Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#361 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 September 2009 - 10:55 AM

Nekje do sredine hrbta. Jaz bi svetlo naravno blond. Nekaj takega kot je Keune 1000. Kako naj pa nanesem to kremo gor? Misliš, da bi blo dobro, če bi tudi jaz se barvala po pramenih? Sam js nvem kako se to dela. oops.gif
  • 0

#362 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 13 September 2009 - 11:00 AM

ja, dj se najprej po pramenih, da nisi šekasta, ampak se lepo preliva. jz sm si tut sama delala pramena, pa sploh ni tok težko. z glavnikom ločiš tanke pramene, daš na folijo pa štrihneš s peroksidom. poj pa čez daš še barvo pa bo zihr kul. vsaj pr men je blo.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#363 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 11:54 AM

Ja, tako kot je rekla sahara ampak potem na koncu daj še malce popramenaj konice tak vmesne pramene naredi da se bo prelivalo vse skupaj.Saj ni tak težko kot se sliši smile.gif

Ampak boš pa mogla vsaj ene pet cm stran odstriči če hočeš imeti lepe lase.
  • 0

#364 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 September 2009 - 01:31 PM

S čim lahko razredčim 12% hidrogen na 6%? Lahko z vodo? Bi ga polovico zlila stran pa polovico vode noter nalila...al kako?
  • 0
Why so serious?

#365 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 04:27 PM

To pa nevem če bi blo pametno firefly, zakaj raje ne kupiš jutri 6%?
  • 0

#366 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 September 2009 - 04:59 PM

Veš kaj, doma mam dva 12% razvijalca od Keuneja za porabit in mi je ena frizerka (ki pa ji ne zaupam) rekla da naj ju kar tako razredčim. Moja frizerka je pa še tri tedne na bolniški in nje ne morem vprašat. Morm jutri na svetlobi najprej pogledat če je ful kritičen narastek al lahk počakam še tri tedne da pride frizerka biggrin.gif

Bi mela rada svežo barvo, mam ta teden en fajn sestanek biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#367 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 September 2009 - 09:24 PM

Ok, hvala vama. smile.gif Si bom pogledala še na youtube kak filmček, da si bom lažje predstavljala. V bistvu me je kar malo strah si sama sebi svetlit lase, tko da upam, da se bom res spravla k temu. smile.gif

Aja, so še katere druge blond barve dobre al je najboljš, da Keune nabavim?

• 0

#368 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 September 2009 - 12:57 PM

Na tej Subrina barvi za posvetlitev piše, da ne priporočajo za temne lase. Zakaj?
  • 0

#369 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 September 2009 - 03:32 PM

Hmm...nevem zakaj je nebi saj posvetli nekje 5 odtenkov vsaj.
Če pa nebi posvetlilo tak fajn pa še z preostankom(ali pa si malce pusti) naredi ene par debelih površinskih pramenov(to se nebo videlo ko boš dala blond barvo čez ampak bo pač učinek bolj prelivanje barve).

Ja, Keuno so ful fajne plus tega da imajo kar širok spekter barv, pa schwarzkopf brillance so tud ful uredu.Edino veš kaj pazi..da neboš izbrala kakšen odtenek preveč topel.Enega pepelnatega malenkost svetlejšega izberi kot si ga želiš, da ti nebo pretemno ker potemniš jih še vedno lahko obratno pa težje(brez da nebi spet še uničila las smile.gif ) pa če bo preveč topel ti bo vse skupaj bolj na rumeno potegnilo zato, ker neboš izničila rumenega pigmenta. smile.gif
  • 0

#370 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 September 2009 - 04:30 PM

Še vedno si ne predstavljam kako si bom jaz delala te pramene. ermm.gif Me ima, da bi si dala kar barvo čez celo.

Keune št.10 bi pol bil verjetno prerumen? Naj zbiram raje med unimi Special Blonde?
  • 0

#371 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 September 2009 - 05:05 PM

Eh ej res ni tak težko. Saj če si se že kdaj sama barvala nebo tak hudo težko smile.gif

Ja mislim da bi ti 10-tka bila res malo prerumena.Pomoje bi ti bila kakšna 1002.
  • 0

#372 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 September 2009 - 05:37 PM

Eh, no upam, da mi bo ratalo. smile.gif Sej se ne bom tako kmalu barvala še. Če rata lepo, mogoče celo poslikam. smile.gif Pa hvala za nasvete.
  • 0

#373 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 September 2009 - 06:03 PM

Okej, no potem pa prilepi pa poročaj kako bo ratalo smile.gif
Ni za kaj.
  • 0

#374 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 September 2009 - 06:35 PM

jaz sem se pa odločla da se bom pobarvala iz belo blond na rjavo,pa ake medene pramene not
to bo velika sprememba za mene, ki sem že uf zdaj 10 let blond
malo mi je že zdaj žal, tongue.gif ampak sem se rahlo naveličala te umetne barve, pa da se svetim v glavo na 100km,...pa tudi lasje se morajo malo popraviti, vsaj za nekaj časa no...
ok sem se mogla spovedat smile.gif
  • 0

#375 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2009 - 06:40 PM

Dolžina bo ostala enaka?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#376 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 September 2009 - 06:45 PM

ne zdaj mam te podaljške že 6 mesecev in jih moram dat ven
potem bom pobarvala in dala not nove , pa rjavi so full lepši
tak bi imela(kak sem že tečna sto sliko) biggrin.gif
IPB Image

Dilema kak se ti zdi???mnenja/predlogi

• 0

#377 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2009 - 06:48 PM

Jaz bi dala malenkost manj očitne blond pramene, torej bolj tanke, se bo lepše zlilo s podlago, drugače pa fajn, dobra sprememba.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#378 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 September 2009 - 06:52 PM

evo še ena slikca
IPB Image

• 0

#379 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 September 2009 - 06:53 PM

Jaz bi vseeno dala še manj opazne.(tisti medeni so vredu blond so mi osebno malce preveč izstopajoči)
  • 0

#380 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 September 2009 - 06:57 PM

a tisto so medeni??? jaz sem misla da ma rdeče

hm jaz bi mogoče dala isto tak blond kot ma ona, da ne bi bla prehuda sprememba(ko sem zdaj blond) da bi vsaj kak pramen ostal....kaj pa vem...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users