Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#361 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 July 2007 - 08:14 PM

QUOTE(pinga @ 8. 7. 2007 - 23:22)  

js sm jo kupla v leclercu

Kje je to cry.gif Kje v LJ vrjetno biggrin.gif Se dobi še kje drugje? Kako sploh zgleda?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#362 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 July 2007 - 09:45 PM

Jaz sem jo kupila v Mullerju (jih imajo več vrst). Dala sem pa 5 eurov. Je pa rokavica kot rokavica, iz malo bolj grobega materiala. Sicer ti pa na embalaži piše, da je rokavica za masažo, ne moreš zgrešiti. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#363 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 July 2007 - 09:59 PM

Hvala, bom nabavla ob naslednjem obisku Milerja! če se bom spomnla...
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#364 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 July 2007 - 05:50 PM

QUOTE(Hevea @ 10. 7. 2007 - 21:14)  

Kje je to cry.gif Kje v LJ vrjetno biggrin.gif Se dobi še kje drugje? Kako sploh zgleda?

ja leclerc je v ljubljani, natančneje na rudniku. če je pa še kje, pa ne vem. pa sej te rokavice majo povsod

QUOTE(DiLeMa @ 10. 7. 2007 - 21:06)  

Ja, se zgodi. Meni se je enkrat vžgal in se je vse zasmodilo, smrdelo je za umret po celem stanovanju. Me je kr strah, če samo pomislim, kaj bi se lahko zgodilo, če ne bi pravi čas opazila ... morda celo požar. rolleyes.gif

ko sm vtikala zadevo v vtičnco, ga je dobesedno vrgl nazaj vn, smrdet je začel, pa kr žarel je neki notr. sm mela malo osmojene prste. ermm.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#365 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 11 July 2007 - 08:03 PM

QUOTE(pinga @ 11. 7. 2007 - 18:50)  

ko sm vtikala zadevo v vtičnco, ga je dobesedno vrgl nazaj vn, smrdet je začel, pa kr žarel je neki notr. sm mela malo osmojene prste. ermm.gif

Ojoj... prejt sem na hitro prebirala zadnje komentarje..in sem prebrala "ko sem vtikala zadevo v nožnico jo je dobesedno vrgl nazaj vn, smrdet je začel, pa kr žarel je neki notr"
Sicr sm skopčala takoj da sm mogla narobe prebrat...sam vseen, zlo zanimiva poved je iz tega pršla laugh.gif laugh.gif twisted.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#366 sonadora

sonadora

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts

Posted 27 July 2007 - 03:58 PM

Vem da samo s kremami ni mogče odpravit celulita, vseeno pa bi bila hvalezna za kak namig katero kremo naj si omislim?!?...skoraj vsaka je alkoholna ali pa vsebuje kak drug neprimeren zvarek wink.gif
  • 0

#367 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 July 2007 - 07:52 PM

Afrodita Cecropia. Učinkovita in poceni, pa še tok fajn je, ker hladi v tej vročini. cool.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#368 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 July 2007 - 08:59 PM

Jst že drugo leto zapored uporabljam od Nivee Good Bye Cellulit. Ja vem, da je polna alkohola, ampak men je fajna. Mogoče se bom čez par let sekirala, ker sem jo uporabljala... nevem! Zdj mi je super. thumbup.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#369 sonadora

sonadora

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts

Posted 28 July 2007 - 10:38 AM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 7. 2007 - 20:52)  

Afrodita Cecropia. Učinkovita in poceni, pa še tok fajn je, ker hladi v tej vročini. cool.gif

Hvala smile.gif Mislim da bom kar to kupila (od Afrodite sem nekaj že imela, te pa sicer ne še...važno da mi kapilare ne popokajo biggrin.gif )
  • 0

#370 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 August 2007 - 01:52 PM

Jina, s Cekropijo uporabljaš tudi žabe?

