NARAVNA KOZMETIKA
Posted 06 July 2008 - 10:01 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 July 2008 - 10:38 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 July 2008 - 12:32 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 July 2008 - 01:21 PM
Ampak se za moje pojme po kvaliteti že zdaleč ne more kosati s Sukijem in ni primerljiva.
Suki je 100% (ja, res!) naraven (mene tale 100% naravnost ne gane kaj preveč, verjamem pa, da sem bolj v manjšini) in izjemno kvaliteten.
Jaz sem zaenkrat na testerjih in sem nad nekaterimi izdelki navdušena. Je res, da so cene visoke, ampak v tem primeru vsaj nekako opravičljive. Če pomislim na nekatere druge izdelke, ki so krneki, pa so enako visoke cene ali pa še višje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 July 2008 - 01:57 PM
(mene tale 100% naravnost ne gane kaj preveč, verjamem pa, da sem bolj v manjšini)

Jaz sem sprobala par tester, pa se mi je Suki zelo zadopadel, edino moteče mi je naravnost odvraten vonj.
Dejansko, mi je pre moteče, da bi se s tem redno mazala.
Posted 06 July 2008 - 02:32 PM
Vonji so res taki specifični, ampak meni je glih to všeč. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 July 2008 - 04:11 PM
Kaj vse pa imajo not?
Jaz sem bila sicer ful malo časa not, ker sem samo na hitro zagrabila tisti Suki kompletek, tako da nisem dobro videla kaj vse so meli not. Majo ArtDeco-jeva mineralna ličila, Suki in pa polno nekih naravnih firm, za katere sploh še slišala nisem. Mal mi je bla hecna trgovina, na sledini majo kr neke barvne praške za katere nimam pojma čemu služijo, pa neka mila so mel narezana tako kot v Lushu. Več ne vem.
Meni ma pa Suki-jeva Žametna krema fantastičen vonj. Tak pomirjevalen kamiličen, čista perfekcija. :)Pa Limonin piling super diši, zelo podobno L'Occitanovemu glosu. Edino kar mi ni lepo dišalo je bilo olje za telo. Meni je dejansko smrdelo po nekih voščenkah, ki sem jih mela v otroštvu.
Posted 07 July 2008 - 11:40 AM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 07 July 2008 - 01:10 PM
Posted 08 July 2008 - 02:13 PM
Crap, očitno se ga samo preko neta dobi... Njihovo afiško milo je že celo večnost na mojem WL.
(Simon Jones)
Posted 01 August 2008 - 01:54 PM

*

Posted 06 August 2008 - 07:31 AM
Enako meni

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 August 2008 - 12:32 PM
Posted 06 August 2008 - 03:47 PM

Dostava Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostava po Sloveniji je BREZPLAČNA, pod pogojem da je naročilo večje od 20€.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 August 2008 - 11:12 AM
Naročilo sem oddala 11. avgusta, torej skoraj 14 dni nazaj in čeprav sem dobila potrditveni mejl, ni pošiljke od nikoder. Tole piše na njihovi spletni strani:
Vsa naročila, oddana do 12h, bodo (če so izdelki na zalogi) odpremljena oz. dostavljena v roku treh dni. Dobava blaga, naročenega izven delovnega časa, se prestavi na naslednji delovni dan.
Vse, kar sem jaz naročila, je bilo na zalogi, a po skoraj 14 dneh še vedno nobene pošiljke. Če me spomin ne vara, je imela enake izkušnje tudi URŠKA, ki ni nikdar dočakala svoje pošiljke. Resnično ne vem kaj se grejo, ampak vse skupaj se mi zdi skrajno brezobrazno.
Posted 24 August 2008 - 11:51 AM
Posted 24 August 2008 - 12:47 PM

Posted 24 August 2008 - 03:50 PM
Očitno se spletnim trgovinam jebe, je treba res osebno kupit, drugače ni nič
Imam sama iste izkušnje, sicer ne z kozmetiko, ampak res je bilo treba osebno iti na sedež firme, da se je uštimalo (preko mejla so se dobesedno delali kot da smo mi krivi za slabo robo).
(Simon Jones)
Posted 24 August 2008 - 05:30 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users