Jump to content

Photo

vpis v srednjo šolo

• Please log in to reply
509 replies to this topic

#361 California

California

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 30 June 2007 - 06:39 PM

Js trenutno hodm na škofijsko gimnazijo tukej v ljubljan...

Ne morm vrjet kakšne predsodke mate! To, da je šola krščanska je za nas ki verujemo samo olajševalna okoliščina, za tistih par, ki pa niso pa ni niti oteževalna okoliščina. Maše sta samo dve obvezne...misel na začetku pa ni molitev ampak spodbudna misel

S tem, ko je šola krščanska, dobivamo od profesorjev več osebnega stika, ni jim vseeno zate! Imamo pa tudi par festivalov kot sta pevski in dramski, pa seveda jaslice, in vsem ki niste na to šolo nikoli hodili je lahko žal da te dogodke zamujate..

Samo učit se pa je treba:D Učitelji od tebe zahtevajo OGROMNOOOO:D Puf:D sam sj gre:D Sam ok js sm bla odlična:D Nvm kje si slišala da jih ni velik, pr ns u razredu jih je blo 11..?!

Maldoletna...športna je pa tko:D Js mam profesorco, pri keri še nismo laufal kuprja, sam dve sta mele letos 4 zaklučen, res največja legenda, upej da jo dobiš!! Sam lahk pa dobiš eno k boš zlaufala dva kuprja na uro..biggrin.gif držim pesti da dobiš ta bolšo..če te pa še kj zanima mi pa loh ZS pošleš;)
  • 0
Something's gotta get wrong, couse I'm feeling way to damn good!

#362 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 01 July 2007 - 01:26 PM

Waaw, da si odlična !! wink.gif Sem kar ponosna nate laugh.gif

Ej, a kaj igraš ali pa si igrala (inštrument mislim) ?

Ali stanuješ v domu ali domov hodiš ? Iz kod pa si ? smile.gif

Za malo odličnih sem pa od dveh učencev iz različnih razredov prvega letnika slišala .. se mi zdi, da nam delovne navade pešajo oops.gif

Tudi jaz upam, da dobim tvojo za športno. Kako se pa piše, da bom lahko poskakovala od veselja, ko se nam bo (če bo) predstavila ? laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#363 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 01 July 2007 - 05:41 PM

Ok.
Mam eno vprašanje.
Sm zajebala in sm se vpisala na napačno šolo. Sm že naročila učbenike pa DZ pa vse za to šolo.
A se še lahko prepišem? cry.gif
  • 0

#364 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 01 July 2007 - 05:49 PM

Lahko se še prepišeš seveda .. če pa imaš račun od učbenikov in še niso oviti in tko, jih verjetno lahko zamenjaš za te, ki bi jih rabila za šolo, kamor se hočeš zdaj vpisat wink.gif

Kam pa si se vpisala in kam se boš in kako to, da si si zdaj premislila ? smile.gif
  • 0

#365 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 01 July 2007 - 05:53 PM

Zmeri sm hotla it na Iskro v Kranj, pa sm si zadnji dan premislila pa napisala Ekonomski tehnik Radovljica.
Zaj mi je pa žal. Ker me ne veseli ta šola. cry.gif

Kam pa moram it da se prepišem? Vrjetno v šoli? hmm.gif
  • 0

#366 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 01 July 2007 - 05:57 PM

Če je vaša psihologinja iz osnovne šole še na šoli, bi šla jaz do nje in bi ti gotovo vse znala povedat, kako in kaj glede prepisa, vsaj pri nas je tako smile.gif
Če psihologinje na šoli ni, pa pokliči na to srednjo šolo v Radovljici in tam nekoga vprašaj za prepis .. naredi to čimprej, da neboš potem že nove sošolce spoznala in boš par dni z njimi, potem pa takoj k drugim wink.gif
  • 0

#367 California

California

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 01 July 2007 - 08:04 PM

Uff:D

PUNCA NA ISKRI:D omg omg:D ne sj fajn fantje te bodo veseli!!!:P

ITak da se da prepisat na začetk leta u izi:D

mladoletna zasebn sporočiu sm ti poslala..upam da si dobla:P
  • 0
Something's gotta get wrong, couse I'm feeling way to damn good!

