Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#361 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 November 2006 - 08:40 AM

ma jst totalno ne prenesem folk, ki je v sebi pokvarjen (pa po možnosti tega ne ve in misli, da je z njegovim početjem vse ok down.gif verymad.gif )
  • 0
Posted Image

#362 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 November 2006 - 08:42 AM

Še je pravica na svetu???hahahaha jernej gre na stol zato je pravica še na svetu.... laugh.gif laugh.gif
Saj se hecam,samo mimo te izjave nisem mogla.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#363 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 09 November 2006 - 11:29 AM

Samo kak se je Jernej Ines prilizoval, pa jo skos nekaj lupčkal pa ji v rit lezo. Ne morš verjet, da je lahko taki sluzi.
Samo če bota žiga in Jernej na stolu, gre domov Žiga. Ker imam tak občutek, da bodo bogati Jernejevi prijatelji pustili Mobitelu kar nekaj denarja, samo da bo njihov prijateljček ostal noter....
  • 0

#364 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 09 November 2006 - 12:03 PM

kako se res lahko človek tako vlizuje (jernej ines) ermm.gif res je dober igralec,jaz nebi mogla bit takšna,pa če bi šlo za 100 miljonov,ines se mi je mal zamerila,ko ga je niki lubčkala pa nazaj objemala,mi nič ni blo jasno,jaz bi ga v jajca brcnila thumbup.gif kretena
spet pa ni tako grozno dober tip,je velik bolših na tem svetu.
  • 0

#365 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 November 2006 - 01:29 PM

Jerry --> bednik na celi črti down.gif
  • 0
Posted Image

#366 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 November 2006 - 03:33 PM

jz sm bla pa skor zih da bo šu žiga na stol. kdo pa j dal jerneju minuse?me zanima če je bla ines tut med njimi?a je ona sploh talala minuse?mah jz bl mal vem zakva se gre v temu baru. sam je pa res ql da gre jernej na stol...i like it
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#367 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2006 - 04:18 PM

Zanimivo.. Tole je dobila ena kolegica na mejl: laugh.gif

Pozdravljeni,

zadnje čase sem veliko slišal o naši resničnostni oddaji Bar, zato sem si nekaj-krat ogledal oddajo tudi sam. In kaj sem ugotovil?

Da je ves šov samo prikrivanje ene VELIKE resnice, ki je večina gledalcev ne vidi ali pa se ne zaveda. In ta resnica se skriva v številkah. Ne verjamete, pa poglejmo:

(da ne bo pomote, zneski so približno preračunani iz javno znanih podatkov)

1. Promet v lokalu:

včasih sem mislil, da so lastniki lokalov (ali pa managerji) zadovoljni, da imajo promet, da je lokal obiskan vsak dan in da ljudje radi zahajajo v lokal, pa so me Gaber & Co. naučili nekaj popolnoma novega. Stranki moraš izvlečt ves denar, ki ga ima in to brez kakršnekoli hvaležnosti in obžalovanja. Največji uspeh (za Gabra & Co., saj barovci nimajo nič od tega) pa je, ko stranka plača pijačo, ki je ne misli popiti in jo pusti še v zaprti embalaži ter nedotaknjeno v lokalu. Torej slogan Gabra & Co.: Danes si bil oderuški, jutri moraš biti še bolj.

ŠTEVILKA: na teden: 10.000.000 SIT

2. Izbira kandidata za naloge:

tukaj nisem zasledil podatkov, ampak na podlagi priljubljenosti oddaje in naivnosti gledalcev, ocenjujem, da je št. glasov med 5.000 in 10.000.

ŠTEVILKA: na teden 1.000.000 - 2.000.000 SIT

3. Glasovanje:

kot veste, se številke glasov gibljejo nad 30.000 na eno glasovanje, en SMS pa zaračunajo po 200 SIT (da ne bo pomote, nekaj gre v žep tudi mobilnim operaterjem).

ŠTEVILKA: na teden 6.000.000 - 7.000.000 SIT

4. Oglaševanje med oddajo:

ta številka je najbolj neznana, zato sem naredil hipotetičen izračun: cena oglasa med oddajo 2.000 SIT/sekundo, in štirje oglasni bloki po 2 minuti - 480 sekund. Če sem mogoče pretiraval, zmanjšajte znesek za tretjino ali pa celo polovico, in še vedno je zavidanja vreden.

