Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#361 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 July 2008 - 10:01 AM

A je katera že bila v Organique? Sploh vedla nisem da imamo to pri nas, potem pa sem pred kakim tednom, dvema, na poti iz LUSHa vidla to štacunca. Nisem šla noter, ker (se mi zdi da) je bila zaprta.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#362 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 July 2008 - 10:38 AM

Jaz sem bila, imajo kar zanimive stvari samo precej zasoljene cene.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#363 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 July 2008 - 12:32 PM

Kaj vse pa imajo not?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#364 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2008 - 01:21 PM

QUOTE(november.rain @ 30. 5. 2008 - 16:28) View Post
Se strinjam tjaša.Poleg tega ima Alverde 3x cenejšo kozmetijo in primerljivo z Suki.

Ampak se za moje pojme po kvaliteti že zdaleč ne more kosati s Sukijem in ni primerljiva.
Suki je 100% (ja, res!) naraven (mene tale 100% naravnost ne gane kaj preveč, verjamem pa, da sem bolj v manjšini) in izjemno kvaliteten.
Jaz sem zaenkrat na testerjih in sem nad nekaterimi izdelki navdušena. Je res, da so cene visoke, ampak v tem primeru vsaj nekako opravičljive. Če pomislim na nekatere druge izdelke, ki so krneki, pa so enako visoke cene ali pa še višje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#365 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 July 2008 - 01:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 7. 2008 - 14:21) View Post

(mene tale 100% naravnost ne gane kaj preveč, verjamem pa, da sem bolj v manjšini)

laugh.gif še ena tukaj.

Jaz sem sprobala par tester, pa se mi je Suki zelo zadopadel, edino moteče mi je naravnost odvraten vonj.
Dejansko, mi je pre moteče, da bi se s tem redno mazala.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#366 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2008 - 02:32 PM

Vonji so res taki specifični, ampak meni je glih to všeč. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#367 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 July 2008 - 04:11 PM

QUOTE(crna @ 6. 7. 2008 - 13:32) View Post

Kaj vse pa imajo not?

Jaz sem bila sicer ful malo časa not, ker sem samo na hitro zagrabila tisti Suki kompletek, tako da nisem dobro videla kaj vse so meli not. Majo ArtDeco-jeva mineralna ličila, Suki in pa polno nekih naravnih firm, za katere sploh še slišala nisem. Mal mi je bla hecna trgovina, na sledini majo kr neke barvne praške za katere nimam pojma čemu služijo, pa neka mila so mel narezana tako kot v Lushu. Več ne vem.

Meni ma pa Suki-jeva Žametna krema fantastičen vonj. Tak pomirjevalen kamiličen, čista perfekcija. :)Pa Limonin piling super diši, zelo podobno L'Occitanovemu glosu. Edino kar mi ni lepo dišalo je bilo olje za telo. Meni je dejansko smrdelo po nekih voščenkah, ki sem jih mela v otroštvu.
  • 0

#368 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 06 July 2008 - 07:20 PM

QUOTE(Frida @ 5. 7. 2008 - 16:24) View Post

Ja, mene je tud presenetilo. Ful majo lepo zloženo, sploh Akamuti polica, kok je vse lepo ane smile.gif

yes.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#369 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 07 July 2008 - 11:40 AM

^^ A Akamuti imajo v Maximarketu? Kje točno? Ker jaz tega sploh ne najdem (očitno sem funkcionalno slepa :S)
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#370 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 07 July 2008 - 01:10 PM

Jao. Dons sem bila v Maxiju in so preuredili police (odkar sem bila nazadnje tam) in Akamutija nimajo več. Takoj k prideš not na desni strani imajo "naravno kozmetiko", več firm, v ospredju je pa Organique. Ampak Akamutija ni več in sem vprašala prodajalko kje je, pa je rekla, da nč ne ve, če so ga sploh kdaj imeli...
  • 0

#371 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 08 July 2008 - 02:13 PM

