Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#361 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 31 December 2009 - 02:23 PM

Letos bo pomoje ful fajn. Dobimo se pri prijateljici v njenem stanovanju, kjer bomo jedli prigrizke, se zajebaval in užival. Vsega skupaj pa nas je 5 parov, od tega 4 pare ful dobr poznam wink.gif

Nincha. Verjamem da te ful živci dajejo, tudi mene bi. Upam da se bo vse ok končalo. To je najbolj odvisno kakšni so ti povabljenci. Drugače pa jih lahko še vseeno vse vn vržeš in naj se jeb**.
Fajn bi blo, če bi imela plastične kozarce in krožničke, da ti ne bojo kaj razbijal. Polilo se bo 100% kaj, tako da imej veledo in krpe okol nastavljene.
  • 0

#362 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 02:49 PM

Ja, plastične kozarce bom mela 100%, ampak krožničke, uf dobra ideja smile.gif Sem že klicala fanta, da more tut to kupit biggrin.gif Krpe bom mela pripravljene, pa vedro tut, če bi SLUČAJNo kdo mogu bruhat (mam samo 1 wc, pol pa ni fajn če bi bil slučajno zaseden al pa karkoli). Rekla sem vsem, da nej prinesejo kakšno vrečko čipsa, pa tople sendviče bomo mel.. Pa tut pri nas je od teh 15 u bistvu smo 4 pari, tko da bojo (bomo tongue.gif ) punce ma kontrolerale svoje fante tongue.gif

poročam, če je stanovanje preživel biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#363 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 December 2009 - 02:49 PM

Nincha, NUJNO (!!!!) kupi plastične krožnike, kozarce in pribor, drugače se bo 100000% kej razbilo, pa še naslednji dan boš tri ure travmirala pri pomivanju. V mojem stanovanju v MB že če smo samo dva para, je naslednji dan ful za pomit, ker nikol nima vsak samo enega kozarca, ampak imaš enega za vino, enega za sok, enega za vodo ... ful se nabere. Potem pa še vsak svoj krožnik za glavno jed, pa krožnički za sladko, pa sklede s čipsom in takim shitom, uglavnem jaz vsako leto pol norim ko pomivam. Polivali pa bodo tudi zagotovo, tako da bi jaz na tvojem mestu umaknila vse preproge in tiste boljše prte. Če ti kdo pobruha preprogo, ali pa jo polije s temnim sokom ali rdečim vinom, je fertik.

Edit: Vidim, da si že napisala, da boš imela plastične zadevšne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#364 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 31 December 2009 - 02:56 PM

Za bruhanje raje kot krpo pripravi lavor. Je lažje sčistit. wink.gif Upam, da se bo vse ok. izteklo. smile.gif Fingers crossed. smile.gif

Midva bova doma pri meni. Večerja z družino, potem, če se bova ok počutla (nekaj naju daje prehlad) bova šla v mesto gledat ognjemet, pa k njegovim voščit za novo leto in spat. Nič posebnega v glavnem. Letos bi najraje prespala novo leto.
  • 0

#365 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 December 2009 - 03:22 PM

Nina jaz tut upam na najboljše res. ...

Jaz pa grem zdaj v LJ, pride fant po mene. Bomo v enem stanovanju .. Upam, da bo kul.
  • 0
Viens, reste ici!

#366 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 03:23 PM

Jah, temud a si pri nekomu doma se pač skoraj ne moreš izognit ane.. Če smo dve leti lahko "izkoristili" istega sošolca, pa nej bo še pr men..

LEPO SE MEJTE PUNCE, FAJN PRAZNUJTE, NE GA PREVEČ PIT PA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE V LETU 2010 smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#367 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 31 December 2009 - 03:47 PM

Gotov bo vse vredu, ker si fajn zoorganizirala in ni preveč ljudi thumbup.gif !

