Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#361 pearl*bath

pearl*bath

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 16 January 2006 - 05:38 PM

Punce, prijelo me je, da bi si omislila uhanček v popku. Glede na to, da se celi 6 mesecev (je to res?) bi bilo pametno, da bi ga dala sedaj čez zimo, kajne?
Zdaj me pa zanima (prosim, te ki mi lahko odgovorite iz prve roke), koliko možnosti je, da se mi bo kaj zagnojilo, kljub temu, da bi skrbela za "ranico"? Slišala sem, da se je dogajalo, da je se je koža pretrgala tudi po slabem letu dni.

Če se odločim zanj, bom šla v eno izmed že omenjenih poslovalnic v Ljubljani. smile.gif

Aja pa še nekaj....kaj tudi pri popku obstaja "medicinski" uhan, tako kot pri ušesih, ali bi lahko vstavi kar enega izmed izbranih?
  • 0

#362 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 January 2006 - 05:46 PM

QUOTE(pearl*bath)
Punce, prijelo me je, da bi si omislila uhanček v popku. Glede na to, da se celi 6 mesecev (je to res?) bi bilo pametno, da bi ga dala sedaj čez zimo, kajne?
Zdaj me pa zanima (prosim, te ki mi lahko odgovorite iz prve roke), koliko možnosti je, da se mi bo kaj zagnojilo, kljub temu, da bi skrbela za \"ranico\"? Slišala sem, da se je dogajalo, da je se je koža pretrgala tudi po slabem letu dni.

Lej tkole je: popek je najbolj rizičen za pirsing! je veliko možnosti, da se zagnoji, le nekatere srečnice nimajo teh problemov... sama ti priporočam, da greš to opravit poleti, ko boste šli na morje- tam je več možnosti da se ti hitreje zaceli. in zagnoji se ti lahko kljub pucanju. da bi se ti koža pretrgala po letu dni? hm... možno, vendar če imaš razmeroma normalen popek, ne bo težav. Jaz sem ga imela, vendar sem ga novembra morala dati ven zaradi operacije, in potem se mi je zaraslo. Imela sem tudi zelo veliko težav zaradi gnojenja. Najbrž bi imela kaj možnosti, če bi šla ponovno na pregled k tistemu ki mi je naredil ...

Aja pa še nekaj....kaj tudi pri popku obstaja \"medicinski\" uhan, tako kot pri ušesih, ali bi lahko vstavi kar enega izmed izbranih?

Vedno ti morajo dati kirurško jeklo!! Tudi taki so razstavljeni na poličkah...

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#363 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 16 January 2006 - 05:55 PM

popek je res najbolj rizicen, zaradi vseh organov pod njem itd., tako da se s tem ni za hecat. js sm mela tud zeljo si dat piercing v popek, ampak mi je ena biologinja uspela prikazat, da to ni fajn. +mami se ni strinjala tongue.gif
  • 0

#364 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 January 2006 - 06:51 PM

Pr popku zelo pogosto pride do zagnojitve. Kljub negi, previdnosti, itd. je pač tako občutljivo mesto. Ranica se pri večini primerov sicer zaceli, pri enih prej, drugih kasneje, večina punc ga da kr vn, ker zna bit zoprno (srbi, tudi boli). Odvisn kako telo prenaša te zadeve. Najbolj primeren čas za piercanje popka je poleti - pozimi nas večina nosi daljše majce + pulover in to navadno ful razdraž mesto vboda. Pa pazit morš da ti popka ne drgnejo hlače.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#365 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 17 January 2006 - 04:22 PM

piercing je ze cool,samo res mors en studio najdit,ko majo pojma v tem kar delajo...js jih mam sama 4 in edn od teh v nosu.tega sm si dala naredit v zlatarni v celju s pistolco,kar mi ni glih blo vsec,kr tko se to dans ne dela vec.kr vem kok je ce ni vse 100 procent ok,sm ful gledala in opazvala,ampak js mam glede tega ful srece. :hello1:
vsak more za sebe vedit.zdrav zihr ni,ampak glih nevem kok skodlivo pa tud ne.
  • 0

#366 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 17 January 2006 - 06:53 PM

