Pri meni je blo pa do 2h FUL dobro, res sem noro uživala, povsem trezna ampak res je bilo zakon. Potem so se pa začeli preveč opijat, en sošolc je ratu dosadn k nevem kaj in mi je ceeeelo stanovanje polil z vsem možnim, od šampanjca do viski kole do nevem česa, pa še en tip je isto postal ful kreten, ko je nekaj spil (sej je vedno tak, no). Živi od tega, da prca ljudi v glavo, potem so pa drugi sošolci njemu neki rekli in se je čist neki skregu pa bil nasikan.
Ob 3h so se fantje odločil, da grejo na sprehod, in ko so se odpravljal ven je ta tip ponesreč odprto flašo kokte spustil na tla z višine 1m. Kokta je bila POVSOD v moji kuhinji, POVSOD! Po omarcah, po radiatorju, POD pultom, v predalu, aja nekak sem mela še šampanjc v kuhinjskih predalih, SVAŠTA

Potem je kao začel neki brisat z eno krpo, ampak je to kokto samo še bolj razmazu povsod po kuhinji, in k sem mu rekla da je treba krpo pač splaknit z vodo in da nej jo da men da jo grem splaknit je potem zaloputnil vrata in šel. Fak keri šupki od ljudi. Hvalabogu potem sploh ni nazaj prišel. No ostalo nas je 5 na koncu, so mi pomagal pucat, ker pač nisem mogla pustit tega do zjutri, ker bi se parket napihnu, pa omarice pa vse, ker je bilo pač vse mokro. In smo do ene 4h potem pospravljal in pomival, potem je šel še en par domov in smo ostali jst, fant pa en kolega. In prov zakon smo se mel, mal smo se pogovarjal, poslušal musko, igral gta4 in šli spat ob pol 7h.
Od tistih ki so svinjali ni pomagal pospravljat NITI EN. Mislm fuj ej ker folk, kao moji frendi, FUJ, NIKOL VEČ!!!! Prou uno nehvaležni nekulturni necivilizirani fuj fuj fuj.
Konec koncev ni bilo tok slabo, samo vem da nikogar več ne spustim na 1 km okrog mojga stanovanja no, res. Sej glede večine sem bla ful prijetno presenečena, so se ful trudil, pazil in use, samo una dva sošolca sta use uničla. OO kretna.