#368 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 July 2007 - 08:44 PM

Maldoletna, res se ne tko sekirat, ker sploh ni tko težko, kot ti mogoče keri govorijo... Ns so ful strašil kaj vse bo, pa ni blo nč kej tazga. Ok, sej se moraš učit in to, sam da bi pa cele dneve za knjigami pa ni šans. smile.gif Vsaj pr men ni tako.

Drgač pa smo tud mi dost priden razred glede uspeha. V razredu nas je 26, od tega nas je bilo 9 odličnih. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#369 phairy

phairy

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 01 July 2007 - 08:59 PM

QUOTE(California @ 1. 7. 2007 - 21:04) View Post

Uff:D

PUNCA NA ISKRI:D omg omg:D ne sj fajn fantje te bodo veseli!!!:P

ITak da se da prepisat na začetk leta u izi:D

mladoletna zasebn sporočiu sm ti poslala..upam da si dobla:P

Ne bi bla edina. biggrin.gif Drgač pa lepo če bojo fantje veseli. cool.gif Posebi en, k mi je všeč.
  • 0

#370 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2007 - 02:43 PM

Mene je pa včeraj zvečer prvič tko bolj močno zvilo, kako bo v šoli, ali bom dobila vredu sošolce in sošolke, ali mi bo ful težko in nebom skoraj nič razumela, ali bom lahko na koncu prav dobra, ali bom morala kakšno "avdicijo" za orkester delat, ali bom totalno pogorela pri angleščini ( cry.gif ), ali se bom znašla z javnimi prevozi .. ?? laugh.gif

In sem vstala iz postelje in šla en seznam učbenikov preverjat, pa neki obkljukavat itd. ... to sem tudi med šolskim časom vsak dan delala (da me nekaj matra in vstanem, pa si na listek napišem ali pa sem to naredila med kakšno dolgočasno uro že v šoli) .. Vglavnem .. glede kupovanja učbenikov sem se odločila, da v teh dneh pokličem eno, ki na ŠKG hodi in jo vprašam, če je dobro kupiti tudi tiste stvari, za katere piše, da niso obvezne, ali se splača vse obvezne učbenike kupit, da jih potem tudi uporabljaš itd. (ker pri dveh stvareh recimo piše, da bo povedal učitelj v prvih urah enkrat, tako da verjetno vse ostale "obezne" rabiš). pa bi jo še vse okrog prevoza in voznega reda vprašala (ker o tem trenutno še nimam pojma biggrin.gif ).

Torej, a se dobi mesečno za vlak in trolo skupaj ? Kje in kaj rabiš pri tem imeti s seboj (slika, denar, potrdilo o vpisu verjetno ..)? Kje kupiš vozni red trol (če sploh) in kje za vlak (verjetno na postaji biggrin.gif ) ? ... Na vlaku to mesečno samo pokažeš, ko tisti možakar pride do tebe ane ? A moraš na troli tudi samo pokazat, al kam čez potegnit ?

Sama vprašanja so me oops.gif
  • 0

#371 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 July 2007 - 03:05 PM

Ja, da se dobit mesečno za vlak in trolo skup. Reče se ji kombinirana biggrin.gif vozni red trol pa vlakov dobiš na: www.slo-zeleznice.si ter na www.lpp.si . Obakrat sam pokažeš karto in je to to.
  • 0

#372 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2007 - 03:13 PM

Hvala biggrin.gif

A rečeš potem kombinirana za vlak in trolo (če obstaja več različic kombiniranih) ali samo kombinirana ?

Pa čudno mi je, da na troli tud samo pokažeš glede na to, da moraš na busu neki čez potegnit laugh.gif

A potem vozni red si pa kr sprintam dol ...laugh.gif ... OMG, 15 do 6ih bom imela že vlak ohmy.gif cry.gif

Kdaj lahko najprej kupim (kter dan v mesecu) mesečno za mesec naprej ? .. Kateri bo prvi dan, v katerem bom šla lahko po kombinirano biggrin.gif mesečno za september ? (na železniško grem ane ?)
  • 0

#373 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 July 2007 - 06:16 PM

Na busu ne rabiš čist nič čez potegnit. Od kje ti to?? Sam karto pokažeš vozniku in greš dalje.

• 0

#374 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 16 July 2007 - 07:45 PM

Ojoj mladoletna. Kak se boš ti šele sekirala ko boš maturo delala. Ne skrbi in uživaj počitnice. wink.gif Bodo še prehitro minile. Med sošolci boš pa ziher našla prijatelje. biggrin.gif
  • 0

#375 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2007 - 10:05 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 16. 7. 2007 - 19:16) View Post

Na busu ne rabiš čist nič čez potegnit. Od kje ti to?? Sam karto pokažeš vozniku in greš dalje.