QUOTE(xsoncekx)
popek je res najbolj rizicen, zaradi vseh organov pod njem itd., tako da se s tem ni za hecat. js sm mela tud zeljo si dat piercing v popek, ampak mi je ena biologinja uspela prikazat, da to ni fajn. +mami se ni strinjala tongue.gif

a še bl rizičen kot jezik? blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#367 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 17 January 2006 - 09:27 PM

pomoje da je to pa odvisn od usazga posebej - use to pircanje je poskodovanje zivcev pa tkiva, in se zna zakomplicirat. ni nujn da se, ampak zakaj bi riskiral? ze uhelj zna bit problem, ce ti ne naredijo prov al pa ce se ti zacne kej gnojit ...
  • 0

#368 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 18 January 2006 - 01:36 PM

Piersing ni ql za tiste ki ne prenesejo tujka. Eni smo se zato morali sprijazniti, da ne moremo imeti uhančkov sad.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#369 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 January 2006 - 07:47 PM

QUOTE(pearl*bath)
Zdaj me pa zanima (prosim, te ki mi lahko odgovorite iz prve roke), koliko možnosti je, da se mi bo kaj zagnojilo, kljub temu, da bi skrbela za \"ranico\"? Slišala sem, da se je dogajalo, da je se je koža pretrgala tudi po slabem letu dni.

Če se odločim zanj, bom šla v eno izmed že omenjenih poslovalnic v Ljubljani. smile.gif

Aja pa še nekaj....kaj tudi pri popku obstaja \"medicinski\" uhan, tako kot pri ušesih, ali bi lahko vstavi kar enega izmed izbranih?

no imam pa jaz izkusnjo s tem...vglavnem meni se se kozica ni pretrgala ampak jo je ze tako malo...da uhana raje sploh not ne nosim-v vecini primerov kozica ne odstopi..ampak lohk ti pa garantiram da se ti scasoma koza v popku fulll skrci-predvsem pa se to ne da preprecit,ker to nastane ze z vsak dnevnim sedenjem,prepogibanjem,trebusnjakom(ce jih delas,jaz jih sicer ne) itd...

tako da je mal bedno! evil.gif cry.gif
  • 0

#370 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 18 January 2006 - 07:51 PM

QUOTE(crna)
OK, prebrala sm neki zgornjih post-ov in mi je pošteno potegnl živec... Punce in fantje ne se zaje***** s svojim telesom! Sm dala dost piercanja čez in vam lah svetujem, da predn se za karkol odločte raj dvakrat premislte, dobr se pogovorte z \"mučiteljem\" (osebo, ki opravlja tovrstne posege) - kaj gre lah narobe med in po piercanju on negi, najbolj primernih proizvodih za nego, itd., pa prosm - PEJTE V STUDIE KI SE UKVARJAJO IZKLJUČNO S PIERCANJEM (in tetoviranjem). Ljudje ki delajo tm majo dolgoletne izkušnje, povejo vam a se bo nekaj obneslo, al ne, znajo dobr pregledat mesto piercanja, skratka so res strokovnjaki na tem področju. Ne mi hodt v kozmetične salone, sej punce tm so supr, sam jst vam piercanja pri njih resno ne priporočam. Poznam ful (preveč) ljudi k so mel kr resne zaplete zarad nestrokovnosti osebja. In še enkrat, če je karkoli narobe greš najprej k osebi, ki je poseg opravila se tm pomenš upoštevaš morebitne nasvete, če pa to ni strokovnjak pa raje kr k njemu. Tudi če večina profijev okol tega zgleda tko, naj vam zagotovim da NE grizejo wink.gif

no bom pa jaz nekaj povedala:)...jaz sem si uhan v popek,v nos in tragus-dala pri kozmeticarki Terezi(pri zelzniski postaji in lahko povem da mi je naredila super in se mi ni nic gnojilo.Imela sem le malo zateceno kar pa je po takem posegu obicajno...tako da to da so "kao" studio-ti boljsi je to sam eno zavajanje-ce si obcutljiv lahk dobis tud tam kjer "naj bi bili bolj izkuseni" kot pa ena kozmeticarka...potem pa ljudje najprej obtozijo kozmeticarko... rolleyes.gif wink.gif
  • 0

#371 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 18 January 2006 - 08:28 PM

tragus??kaksn piercing pa je to???
  • 0

#372 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 January 2006 - 01:33 PM

no bom pa jaz nekaj povedala:)...jaz sem si uhan v popek,v nos in tragus-dala pri kozmeticarki Terezi(pri zelzniski postaji in lahko povem da mi je naredila super in se mi ni nic gnojilo.Imela sem le malo zateceno kar pa je po takem posegu obicajno...tako da to da so "kao" studio-ti boljsi je to sam eno zavajanje-ce si obcutljiv lahk dobis tud tam kjer "naj bi bili bolj izkuseni" kot pa ena kozmeticarka...potem pa ljudje najprej obtozijo kozmeticarko... rolleyes.gif wink.gif[/quote]