Crap, očitno se ga samo preko neta dobi... Njihovo afiško milo je že celo večnost na mojem WL.
  • 0
(Simon Jones)

#372 DEADmemory

DEADmemory

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 01 August 2008 - 01:54 PM

v celju sem našla eno trgovino kjer se naj bi prodajala samo naravna kozmetika ..kupla sem si en lahk..morem rečit da mi je SUPEEER!!! thumbup.gif thumbup.gif

* oops.gif kupla sm si LAK
  • 0

#373 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 06 August 2008 - 07:31 AM

QUOTE(Goddess @ 6. 7. 2008 - 17:11) View Post
Edino kar mi ni lepo dišalo je bilo olje za telo. Meni je dejansko smrdelo po nekih voščenkah, ki sem jih mela v otroštvu.

Enako meni huh.gif učinek je dober, ampak kaj to pomaga, ko ima odvraten vonj. Pa tisti salve butter ima ful močan vonj po sivki, kar me spet odbije. Stvari za obraz mi pa lepo dišijo smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#374 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts
  • Interests:sprhodi s psom, rolanje

Posted 06 August 2008 - 12:32 PM

DEADmemory ka mi lahka prosn poveš ki u Celju si pa našla to trgovino z naravno kozmetiko pa kok se ji reče? Kake pa so kej cene?
  • 0

#375 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 August 2008 - 03:47 PM

A Logona spletna trgovina nima več brezplačne dostave? down.gif Ravno sem hotela naročit en šampon, pa vidim tole: ..včasih ni blo tako. ermm.gif
Dostava Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostava po Sloveniji je BREZPLAČNA, pod pogojem da je naročilo večje od 20€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#376 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 August 2008 - 11:12 AM

En ogromen minus spletni trgovini www.biosi.si

Naročilo sem oddala 11. avgusta, torej skoraj 14 dni nazaj in čeprav sem dobila potrditveni mejl, ni pošiljke od nikoder. Tole piše na njihovi spletni strani:

Vsa naročila, oddana do 12h, bodo (če so izdelki na zalogi) odpremljena oz. dostavljena v roku treh dni. Dobava blaga, naročenega izven delovnega časa, se prestavi na naslednji delovni dan.

Vse, kar sem jaz naročila, je bilo na zalogi, a po skoraj 14 dneh še vedno nobene pošiljke. Če me spomin ne vara, je imela enake izkušnje tudi URŠKA, ki ni nikdar dočakala svoje pošiljke. Resnično ne vem kaj se grejo, ampak vse skupaj se mi zdi skrajno brezobrazno.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#377 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 August 2008 - 11:51 AM

Napiši jim protestni mail in prekliči naročilo. Na spletu je verjetno še kakšna trgovina, kjer dobiš naravne izdelke.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#378 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 August 2008 - 12:47 PM

Jaz sem naročila kremo za roke pri http://www.e-kozmetika.com/ in je še do danes nisem dobila. down.gif Očitno se spletnim trgovinam jebe, je treba res osebno kupit, drugače ni nič
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#379 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 24 August 2008 - 03:50 PM

QUOTE(URŠKA @ 24. 8. 2008 - 11:47) View Post

Očitno se spletnim trgovinam jebe, je treba res osebno kupit, drugače ni nič

Imam sama iste izkušnje, sicer ne z kozmetiko, ampak res je bilo treba osebno iti na sedež firme, da se je uštimalo (preko mejla so se dobesedno delali kot da smo mi krivi za slabo robo).

• 0
(Simon Jones)

#380 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 August 2008 - 05:30 PM

Jaz sem v eni od spletnih trgovin naročila Adidas superge in sem jih sicer dobila, so mi bile pa premale in sem jih takoj poslala nazaj v zamenjavo (itak je pisalo na spletni strani, da se lahko to kamot naredi) in sem potem na večje čakala mesec in pol, klicarila tja kot nora in skoraj znorela. Na koncu, ko sem bila že cela penasta in jim povedala, da bom vsak moment zgubila živce, so mi jih pa le poslali.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users