Ma nisem čorava noo ! huh.gif Če je v avtobusih (ki peljejo iz Domžal do Lj) ena stvar, da neki karto čez potegneš, resno !! oops.gif

Okej, nisem 100%, ampak 99% pa biggrin.gif

Kalypso, vem vem, ampak kaj čmo laugh.gif
  • 0

#376 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 16 July 2007 - 11:20 PM

MLadoLetNa, glede na to, da si z Domžal, boš lahko kupila kombinirano samo za bus in vlak, za trolo posebi. ko sem bila v prvem letniku je bilo vse troje skupaj, zdaj pa ni več te možnosti, razen če bodo kaj spremenil to leto. Je pa čip kartica to, ne rabiš slike. Na vlaku pokažeš kartonček z žigi in kartico, na busu jo pa približaš čitalcu. Ko greš kupit rabiš obrazec izpolnjen(po žig rabiš it v šolo) in denar, to pa mislim da je tudi vse.
(Razen če bodo kaj spremenil.) To kartico greš pa napolnit začetek meseca, velja ti do naslednjega meseca do drugega delovnega dne do 12ih. Upam da štekaš. Če ne ti pa poslikam kako zgleda pa ti pošljem biggrin.gif
  • 0

#377 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 July 2007 - 07:07 AM

Aha, torej te kombinirane nebom vzela, ampak za vlak in trolo .. kje se jo za trolo kupi ? (a je 4000SIT al sm mal narobe vidla biggrin.gif )
Včeraj sem stran slovenske železnice gledala in je pisalo, da rabiš imeti s seboj osebni dokument, to potrdilo od šole, in tamalo slikco hmm.gif
Koliko kej pride ta mesečna za vlak ?

Katero karto maš pa ti in če se ti bo že ravno dalo, bi bla vesela, če bi mi jo poslikala laugh.gif
  • 0

#378 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 July 2007 - 07:35 AM

Evo bejba, sam zate sem našla par linkov kar se tiče mesečnih za bus (nč ne piše za kombinirane...sam po moje ceni vlaka prišteješ ceno trole).

link 1
link 2 za razdaljo pa pogledaš čist navaden vozni red na prvo stran (www.slo-zeleznice.si), vpišeš vstopno in izstopno postajo in ti med podatki napiše tud koliko km je).

Za ceno je pomoje najboljše, da se pozanimaš na glavni avtobusni postaji. Hitro in neboleče biggrin.gif

• 0

#379 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 July 2007 - 08:04 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2007 - 8:07) View Post

Aha, torej te kombinirane nebom vzela, ampak za vlak in trolo .. kje se jo za trolo kupi ? (a je 4000SIT al sm mal narobe vidla biggrin.gif )
Včeraj sem stran slovenske železnice gledala in je pisalo, da rabiš imeti s seboj osebni dokument, to potrdilo od šole, in tamalo slikco hmm.gif
Koliko kej pride ta mesečna za vlak ?

Katero karto maš pa ti in če se ti bo že ravno dalo, bi bla vesela, če bi mi jo poslikala laugh.gif

Če imaš samo za vlak mesečno, je pomoje to tista navadna s slikco. Za trolo kupiš na lotu, vsaj zdi se mi, ker sem lansko leto imela samo za september. Odvisno od dohodkov al nekaj takega koliko te pride. Tam okoli 35-40€. Samo se ti bolj splača vzeti kombinirano, ker če greš v soboto v ljubljano ne moreš it z vlakom(ker ne vozi) ali pa če se ti blazno mudi domov in moraš eno uro na vlak čakat medtem ko odpelje vmes ziher 5 busov. Je pa samo malo dražja od nekombinirane. Jaz imam tisto čip kartico, kombinirano.
  • 0

#380 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 July 2007 - 08:29 AM

Ančka, tiste linke zgoraj sem že včeraj pregledala biggrin.gif

Rory, kaj bi potem vbistvu imela za trolo, bus in vlak karti ? eno kombinirano in eno posebi .. hmm.gif

Ker sicer za prevoz do šole in nazaj bom rabila samo vlak in trolo. Koliko potem približno pridejo vsi trije prevozi skupaj ? ( približno več ali manj kot 16oooSIT ? )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users