Midva s Pjem greva pa ob 7ih v Lj smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#368 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 December 2009 - 05:04 PM

Z dragim greva zvečer na trg (velenje). Tako zabavno kot včeraj ziher ne bo (včeraj so bili Soul Fingers in je bila odlična zabava), danes je Natalija Verboten, ampak nekam je treba iti.
Lepo praznujte.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#369 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 31 December 2009 - 05:13 PM

Midva sva pa zdaj zadnji trenutek dobla eno sobo na Rogli fraj, tak da čez par urc pičiva. smile.gif Minus je edino to, da sem do zdaj misla, da bom letos lepo na izi v kavbojkah, zdaj pa mava tam kao silvestrovanje in bom mogla nekaj oblečt, sam res nimam pojma kaj.
Uživajte maksimalno!
  • 0

#370 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2009 - 05:59 PM

Jaz sem pred pol ure končala s pečenjem, bele štručke s sezamom so sicer še v pečici, sem tudi sveže izpod tuša, čez ene 45 minut pičiva v MB.
Nič kaj fino se ne počutim, utrujena sem, zaspana sem tudi ful, najraj bi se najedla in se šla stiskat s fantom inu sladko zaspala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#371 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 December 2009 - 06:21 PM

QUOTE(DiLeMa @ 31. 12. 2009 - 17:59) View Post

Nič kaj fino se ne počutim, utrujena sem, zaspana sem tudi ful, najraj bi se najedla in se šla stiskat s fantom inu sladko zaspala.

in to bom jz nrdila biggrin.gif

ampak sj družba te bo pol poživila in bo kul
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#372 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 31 December 2009 - 06:29 PM

Midva tud biggrin.gif
sicer se dans počutim dost bolje kot prejšje dni, ker sm čist mal jedla čez dan in me nič ne tišči wink.gif , tako da me je prej že ena vodka čist zagonila
V glavnem, z leti se pač razmišljanje in prioritete spremenijo in res mi ni do tega, da bi bila nekje zunaj, vsa premočena, tečna, če bi se mi začelo spat in tko...
Nardila si bova u izi večer, zdej greva mal jest, pol bova še kej spila, šla pod tuš, gledala TV, se stiskala itd, mmmm angel.gif
Opažam, da tud ljudje, ki jih poznam, vedno raje ostajajo doma, v miru in si raje privoščijo malo počitka in intime. smile.gif
  • 0

#373 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 December 2009 - 07:29 PM

oblečene mam gate z leopardjim vzorcem, LOL, crkvala sem od smeha, ko sem stresla tangiće&brazilke na pojstlo, kao, kaere nej oblečem, pa sm te najdla, pa naj bo. bodo vsaj enkrat uporabljene. spala sem 2 uri in pol, se stuširala, zdejle pojem mrzle njoke (prespala kosilo, itak), spijem kavo, pol si pa počasi že mojega muškata odprem. mal sem bratu pomagala prigrizke naštimat, pijača se že od popoldneva hladi, prve goste pričakujeva nekje ob 21h, L. pride prej, bo kao neki okraševala stanovanje, haha. nič se mi ne da, tko, da js bom na easy, ko mi bo za spat, bom šla spat, big deal.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#374 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2010 - 10:35 AM

Midva sva že ob dveh prišla domov, fant je bil čist zabediran, ker naju je skor zbil avto, prokleti idioti zagamani. Fanta je prav mal butnil, ma krvav prst, pa je bil pol tak razfukan, da mu je pokvarlo cel večer, js sm bla pa tak zaspana, da sem komi gledala. Spala sva pa pri meni na tamali postelji in sva zlomlena ko prasca, zdej morva pospravt stanovanje, pol pa domov v Celje na taveliko posteljo prespat cel fucking dan.

Matr, tole praznovanje je res pravi suffer, od zdej naprej se uradno ne grem več, bova naslednjič raje doma uživala.
  • 0

#375 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 January 2010 - 11:49 AM

console.gif

Meni je bilo pa ful dobro.

Najprej sem bila na večerji pri teti (moj tiramisu je bil božanski, pa sem ga delala komaj drugič v življenju cool.gif ), potem pa šla do soigralke, ki živi v istem naselju, kjer me je njen oče zvlekel h njim v dnevno sobo, kjer je bilo približno pet tisoč ljudi; med njimi dva moja profesorja in meni je bilo nerodno za umret. V faco se bila kot puran. cry.gif laugh.gif Ko se mi je končno uspelo izmuznit, sem slišala, da je nekdo sočutno rekel:"Uboga Coco." laugh.gif

Potem sva šli k drugi soigralki, kjer je bil preostanek ekipe (v pretirano alkoholiziranem stanju, lol), ful je bilo fino, je izmenično uletaval še nek drug folk, ki je prišel voščit. smile.gif Nisem pa vedela, da se od šampanjca lahko napiješ, meni je to kot voda! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#376 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 01 January 2010 - 12:29 PM

