Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#361 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2007 - 12:47 PM

Js že skos govorim, da sem tudi sama na lastne oči vidla ščurka, ki se je plazil in celo natakarja o tem obvestila (je na mojo največjo žalost in šokiranje samo skomingnil z rameni, češ, saj bo šel stran), pa mi noben ni verjel.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#362 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 February 2007 - 01:05 PM

najprej nasilni redarji, zdej množično ščurki... mene ne bojo tm več vidl
sam kaj ko se razne žurke vedno tam notri delajo.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#363 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2007 - 01:38 PM

QUOTE(pinga @ 3. 2. 2007 - 13:05) View Post

sam kaj ko se razne žurke vedno tam notri delajo.

Če je ščurk na talerju, bo ziher tut v kozarcu, o tem ne dvomim. Ko se enkrat naselijo in namnožijo, jih ni moč odstraniti. Paraziti.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#364 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 03 February 2007 - 01:42 PM

Sem slišala od prijateljice, ki je bila takrat na pizzi da je v Foculusu iz kuhinje prišla podgana in da jo je natakar z metlo ubil pred vsemi gosti. Povedala mi je pa to ko sem tam že veselo žvečila svojo pizzo. Moram rečt da mi ni več teknila biggrin.gif
V emonsko pa itak nikol nisem šla, me prav odbija.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#365 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2007 - 01:55 PM

Jst sem bila enkrat po sili razmer v Emonski sredi dneva in sem pojedla neke pol pice, pa mi ni prevelč teknila.

Mirje:
V Mirju sem bila sicer samo ene dvakrat in še to kar precej nazaj (malo manj kot leto), sem bila pa navdušena nad okusnostjo hrane.
Prvič sem s sošolko jedla pico, na bon, tako da sva vzeli vsaka pol. Te pol pice je bilo tako nasitne, da sem jo komaj pojedla. Kolikor se spomnim mi je bila všeč, a nič pretresljivega (čeprav bi zdaj, ob poplavi nekih ogabnih pic, verjetno spremenila svoje mnenje na precej boljše). Splača se, vsekakor, sicer je dostikrat gužva, da o ambientu ne govorim, je pa vsaj čisto.
Drugič ko sem bila tam sem jedla neke superokusne kanelone, definitivno se bom na tako hrano še vračala.

Picerija Favola:
Super okusne pice, dober ambient (še zlasti zvečer), hitra postrežba. Mogoče me malo moti le sprehajanje picopekov naokoli, drugače pa nimam pripomb.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#366 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 13 February 2007 - 09:31 AM

V soboto sem bil s kompanijo pri Bajuku: kmečki turizem pri Metliki. Pripravili so nam obilno kosilo. Vse je bilo dobro, pa če bi dali na mizo samo prebranac, bi bilo meni čisto zadosti. Super. Pečenega mesa in ostalega sploh ne bom našteval. Pol smo zavili v klet pokušat vina. Barikirana Metliška črnina letnik 2005 je super. Enako Renski rizling. Pol ima pa belo namizno vino, ki se ga da kupiti na liter in je zelo dobro. Buteljke so po 3 eure. Nadvse priporočam. Žrdkali smo ves popoldan do večera in s pokušino v kleti plačali 20 eurov po glavi, vštet tudi narezek v kleti.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#367 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 04 March 2007 - 10:06 PM

Torej zdaj ne vem ali bi morala novo temo odpreti ali ne-zato sem napisala kar sem,ker se tice restavracije.Vglavnem tale petek ki prihaja,bi rada svoje dobre kolegice povabila na pico-ampak tako dobro in ne prevec drago.
Pa me zanima,ce ima kdo kaksen nasvet kje bi bile v LJUBLJANI res dobre pice.Focolus mi ni niti malo vsec...pice so cist povprecne:( in res slaba postrezba.Vsaj nazadnje ko sem bila je bilo prav gadno:(
Prosim za pomoc...pa imena restavracij in ulice prosim napisite.Rada bi da se nahaja kje v centru.

Hvala vseem za pomoc smile.gif biggrin.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#368 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 10:33 PM

Niso glih v centru, ampak te so moje fejvorit:

Trta klik

Azur klik

Piazza klik

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#369 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 04 March 2007 - 10:50 PM

Jenna ful hvala...bom precekirala,vi pa vseeno dajte se predloge ;)

• 0

#370 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 March 2007 - 11:05 PM

Etna (podutik)
Julči-če imaš rada kvašeno testo
Pinki(tudi na bone)-spet kvašena, zlo poceni
Je pa baje v Tomačevem ena zelo dobra, ne vem imena lokala. Ne vem pa kakšni so kriteriji osebka, ki mi jo je priročil, za dobro pico.
Kašča Mrlačnik(brezovica)-mogoče malenkost premalo sočne
Meni osebno Azur ni dobra, Trta mi ima pa isto premalo sočne.
Meni osebno sta Piazza in etna kategoriji zase.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#371 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 05 March 2007 - 07:34 PM

Frčica tale Julči mi ful dobra zgleda-pa cene so res ugodne,pa izbira velika thumbup.gif

Mogoce kdo od vas pozna pizzerio in spageterijo Favola?Al nekaj takega? ermm.gif
  • 0