Jst sem tudi bila tm, tak da vem. Mislm meni je naredila kar uredu, sam me je pa presral ker je med piercanjem (ustnice) izgubila špičko (ki se navije na osnovo pierca). In je celo paniko zagnala, namest da bi mene pomirila.
Težave so itak pogojene z občutljivostjo, sam mene bl mot to, da mi niso pr kozmetičarki nč razložil kaj gre lah narobe, kako kej pozdravit, kje se dobijo razni preparati za razkuževanje, dal telefonske če bo kej narobe itd. Resno, ful mam kolegic, k jim kozmetičarke (pa ne sam pr železnci) niso fajn nardile, al jim pa niso dobr svetovale pri raznih vnetjih. Ne velja zdej za vse, itak če si pa občutljiv je po mojem najboljš ne riskirat s takimi stvarmi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#373 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 19 January 2006 - 04:13 PM

QUOTE(pinkystar)
tragus??kaksn piercing pa je to???

pinkystar tole je slikca od tega piercinga:)

IPB Image
  • 0

#374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 January 2006 - 06:36 PM

Auč blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#375 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 20 January 2006 - 07:23 PM

QUOTE(crna)
Auč blink.gif

ma sej je res bolelo ---ampak mi je zdej kul in sem ponosna na uhan:)
  • 0
I am falling between dreams and reality

#376 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 23 January 2006 - 04:16 PM

A kera ve kje točn je cult, pa če je zasebnost k si daješ uhanček, k pr exitu me je ful motil da je folk kr reku da pejmo gledat kako luknajo, pa če bi mene gledal bi pomoje popiz***.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#377 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 January 2006 - 04:20 PM

V stari Ljubljani, če veš kje je Zlata Ladjica (lokal)? Greš od nje čez Ljubljanco, pa mislm da je tm, al pa ene par metrov na levo taka tabla, kgor piše Cult (kdo bi si mislil wink.gif ), pa greš pač notr.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#378 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 24 January 2006 - 09:57 AM

QUOTE(Lindsay)
A kera ve kje točn je cult, pa če je zasebnost k si daješ uhanček, k pr exitu me je ful motil da je folk kr reku da pejmo gledat kako luknajo, pa če bi mene gledal bi pomoje popiz***.

to ti pa jaz lahko povem,da je zasebnost 100%smile.gif...ima prav zavesico ki jo zagrne...smile.gif kam si bos pa uhan dala??ker to imas pa prav da so v exitu ful cudni-baje tisti moski k piercinge dela sploh nima sole...
  • 0

#379 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 26 January 2006 - 11:27 AM

No ja u exitu je use bl čudn. Drgač bi si ga pa u brado dala. Kj pa pol čez recimo 10 let k se ga naveličam nost. A se luknca ful pozna?
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#380 m4gic_girl

m4gic_girl

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 26 January 2006 - 12:06 PM

QUOTE(Ajša)
smile.gif Evo, tukaj je naslov:

Leja Rader, Pregljeva 13, Maribor
Upam, da ni nič narobe, da posredujem te podatke na internetu, ampak menda ne. Sicer sem pa to prepisala iz njene vizitke, ki jo še kar nosim s seboj in ji delam reklamo. wink.gif

Leja je ful prijazna in nežna wink.gif dela pa v očetovi ordinaciji, on je pa zobozdravnik, tako da že, ko stopiš not, vidiš, da je vse sterilno in tako kot je treba.
Sama sem v zdravstveni stroki, tako da dam na te stvari zelo veliko in Lejo res priporočam. Pa tudi poznam kar nekaj ljudi, ki so si dali piercinge pri njej delat, pa še nisem slišala, da bi bilo kaj narobe.

Sem pa slišala, da se je (oz. naj bi se) v centru mesta, na Glavnem trgu tam nekje med Wit Boyem in Lačnim nojem odprl nov salon, kjer delajo piercinge in tattooje. Bo treba preverit. smile.gif

Lepo nedeljo še naprej!

Hello

Mene pa zanima,ce mi lahko katera pove,ce se Leja se ukvarja s piercingi??

Hvala
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users