenje, saj eden od stanovalcev ne bo zamenjal samo praga hiše Big Brother, temveč bo prečkal kar cel ocean!

Nina Osenar bo že to soboto razkrila, kateri izmed stanovalcev bo odšel za en teden na Filipine. (Foto: Kanal A)
Velika Big Brother izmenjava je znana oblika atraktivne dopolnitve dogajanja v največjem resničnostnem šovu Big Brother in je bila izvedena že v Švici in na Tajskem. Revolucionarna izmenjava pa bo na drugi strani tako za nas, kot tudi za Filipince potekala prvič. Slovenski ustvarjalci slovenskega Big Brotherja bodo tako izbrali enega od filipinskih kandidatov, ki bo lahko, za teden dni, poskusil bivanje v hiši Big Brother, ki bo zanj hiša popolnih tujcev! V zameno bo, seveda, filipinska ekipa izbrala enega izmed slovenskih stanovalcev in ga vselila k svojim filipinskim bratom.

21. aprila se jim bo pridružil Filipinec! (Foto: Kanal A)
V tem senzacionalnem tednu bomo zagotovo priča kulturnim šokom, ki bodo nastali kot posledica vedenjskih razlik med stanovalci hiš obeh Big Brotherjev! Nas pa zanima, kdo od stanovalcev bo šel na pot in kako uspešno se bo vključil v skupino tujih stanovalcev? Zanimivo bo opazovati, kako dojemljivi bodo slovenski stanovalci in kako bodo medse sprejeli tujega brata!?
Ne zamudite torej tedna, od 21-tega do 27-tega aprila, ko bo izvedena velika medkontinentalna Big Brother izmenjava!
Izbranega stanovalca slovenske Big Brother hiše bomo ves čas spremljali in vam dnevno poročali, kaj se dogaja z njim!

Tole zgleda obetavno smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#365 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 April 2007 - 07:48 PM

toti pa bo klel, ke nebre s hiše laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#366 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 12 April 2007 - 08:02 PM

ke nebre s hiše???? hmm.gif hmm.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#367 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 April 2007 - 08:06 PM

biggrin.gif ker mu ni dovoljeno iti iz hiše.

bo? laugh.gif

• 0

#368 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 April 2007 - 08:13 PM

jaz tega tudi ne štekam... kdo bo klel, ker nemre s hiše? Saj noben nemre. WTF blink.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#369 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 13 April 2007 - 11:54 AM

Kako vam je lahko Robert všeč? Meni je odvraten, tudi če ima kratke lase ne morem pozabit njegovega obnašanja.

Pa če bi bile naloge malo bolj zanimive za odraslo in inteligentno populacijo, bi človek (jaz) še gledal BB.
  • 0

#370 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 April 2007 - 12:01 PM

QUOTE(celia @ 13. 4. 2007 - 12:54) View Post

Kako vam je lahko Robert všeč? Meni je odvraten, tudi če ima kratke lase ne morem pozabit njegovega obnašanja.

hmm.gif verjetno zato, ker ne gledam in posledično ne vem, kako se tip obnaša laugh.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#371 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 April 2007 - 12:57 PM

QUOTE(Adriane @ 12. 4. 2007 - 21:13) View Post

jaz tega tudi ne štekam... kdo bo klel, ker nemre s hiše? Saj noben nemre. WTF blink.gif

zato, ker bo na filipinih in mu bo verjetno prekleto žal, da mora cajt preživljat v eni zagačeni hiši, namesto na plaži. bolj jasno?
  • 0

#372 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 April 2007 - 01:06 PM

jasno! smile.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#373 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 13 April 2007 - 02:50 PM

Kaj ste me nasmejale s tem pogovorom biggrin.gif Kot da bi se Filipinec sporazumeval s Slovenci biggrin.gif

Ne vem, kje so Filipine našli. hmm.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 April 2007 - 08:57 AM

Filipinski BB: http://bb2.pinoybigbrother.com/

smile.gif smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#375 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 14 April 2007 - 09:38 AM

Kakšna razlika v hišah blink.gif Tak se BB dela. Bi kr povabla notranjega oblikovalca, da še meni bajto tak naredi. Bogi filipinec, ki bo k nam prišo.... biggrin.gif
  • 0

#376 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 14 April 2007 - 10:37 AM

ja, ful je lepo opremljena. Čeprav je tud naša kar lepa. No, filipinska je lepša. Sploh spalnice so lepše.
V glavnem, nobene se ne bi sramovala. Kaj šele branila pohištva v njej.
  • 0

#377 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2007 - 09:52 PM

Ful majo lepo res !
  • 0
Viens, reste ici!

#378 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 14 April 2007 - 10:33 PM

danes sem pa slišala za računalnikom, da bodo razglasili, kdo gre naFilipine.. In sem šla potem pogledat ta del in reakcijo Tine, ko je izvedela, da gre ona. In ni bila na začetku nič navdušena, se mi zdi, da ji je šlo kar malo na jok, valjda, tak šok.
Sicer bi pa šla na Filipine, samo ne v hišo BB.
  • 0

#379 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 April 2007 - 10:35 PM

No jaz sem si danes po dolgem času celo pogledala tega BB. Osenarca res ne zna enega slovničnega stavka spravit iz sebe. Najbolj bedast pa je "nasveti za šoping" namesto da bi rekla reklame ali oglasi. rolleyes.gif
Tekmovalci. A ta Robi, ko je šel ven se je skos tak obnašo, kot da hodi v vrtec? Takih budal še otroci v vrtcu ne delajo iz sebe. rolleyes.gif Kaj je mislil, da bo frajer izpado, če bo igral psa ali bobra z tisto vejo v ustih? In zakaj si je narisal dlake na prsi? Klovna je delal iz sebe. Pa tista blond, Nina ali kak ji je že ime, ko gre na Filipine, kak je bila smešna, ko je zvedla, da gre. Sprva ni verjela. Je pravi mali šok bil to za njo.
Drugače pa mislim, da bo spet minilo kar nekaj časa da si bom spet pogledala, ker ni vredno gledanja, če pa se zgodi kaj res za omenit (npr. ta izmenjava z filipinci) to tako ali tako tukaj zvem.
  • 0

#380 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 April 2007 - 11:48 PM

To je Tina ne Nina, kalypso! Men je Tina tko ful lepa res full, pa čist ma hudo postavo tud! Da o najlepših laseh ever kar sm jih kadarkol vidla ne govorim! Kako gosti, lepi kodri, lepa barva... uau res
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users