#372 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 05 March 2007 - 07:58 PM

Gor v Kavalu - tista restavracija čisto levo, na koncu, je tudi luštno, tko ambient je fajn, hrana pa tudi dobra, čeprav za pice nisem ziher, če jih imajo, sem jedla druge dobrote
  • 0

#373 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 March 2007 - 08:27 PM

Kaval baje nima ravno dobrih, tko sem slišala la in nisem šla preverjat ker zaupam podani oceni smile.gif Za favolo sem pa nekaj slišala da je dobra samo ne vem od koga tko da ne vem koliko je res.
Julči ma res zelo dobro testo, nima pa ravno veliko izbiro pic na žalost, sploh vegi pic nima dosti.
  • 0

#374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 March 2007 - 09:53 PM

QUOTE(phoebe @ 5. 3. 2007 - 19:34) View Post

Frčica tale Julči mi ful dobra zgleda-pa cene so res ugodne,pa izbira velika thumbup.gif

Mogoce kdo od vas pozna pizzerio in spageterijo Favola?Al nekaj takega? ermm.gif

Beri moj post nekoliko višje.

Ta teden sem svoj študentski želodec razvajala v piceriji Laterna, malo naprej od Viške gimnazije, pri Plečnikovi cerkvi:

V Laterno sem se odločila pokukat, ker se mi že nekje dva tedna besno je pica, in ker so Laterno kolegi s fakultete prehvalili na vse grlo.
Ob vstopu v picerijo sem naletela na vrsto, saj gre za manjšo picerijo in ob navalu lačne študentarije kaj kmalu zamnjka miz. Ok, z druščino smo se posedli v oddelek za nekadilce in se slinili po menijih.
Ponudba uzvrstna; prednjačijo pice svakojakih kombinacij, solate (dobiš kar zajetno porcijo), pašta in razni drugi izdelki iz testa (njoki, lazanja, ...), mesnih jedi ne manjka. Sama navadno ne jem na bon, za študente imajo bolj okrnjen meni, ki sestoji iz približno 4ih različnih pic, njokov, solate in neke mesne jedi (spomin peša).
Odločila sem se za luštno kombinacijo morske pice (morski sadeži, tatarska omaka) in pice z gobami, mala porcija. S kosilom je postregla neka nadvse tečna "kelnarca", nonstop momljala neke kletvice sama sebi in pozabila pribor. Super. Društvo me je opomnilo da je njena negativna nastrojenost napram študentom nekaj povsem vsakdanjega. Super še enkrat.
Tudi pica je bila razočaranje zase - na sredi se je nabrala lužica olja, česen je bil pogrupiran v tri kupčke (?), razločila sem le posamezne kosce hobotnice, gobice, školjke in repki so se sramežljivo stisnili v testo. Dobila sem občutek, da sem namesto bogate morsko-gozdne mešanice prežvečila nekaj popolnoma presušenih gob in školjk, brez kakršnegakoli okusa. blink.gif

Ma, obične vogalne okrepčevalnice pečejo boljše pice, ne bi rekla če bi vzela kosilo na bon (ja človek doživi sva in šta kot študent), pa ga nisem. No naslednjič gotovo ne bom jedla pice. Ako še pridem.
Ocenjujem jo z dvojko.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#375 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 09 March 2007 - 10:49 PM

Mmmmm, morska pizza.
  • 0

#376 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 March 2007 - 11:00 PM

S fantom sma neločljiva od picerije Tunnel. Zelo velike porcije. 2 se najeta z eno veliko pico.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#377 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 March 2007 - 11:33 PM

Ja, Tunnel je precej kul, bila parkrat (čeprav na bone je ponudba porazna), ampak ni med mojimi najjačimi favoriti!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#378 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 March 2007 - 12:44 AM

phoebe-v centru maš drgač napoli (Mala ulica-blizu lokala salon)men so pice ok,za cene ne vem.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#379 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 13 May 2007 - 09:40 AM

definitivno najljubša restavracija-argentinska, nasproti emporiuma.
-ambient zelo prijeten in romantičen.(še posebej zvečer)
-hrana ZELO okusna (seveda, če veš kaj naročaš)
-hitra postrežba
-za tako fancy restavracijo so cene ugodne
  • 0
mačka figa.

#380 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 24 May 2007 - 08:08 AM

Naj še jaz priobčim sveže namige: treba je sprobat picerijo Sorrento v Štihovi ulici 3 (Zupančičeva jama).
in gostilno/okrepčevalnico Škof (Rečna ulica 8, Krakovo za fak. za arhitekturo, blizu Harambaše). Sorrento nameravam obiskati v kar se da bližnji prihodnosti in bom poročal o vtisih.

A propos argentinske restavracije nasproti Emporiuma: nudi korekten roštilj, ki pa nima prav nobene zveze z argentinskimi stejki in argentinsko kuhinjo nasploh. Argentinska vina, ki jih nudijo, so relativno cenena vina, ki se jih da kupiti v marketih. Da se razumemo: prostor ni neprijeten, hrana je okusna, cene pa so malček ambiciozne. Pa saj cilja na bolje plačane ljudi iz bližnjega BTCja. Ne rečem, če bi bil ta lokal kje v mestu...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users