QUOTE(Adriane @ 5. 5. 2007 - 17:48)  

Ko si kupim oni Dilemin izdelek proti pomaranči, bom jaz napisala mere pred in po. Ni blema. Samo slik pa še vedno ne mislim popat
hehe

Sporočam, da z merami ne bo nič, saj sem popolnoma upostila uporabo Elyncyl-a. Še 3/4 ga je not. oops.gif Kar pozabla sem nanj... ja, in ne da se mi oops.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#371 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 02 August 2007 - 02:18 PM

Pipi, zakaj pa ne bereš kaj piše! Tisto blato od Guama obstaja tudi v hladni različici, namenjeni tistim, ki so nagnjeni k pokanju kapilar.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#372 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 02 August 2007 - 06:10 PM

Ja, saj če bi vedela, da sem nagnjena k pokanju kapilar, ga definitivno ne bi kupila. To, da sem nagnjena, sem izvedela šele z uporabo.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#373 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 02 August 2007 - 07:22 PM

Adriane, ne. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#374 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 06 August 2007 - 08:37 AM

ali se da celulit 100% odstrant, ali saj večino?
če se odpoveš gaziranim pijačam in ješ sladkarije samo občasno in ne ješ tistih slanih zadev (čips, bobi palčke...) in spiješ 3 litre vode dnevno?
pa uprabljaš kakšno kremo proti celulitu? pa če predlagate kakšno dobro ki je na hladni osnovi ali kako se že reče, ker nočem da bi mi pokale kapilare.

pa še eno vprašanje: ali je pri hujšanju bolje uporabljati kremo proti celulitu ali proti strijam? ali zadošča proti strijam da se mažeš z mlekom za telo?

• 0

#375 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 August 2007 - 08:59 AM

Mislim, da se celulita ne da odstranit 100%. Ampak začasno oz. se moreš res pol cel lajf s športom ukvarjat, da ga nic ni.

Kreme sicer pomagajo dobit gladko kožo pa, da se videz zmanjša, ampak nekega globinskega učinka nimajo. Se mi zdi, da je celo to prepovedano.

Jaz uporabljam od Afrodite kremo Cerkopija( ti da hladen občutek na koži) in njihove aroma nogavice. Če jih skoz uporabljaš videz celulita izgine, to pa ne pomen, da ga ni, ampak se samo ne vidi. Če nehaš to uporablajt, ali kero drugo kremo se vse povrne v enako stanje kot prej.

Če se odpoveš sladkarijam pa piješ veliko vode mogoče mal pomaga, ampak jz to delam skoz tko, da nimama pojma če deluje.

Da se mažeš z mlekom že zadoščuje, tko so men kolegice rekle za strije. Iz izkušen lahko povem, da sem uporabljalo kar neko mleko in da se mi po hujšanju niso naredle nove. Ampak najbol učinkovit pa je seveda šport in nič druga... cool.gif
  • 0

#376 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 August 2007 - 08:42 PM

A tista Afrodita Cecropija sploh kaj pomaga ? .. Jina ti malo to povej, jo že kr nekaj časa uporabljaš (kolikor sem prebrala =))
  • 0

#377 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 08 August 2007 - 09:11 PM

Jaz ga uporabljam dobre 3 tedne, masiram vsak večer. Se mi zdi učinkovit, čudežev ravno ne dela, ampak celulita se precej manj vidi, koža je pa res ful gladka. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#378 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:39 AM

great happy.gif Pa ti veliko gela naneseš ?
  • 0

#379 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 August 2007 - 08:32 PM

Meni se ne zdi. ermm.gif Za pol oreha vse skup, recimo.
  • 0

― V. Van Gogh

#380 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 08:34 PM

Ok, jaz tudi nekaj takega. Kje vse se pa mažeš, da ga tako malo porabiš ? Jaz se samo po notranji strani stegenj & zadaj =) Pa mi taka količino čisto zadostuje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users