ŠTEVILKA: na oddajo 960.000 SIT, torej 7.000.000 SIT na teden.

5. Spremljanje dogajanja v stanovanju v živo preko interneta:

Ko sem od prijatelja izvedel, kaj se dogaja na tem področju, so mi vsi jagenjčki obmolknili. Ponoči je dogajanje v stanovanju v živo spremljalo 180.000 gledalcev (kar pomeni, da je registriranih vsaj 200.000 - 250.000 gledalcev). Vendar to še ni vse. Da lahko na ta način spremljaš dogajanje preko spleta, moraš plačati 2.399 SIT za neomejen dostop. In seveda so vestni gledalci plačali ta znesek (kdo bo pa plačeval 299 SIT za 3 dni). Tudi tukaj lahko prepolovite cifro in bo še vedno grozljiva.

ŠTEVILKA: 500.000.000 SIT

6. V izračun nisem upošteval vseh reklamnih artiklov, ki jih prodajajo na to temo.

In, kot obljubljeno... ŠTEVILKE, ŠTEVILKE, ŠTEVILKE:

------------------------------------------------------------------------------------

11 tednov x 26.000.000 SIT = 286.000.000 SIT

+ 500.000.000 SIT

SKUPAJ (zaokroženo): 800.000.000 SIT

------------------------------------------------------------------------------------

In še nekaj o številkah:

Sem slišal, da so za četrtkov "event" dobili za promocijo 25.000 SIT. Pričakovan (zahtevan) promet pa je bil 2.200.00 SIT. Še dobro, da znajo Gaber & Co. z denarjem, da ga ne trošijo za nepotrebne stvari in ga ostane več za njihove žepe.

In zmagovalec dobi.... 12.000.000 SIT. Kot kaže, bo to "samo" 1% ali manj od celotnega porabljenega denarja gledalcev.

Za primerjavo (ene izmed dražjih stvari, ki jih nabavlja naša država za nas):

- Mamograf stane med 25.000.000 in 30.000.000 STI (vir. računovodsko poročilo, bolnica Jesenice, 2004)

- Na KC v Ljubljani, so zbirali prispevke za ultrazvočni aparat za potrebe kardiologije. Zbrali so "nevrjetnih" 5.000.000 SIT, cel aparat pa je stal okoli 42.000.000 SIT (vir. KC - SPOROČILO ZA MEDIJE 2001).

- Nov magnetno-resonančni tomograf za slikanje celega telesa stane 600.000.000 SIT (vir. Delo 21.10.2006).

Zdaj pa tako pričakovani epilog: Mi lahko nekdo razloži, zakaj Gaber & Co. toliko pritiskajo na barovce glede prometa? Ali še to ni dovolj? Po vsem tem lahko z zagotovostjo trdim, da se v oddaji Bar vse vrti okoli poslovnega uspeha Gaber & Co., ki pa je tesno povezan z denarnicami gledalcev.

In..., kako upešni ste vi ob gledanju in financiranju oddaje Bar ter njenih snovalcev?

LP »

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#368 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 09 November 2006 - 05:55 PM

Grega ima imuniteto.
Ines je imuniteto podelila Gregorju. thumbup.gif

• 0

#369 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 09 November 2006 - 06:30 PM

Cvetkolinka:
Jest sem tud dobil ta mail.
Nekaj napisanih stvari drzi, nekaj bi se dalo popraviti...v splosnem je pa mail kar zadel bistvo.
Tezki miljoni bodo zasluzeni...ampak kaj ces, vse stvari na tem svetu delujejo na ta nacin!
Jaz nisem uspesen pri financiranju...ne hodim tja, ne glasujem in nad reklamami nisem navdusen! Rad ga pa pogledam wink.gif

Se mi zdi pa, da Gregor res ne rabi imunitete...on premaga vsakega na stolu (ce je premagal Tino!!!).
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#370 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 09 November 2006 - 07:08 PM