Jaz sem šla šele okrog enih od doma, mi ni za bit v tej norišnici. Kot prvo sem se skregala varnostnikom, ker me brez dokumenta ni spustil noter. Zdaj mi je pa res že dopizdilo to, jaz ne vem, kaj the fuck jim ni jasno. wallbash.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#377 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 01 January 2010 - 12:50 PM

Mi smo se meli ful fajn, pa dosti nas je bilo. Ful pa me je razpizdlo, ko je ob treh, ne morem mu drugače reč, majmun odneso računalnik z muziko. Ostal nam je radio z enim cd-jem. lahko si mislite kako je vzdušje upadlo.
Zdajle sem še ugotovila, da so mi uspeli uničit digitalca. Fak of no. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#378 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 January 2010 - 01:46 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 1. 2010 - 12:29) View Post

Jaz sem šla šele okrog enih od doma, mi ni za bit v tej norišnici. Kot prvo sem se skregala varnostnikom, ker me brez dokumenta ni spustil noter. Zdaj mi je pa res že dopizdilo to, jaz ne vem, kaj the fuck jim ni jasno. wallbash.gif

Ja, Jina, kaj bi rada? Pač mlajša zgledaš, to je kompliment, in njihova služba je, da ne spuščajo mladoletnih noter, mene to čisto nič ne preseneča. tongue.gif

Fajn je bilo, ob 6h sem kuhala večerjo za 13 ljudi, potem smo šli v Roxyl, ob 00.00 ven pa Prešerca, ampak je bila takšna gužva, da je bilo grozljivo, potem nazaj v Roxyl, in ob 2h me je fant peljal domov, ker sem bila koma strica toma. mellow.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#379 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 01 January 2010 - 01:56 PM

Mlajša že, ne pa 17, no. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#380 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 January 2010 - 04:00 PM

Pri meni je blo pa do 2h FUL dobro, res sem noro uživala, povsem trezna ampak res je bilo zakon. Potem so se pa začeli preveč opijat, en sošolc je ratu dosadn k nevem kaj in mi je ceeeelo stanovanje polil z vsem možnim, od šampanjca do viski kole do nevem česa, pa še en tip je isto postal ful kreten, ko je nekaj spil (sej je vedno tak, no). Živi od tega, da prca ljudi v glavo, potem so pa drugi sošolci njemu neki rekli in se je čist neki skregu pa bil nasikan.
Ob 3h so se fantje odločil, da grejo na sprehod, in ko so se odpravljal ven je ta tip ponesreč odprto flašo kokte spustil na tla z višine 1m. Kokta je bila POVSOD v moji kuhinji, POVSOD! Po omarcah, po radiatorju, POD pultom, v predalu, aja nekak sem mela še šampanjc v kuhinjskih predalih, SVAŠTA blink.gif huh.gif Potem je kao začel neki brisat z eno krpo, ampak je to kokto samo še bolj razmazu povsod po kuhinji, in k sem mu rekla da je treba krpo pač splaknit z vodo in da nej jo da men da jo grem splaknit je potem zaloputnil vrata in šel. Fak keri šupki od ljudi. Hvalabogu potem sploh ni nazaj prišel. No ostalo nas je 5 na koncu, so mi pomagal pucat, ker pač nisem mogla pustit tega do zjutri, ker bi se parket napihnu, pa omarice pa vse, ker je bilo pač vse mokro. In smo do ene 4h potem pospravljal in pomival, potem je šel še en par domov in smo ostali jst, fant pa en kolega. In prov zakon smo se mel, mal smo se pogovarjal, poslušal musko, igral gta4 in šli spat ob pol 7h.

Od tistih ki so svinjali ni pomagal pospravljat NITI EN. Mislm fuj ej ker folk, kao moji frendi, FUJ, NIKOL VEČ!!!! Prou uno nehvaležni nekulturni necivilizirani fuj fuj fuj.

Konec koncev ni bilo tok slabo, samo vem da nikogar več ne spustim na 1 km okrog mojga stanovanja no, res. Sej glede večine sem bla ful prijetno presenečena, so se ful trudil, pazil in use, samo una dva sošolca sta use uničla. OO kretna. mad.gif

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users