Sanjska ženska
Posted 14 May 2005 - 07:32 AM
Posted 14 May 2005 - 08:55 AM
kok je simpatičen pa še mišo je zatru do konca.... ostala je brez besed

Res je,bravo Dragan!Pa tud Zoki mi je bil vsec,Bostjan ,ko ji je rekel da je trapa...

Posted 14 May 2005 - 09:36 AM

Se ji pa res vid, da je shujšala, vsaj v obraz. Mislm da bo ˝sanjska˝ ženska ostala kr lepo sama...

Posted 14 May 2005 - 09:37 AM

se strinjam, fajn je blo, da se ni noben pustu zjebat in da so ji mal povedal kako in kaj. fantova mmai si ni mogla kaj, da ne bi šla v tisto trgovinco na trubarjevi in ga vprašala, a je miša res tok blesava in je reku, da je v živo še bolj bedna .... tok o sanjski ženski.
Posted 14 May 2005 - 10:46 AM
Posted 14 May 2005 - 11:15 AM
Kdo se pa ni?!....
Jz ''poznam''eno,k se je na sanjskega moškega prjavla zato,da bi jo kšn fotograf najdu...sama rekla.....obup.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 May 2005 - 12:01 PM

Posted 14 May 2005 - 02:05 PM

Ja pa res!
Joj kake so ji delal... prov režala sm se ko sm to gledala. Morm pa jutr še ponovitev gledat, ker sm zamudila oddajo...

Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...
Posted 14 May 2005 - 05:21 PM

Res je,bravo Dragan!Pa tud Zoki mi je bil vsec,Bostjan ,ko ji je rekel da je trapa...

men je biu tud zoki všeč ... res da je biu takrt k je še biu v igri mal prepotenten, včeri se mi pa zdi da je izpadu kot ena zlo fer oseba!

komi čakam ponovitev! všeč mi je blo, da se je miša prou zgubljala v kritikah in se je pr določenih vprašanjih delala k da jih ni slišala, kr ni vedla kaj naj reče kr je taka krava izpadla.
tist vremenar mi je šou pa tok na živce da verjet ne morš.... ne vem zakaj je meu tako potrebo da bran mišo. kar je rekla je rekla, on pa je pri vsem mogočem iskal izgovor za njo, medtem k je pa dragan obtoževau tud stvari ki sta jih oba s cimetom al pa samo cime delu... BEDNIK
mislim da je biu damir velik bolj sanjski od tele miši zmešane

Posted 14 May 2005 - 10:48 PM
Glede tega, zakaj so se tile strici sploh prijavili - pa saj na castingu niso niti vedeli, kdo bo "sanjska" ženska, tako da ne vem, zakaj bi se jim potem Miša res morala zdeti sanjska, ko so jo spoznali. Zato so verjetno tisti, ki so šli na oddajo zaradi samopromocije (takšne in drugačne), precej profitirali in prav nič izgubili. Meni osebno se takšno razkazovanje in iskanje pozornosti ne zdi ravno občudovanja vredno, ampak če komu paše ...
Se mi zdi, da je Mišo najbolj prizadelo to, da je niso vsi po vrsti kovali v zvezde ... Celo njeno kolumno sem zasledila v Žurnalu, kjer izpeva svojo ogorčenost nad fanti in - hecno!- nad mnenjem gledalcev. A zdaj bo pa vsak petek še v kolumni strašila, ali kaj?! Vse za denar ...
Posted 15 May 2005 - 11:39 AM

8)
Posted 15 May 2005 - 03:23 PM

Posted 15 May 2005 - 03:26 PM
MIŠA MARGAN
Sanjska zgodba
V zadnjih nekaj mesecih preživljam veliko čustvenih vzponov in padcev. Razočaranja in spoznanja o sebi ter o fantih, ki naj bi se potegovali za moje srce. Moram priznati, da sem včasih zelo žalostna, ko gledam in spoznavam sebe in njih, kako reagiramo v določenih situacijah. In sprašujem se, kaj tisti, ki spremljate to oddajo, pričakujete od vseh nas, kaj je tisto, kar sami menite, da je »sanjska zgodba «.
V kratkem času je težko temeljito spoznati nekoga in doživeti pristna čustva ter sneti maske, za katerimi smo takšni, kot smo, kadar do nekoga nekaj čutimo. Še posebej, če v tvoj intimen prostor takrat vstopa še tretji – kamera. A vsi smo le ljudje, ki včasih v »boju za preživetje« reagiramo drugače, kot bi sicer. Velikokrat napačno, tudi jaz, in pri tem misel, da smo želeli ostati iskreni, ne pomaga dovolj. A še vedno je bolj v uteho to kot pa dvoličnost, s katero se srečujemo. Dvoličnost čustev, dvoličnost besed in dvoličnost dejanj. In sprenevedanje – ah, koliko ga je. In poleg vseh teh zgodb še tiste, ki so jih napisali ulični scenaristi. Vzporedno se razvijajo neverjetne zgodbe o naših namišljenih strahovih in drugih jazih ter se oblikujejo podobe ljudi, ki sploh ne obstajajo – druge Miše v njihovih očeh. Vse, kar si želim, je, da se poskušaš postaviti v naš položaj in v naša dejanja, ob katerih te spremljajo kamere in režiserske škarje, ki jih v realnem življenju ni. Morda me boš sčasoma razumel in bova s skupnimi mislimi povedala to, kar sva si želela.
Posted 15 May 2005 - 03:51 PM

Posted 15 May 2005 - 03:54 PM
Miša je sramota žensk!
Posted 15 May 2005 - 04:42 PM
Posted 17 May 2005 - 09:44 AM
Jaz sem se ravno par dni nazaj pogovarjala z dolocenimi ljudmi,ki so sodelovali pri snemanju Sanjske zenske in izvedela,da je bil ,to da je razgalila Bostjana (otrok,...) pa Edi pa se doloceni prizori,le SCENARIJ!!!
Ona je na zacetku podpisala pogodbo in prav tako vsi fantje.
Nocem nikogar zagovarjat,sam ravno to so zeleli posnet. Rekli so mi,da se punca,ko so ji povedal kaj se naj bi zgodil,kaj bo mogla nardit,ni vec znasla in odreagirala,kot je-grozno in neclovesko...Na koncu snemanja pa je bila psihicno cisto na tleh in Robi,ki je za vse vedel ,je zato ostal na njeni strani,ker se je punca cist zlomila.
Posted 17 May 2005 - 10:17 AM
Posted 17 May 2005 - 10:18 AM
Gledanost je ziher bla večja kot pri Sanjskem moškem, Mišo smo (skoraj) vse po vrsti šimpfali in obirali do kosti...
Glavno, da so meli super gledanost in nas v tem primeru dobro potegnili za nos!

Posted 17 May 2005 - 01:21 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users