Gregor je dobil imuniteto, ker je hotla bit Ines nevtralna in je rekla, da naj se sami med sabo zmenjo, ker ona pač ne ve kake zamere imajo med sabo, ker je ni bilo v Baru. In glede na to, da je Emil dal + Gregorju, ga definitivno ne bo dal na stol in je pač Ines dala njemu imuniteto. Men se zdi, da se je pametno odločila. Samo sem skor ziher, da bo Žiga na 2. stolu. Hm zanimivo bo pol glasovanje biggrin.gif

Glede keša, sem ponosna, da ne dam niti tolarja, ko jih jebe, že itak nategujejo folk na suho. Pa baje majo bajne cene pijače v baru, saj ni čudno da je tolk keša na konc tedna.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#371 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 07:13 PM

Od kave majo pa sam Nescafe. To sploh ni kava(zame)! ermm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#372 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 09 November 2006 - 08:08 PM

QUOTE(Chandra @ 9. 11. 2006 - 19:08) View Post

Gregor je dobil imuniteto, ker je hotla bit Ines nevtralna in je rekla, da naj se sami med sabo zmenjo, ker ona pač ne ve kake zamere imajo med sabo, ker je ni bilo v Baru. In glede na to, da je Emil dal + Gregorju, ga definitivno ne bo dal na stol in je pač Ines dala njemu imuniteto. Men se zdi, da se je pametno odločila. Samo sem skor ziher, da bo Žiga na 2. stolu. Hm zanimivo bo pol glasovanje biggrin.gif

Ce je pa hotla bit nevtralna...potem je pa odlocitev pravilna...k Gregor je faca!!! thumbup.gif
Ce bo Ziga na drugem stolu bo glasovanje najmanjse dosedaj...noben ne podpira nobenega od njiju...hahaha biggrin.gif Sej je prav, jest ju tud ne!

Zanimivo je edino to, kako Ziga govori, da se mu ne da vec in da je bedno ipd. ... Itak govori zato, ker je izgubil vso podporo tako v Baru, kot med gledalci! In ker ni vec faca in kul (seveda, ker je pokazal svoj pravi obraz), je zdej totalno beden in se mu nic ne da...in vse je zanj brez veze...!
Prokleto dete mamino razvajeno...sej bo Zigatov oci zaposlil se kaksnega studenta v Zigatovi "firmi", da bo mali Zigec bolj vesel....KRETEN!!!!!!!!!! down.gif
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#373 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 09 November 2006 - 08:10 PM

sem šla zadnič z mamco mal po ljubljani,in sma se kao mal zezale ja valda grema v bar na kavo(nisem iz lj), pol pa sem mal zamisla,in ne,nikoli ne bi šla not, men tiste kamere pa ta folk tam ko s eneki žene(vemo kdo sux) sploh se ne bi mogla not sprostit.
  • 0

#374 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 10 November 2006 - 10:33 AM

jz pa zanalašč ne bi dala žiga v soboto na stol. nej še malo trpi, razvajenčk mejhn!on bo mogu ugotovit da ne more vsega dobit točno takrat k si on zamisli...
  • 0

IPB Image

#375 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 November 2006 - 11:29 AM

Žiga al pa Bojana... ona je men ena taka negativka... tko ful se ne zna kej preveč nasmejat, ma une kotičke ustnic skoz povešene
  • 0
Posted Image

#376 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 10 November 2006 - 11:55 AM

ma ja, smotana je
  • 0

IPB Image

#377 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 10 November 2006 - 12:43 PM

Jaz drugače te oddaje sploh ne gledam ampak včeraj sem jo pa malo počekiral. Meni je tista Špela nekako seksi zjutraj, ko vstane. Lasje razmršeni, brez ličil, pudra itd...mislim enostavno je takrat privlačna.
Drugače pa sploh nevem zakaj se gre..po domače povedano.

• 0

#378 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 10 November 2006 - 02:32 PM

ja, men je špela najlepša od punc - že od začetka
  • 0

IPB Image

#379 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 November 2006 - 02:49 PM

enako ... ful ma lepe ustnice
  • 0
Posted Image

#380 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 10 November 2006 - 05:12 PM

jap Špela je lepotička, Bojana se pa skoz drži, kot da ma kislo kumaro v riti laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users