(Prihajajoče) Novosti
Posted 29 February 2008 - 04:11 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 March 2008 - 09:50 AM

Tole vijolčno šminko si pa kr predstavljam na Jenni. Pomojem bi bla super.

Posted 02 March 2008 - 08:17 PM
Haha, jaz si jo tudi kar predstavljam

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 March 2008 - 08:33 PM
Tele Essence stvarce pa prou luštno zgledajo. pa fajn je, k so cene luštne.

Posted 04 March 2008 - 10:02 AM

Posted 04 March 2008 - 11:03 PM

Clarins

Dior Addict Ultra-Gloss Reflect

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2008 - 11:06 PM
Clarins viola senčka je božanska.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 March 2008 - 11:08 PM

Škoda da tega še ni. No, ali pa je, pa je senčka precej bedna v živo, sem lih prejšni teden gledala Clarins, pa mi nič ni v oči padlo.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 March 2008 - 11:08 PM
Jaz mam neko bolezen.

Kake so kaj cene Clarinsa? Najbrž ni glih najbolj poceni, a ne?
edit: ja, čist možno je, da je bedna v real oz. na veki.
Smo navajeni tega.

Posted 04 March 2008 - 11:16 PM
Jutri, al pa pojutrišnjem si grem nabavit MUF 95, je kar lep temen odtenek, ki (med drugim?) potegne na vijola, sem se zanč slučajno zagledala (hotela kupit sicer, pa je bla prevelika vrsta).
vuelvo a vos,
Posted 04 March 2008 - 11:20 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2008 - 11:55 PM
crna,
aha, tnx!
Zaželjeno je tudi bolj natančno poročilo o odtenku, pa kakšna slika.

Jinadaze,
ime odtenka? =)
Posted 05 March 2008 - 10:25 AM

― V. Van Gogh
Posted 13 March 2008 - 09:06 PM

Danes sem preverila oba tale, sta obetala dosti, ampak v živo sta me bolj kot ne razočarala. Pri temle spodnjem je tista kao vijola precej medla, taka bolj siva kot viola skoraj (meni se je ubistvu zdela ful podobna tisti v TBS četvorčku, ampak mogoče pikico temnješa), črna je tudi neke čudne teksture, ubistvu tudi precej medla in moreš fajn podrgnit s prstom da kej res črne na njem ostane.
Oni drugi pa nima barve preveč po mojem okusu, edino modra je taka posebna, meni je bila všeč, čeprav sem izrazita ne-ljubiteljica modrih senčk.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 March 2008 - 07:04 PM
Neutrogena (sploh nisem vedela, da ima tudi dekorativo

Maybelline VolumeXL Seduction Lip Plumper

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 March 2008 - 12:29 PM
Volume&Define Mascara- ne povzroča grudic

Estée Lauder

Posted 25 March 2008 - 12:59 PM

Posted 25 March 2008 - 03:51 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 March 2008 - 04:16 PM
Enako, Jenna. Barva je res čudovita, sam kaj, ko ne bi bila uporabna. Jaz še nude odtenke komaj kdaj dam gor, ker nekak nočem ustnic izpostavljat. Se rajš nad očmi "izživljam".
Tele Essence stvarce pa prou luštno zgledajo. pa fajn je, k so cene luštne.

Ja potem sva pa že dve ki se raje izživljama nad očmi kot pa nad usticami.
A je tale essence že pri nas?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users