Jump to content

Photo

Nemčija: Svetovno prvenstvo v nogometu 2006

• Please log in to reply
389 replies to this topic

#361 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 10 July 2006 - 07:50 PM

QUOTE(callista)
Joj, kolk sm bla včer vesela, ko je Italija zmagala! Kot da bi naši igrali. biggrin.gif Res jim privoščim.

sva že dve!! biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 10 July 2006 - 08:37 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Katie)

Je pa Zidane kljub temu razglašen za najboljšega nogometaša tega prvenstva, kar pa tudi ni od muh. ;)

Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.

No, s tem se pa ne morem ravno strinjati. Za svoje (zadnje) dejanje je bil kaznovan. Ne vem, zakaj bi morali pa zdaj vse, kar je dobrega naredil na tem pervenstvu, izničiti. Sicer pa kot sem že rekla, Italijanček je moral biti pošteno nesramen, da je Zidane na tak način izgubil živce, še vedno pa trdim, da je ravnal nespametno in njegovemu profilu povsem neprimerno.
  • 0

#363 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 10 July 2006 - 10:00 PM

baje, da mu je pribil, da je terorist in da je njegova sestra kurba, vsaj tako pravijo zadnji italjanski trači (jih očitno ni nič sram, da to po tv razglašajo)
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

• Guests

Posted 10 July 2006 - 10:02 PM

Ojoj. blink.gif ermm.gif
  • 0

#365 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 11 July 2006 - 08:58 AM

Jaz pa res ne razumem, kako se lahko sploh nekdo pusti s takimi bednimi forami tako sprovocirat ... če on ve da to ni res, zakaj sploh trud ... rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#366 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 July 2006 - 09:15 AM

ja kolkor piše v medijih naj bi ga zbadal s teroristom......zaradi česar naj mi baje muslimani že zahtevali njegovo smrt, tako vsaj piše:

Za nekoliko sati internetom ova se informacija proširila u sve dijelove svijeta, a stigla je i reakcija muslimana. Zbog Materazzijevih rasističkih uvreda, kojom je aludirao na Zidaneovo porijeklo, čak traže njegovu smrt (!?).
  • 0

#367 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 11 July 2006 - 10:30 AM

jep, jep, lahko bi vedu, da ga nalašč zajebava, da ga dela živčnega. če ti tolko let kariere ne pomaga se to naučit in se zadržat pol res ne vem. bogi moj zidane sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 11 July 2006 - 01:13 PM

QUOTE(TiTa)
Zbog Materazzijevih rasističkih uvreda, kojom je aludirao na Zidaneovo porijeklo, čak traže njegovu smrt (!?).

No, tale s smrtjo je malce huda. blink.gif
Verjetno je bil ubogi Zidane res pod hudim pritiskom (zaradi same tekme) in se zato ni mogel kontrolirati. Če bi mu to rekel ... ne vem .. ob kavi recimo, sem prepričana, da bi se lahko zadržal. Ali pa ne, morda bi ga pa totalka nalomil. biggrin.gif

Ah ja, še vedno mi je žal, da se je to sploh zgodilo. Tega ne bo pozabil do konca življenja verjetno. sad.gif
  • 0

#369 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 11 July 2006 - 03:13 PM

[quote=\"bellini\"][quote=Katie] Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.[/quote]

to ga ni fifa razglasila, ampak novinarji, tko da fifa nima s tem naslovom nič.
  • 0

#370 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 July 2006 - 03:48 PM

Pocrkajo naj Italjani,si ne zasluzijo zmago.
  • 0

#371 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 11 July 2006 - 05:33 PM

QUOTE(Kami)
Jaz pa res ne razumem, kako se lahko sploh nekdo pusti s takimi bednimi forami tako sprovocirat ... če on ve da to ni res, zakaj sploh trud ... rolleyes.gif

Nogometaši niso nikoli sloveli po svoji brihtnosti mamo primer zlatka zahovića biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

• Guests

Posted 11 July 2006 - 06:44 PM

[quote=\"exotica\"][quote=bellini][quote=Katie] Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.[/quote]

to ga ni fifa razglasila, ampak novinarji, tko da fifa nima s tem naslovom nič.[/quote]

exotica, tole ni moj citat ... zgolj v vednost ;)
  • 0

#373 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 11 July 2006 - 07:29 PM

[quote=\"Katie\"][quote=exotica][quote=bellini][quote=Katie] Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.[/quote]

to ga ni fifa razglasila, ampak novinarji, tko da fifa nima s tem naslovom nič.[/quote]

exotica, tole ni moj citat ... zgolj v vednost ;)[/quote]

Vidim ja, čist je zmešano biggrin.gif Sam če so novinarji to razglasili se mi zdi da je poleg njegove igre melo veliko vlogo tudi dejstvo, da se poslavlja in so tako hoteli zaokrožit njegovo kariero... ne vem no moje mnenje
  • 0

#374 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 July 2006 - 11:14 PM

.
Dinamična tekma. Zmagali boljši. biggrin.gif Zidane super začinil reč. biggrin.gif

QUOTE(Haruka)
baje, da mu je pribil, da je terorist in da je njegova sestra kurba, vsaj tako pravijo zadnji italjanski trači (jih očitno ni nič sram, da to po tv razglašajo)

Zakaj pa terorist? biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#375 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 July 2006 - 08:52 AM

Jenna, ker so njegovi starsi alzirski priseljenci? neki tazga ermm.gif

http://24ur.com/nasl...711_3077333.php
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#376 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2006 - 10:22 AM

.
Aha, to pa nisem vedla. Krneki, no.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#377 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 12 July 2006 - 02:02 PM

QUOTE(exotica)

to ga ni fifa razglasila, ampak novinarji, tko da fifa nima s tem naslovom nič.

da nima čisto nič ne bi rekla: fifa objavi ožji izbor igralcev, novinarji glasujejo in adidas da nagrado
je pa res, da ne morejo vplivat na izbranega in da so novinarji oddali glasove pred koncem finala, kar je definitivno vplivalo na rezultat
  • 0

#378 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 12 July 2006 - 04:58 PM

Saga o SP se vse bolj zapleta. Možno je, da bodo razveljavili finalno tekmo med Francijo in Italijo.

http://24ur.com/nasl...712_3077382.php
  • 0
IPB Image

#379 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 July 2006 - 06:06 PM

QUOTE(callista)
Saga o SP se vse bolj zapleta. Možno je, da bodo razveljavili finalno tekmo med Francijo in Italijo.
http://24ur.com/nasl...712_3077382.php

Ja pa še to. Kr neki ej rolleyes.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#380 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2006 - 06:57 PM

.
Jezusmarija, kakšne kolobocije!

.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users