Hmm ... Glede na to je tukaj večina ultrasuhic (kolikor sem si zapomnila vse te mere

) bom po merilih večine forumovk verjetno bolj med okroglimi, pa sem vendarle sama več kot zadovoljna s težo 51-53 kg pri 163 (in ja, tudi so večinoma mišice

), in celo zelo zadovoljna, niti se ne pritožujem čez svojo višino - videla sem, da jih veliko jamra kak so majhne ... je pa res, da mi ful niha, tam nekje od 49 pa do celo 55 včasih, pa se mi tudi takrat skorajda ne pozna.
Malo Off topic: od trinajstega do petnajstega leta sem bolehala za anoreksijo, mela 39 kil pri isti višini kot zdaj in se počutila navzven asico, v sebi pa ne ... Nato sem se čez noč (sama, v svoji glavi) spravila k pameti, pridobila normalno težo, se začela imeti rada, izkrivljena podoba postave je izginila, svet je postal lepši. Ko zdaj gledam tiste stare fotke, se zgrozim in sem si nedvomno bolj všeč zdaj kot takrat. Pač malo odrasteš in uvidiš, da je v lajfu tolko pomemnjših stvari od tiste številke na tehtnici - ok, če kdo že ni ekstremno predebel al pa presuh. Toliko je ljudi na svetu, ki te navdušijo zaradi svoje krasne osebnosti in te sploh ne zanima koliko tehtajo.