Jump to content

Photo

Poroka - obleke, frizure, čevlji...

• Please log in to reply
1368 replies to this topic

#361 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 13 July 2006 - 07:46 PM

QUOTE(Katie)
Tanjci, full sta bila lepa, oba! In iskrene čestitke! thumbup.gif

QUOTE(Blondi)
Najprej vso srečo mladoporočencema! wink.gif Tanjci, meni si izredno lepa.

najlepša hvala biggrin.gif

ena je spraševala tud, če so to moji lasje... so moji, nobenih vsadkov ali podaljškov nisem imela, sem bila pa tud sama zelo zadovoljna s frizuro, ker je bila na eni strani zelo trdna in sem komot plesala, vseen pa so laski (kodrčki) plapolal okol, tko da ni zgledal vse k kamen biggrin.gif

aja pa moj lubi ni manjši od mene (večji za 3 cm... ful velik biggrin.gif ), sam jst sem imela petke pa on se glih povsod neki sključeno drži wink.gif

• 0
Posted Image

#362 lucy

lucy

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 14 July 2006 - 07:03 AM

No, Špalca, tvoj komentar sploh ni komentar ampak je grda žalitev, ki pa ti je sploh ne zamerim, saj tako izražajo svoje mnenje samo nesrečni ljudje, ki živijo v pomanjkanju ljubezni. Prepričana sem, da tudi Tanjči ne zameri.

Tanjči, tebi pa iskrene čestitke za lepe slike in lep dogodek. Upam, da se bo tudi moj bučman kdaj spomnil in me kakšno soboto popeljal...
  • 0

#363 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 14 July 2006 - 08:31 AM

[quote=Tanjci]
sem bila pa tud sama zelo zadovoljna s frizuro, ker je bila na eni strani zelo trdna in sem komot plesala, vseen pa so laski (kodrčki) plapolal okol, tko da ni zgledal vse k kamen[/color]

saj sem ti rekla, da ti bo komot zdržalo wink.gif ful ti je res fajn naredila, ti je ful pasalo...

ŠPELA :!: samo mimogrede, Tanja in Matjaž sta zelo simpatična, prijazna in topla človeka, ki jih le redko najdeš! Nič nimam proti direktnosti(ker sem tudi sama taka), vendar pa ne odobravam žaljenja in tista tvoja je bila res čisto nevmesna in kaj takega res nisem pričakovala od tebe, sem imela precej drugačno sliko izdelano o tebi, ampak tole jo je precej spremenilo. Saj vem, da ti je vseeno, ampak mislim, da nisem edina, ki misli tako. Ful sad.gif

Aja, pa še Tanjci :notworthy: thumbup.gif ker sploh nisi odreagirala wink.gif ,ni sploh vredno truda in besed.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#364 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32523 posts

Posted 14 July 2006 - 09:15 AM

Men se pa Špelin post sploh ne zdi neko žaljenje - saj je čist v normalnem tonu povedalaa svoje mnenje...pač stajling in vse Ok, drugo pa pač kot se njej zdi. 8)
Ne vem, kaj je tolk narobe s tem.
Saj je jasno, da nismo vsi vsem všeč.
In kaj, a pol lahko samo pozitivna mnenja izražamo??? rolleyes.gif

Slike so lepe, kot vse poročne, kar sem jih do sedaj videla. wink.gif
  • 0

#365 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 14 July 2006 - 09:34 AM

js sm špelo razumela tko, da sta se pač zelo "uradno" držala, nespontano, speglano torej. anti je bla drža, mimika obraza, ne pa poteze obraza same po seb. ne vem, tko sm js razumela, rečen je pa blo mal čudn.
drugač pa, tanjči, uživita maksimalno!
  • 0

#366 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 July 2006 - 11:03 AM

QUOTE(_M_)
In kaj, a pol lahko samo pozitivna mnenja izražamo??? rolleyes.gif

Nikakor ne. Gre za to, da je mal neumno blo tisto zraven dodat, če pa se govori o stylingu ... sej ni tole tema o obraznih potezah manekenk, ane? To je tko, ko da bi ti mene vprašala kakšni se ti zdijo tvoji čevlji, pa bi js rekla da so mi všeč, sam da mi imaš pa ogabno grd nos. Mislim WTF? Kr ena neumestna, sam zato, da nekoga po nepotrebnem špikneš. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#367 romyka

romyka

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 14 July 2006 - 11:34 AM

Jaz pa Tanjci predvsem želim veliko seče v zakonu in nenazadnje videz ni vse. Saj tudi mi nismo ravno za v okvir. Je pa že tako, da so neveste že same po sebi lepe. Jaz bi si danes tudi omislila tako oblekco. V sredo bo že 9 let, kar sem se jaz imela tako lepo, sem imala pa tako ful načičkano oblek, ful volančkov pa mašnc, pa kronco pa kodrčke, skratka, vsaka sraka bi me bila vesela, haha. Važno je, da se zrihtaš tako, da si sama sebi najlepša in da ti je ta dan nepozaben!
  • 0
Obraz, ki smeha ne pozna, je ogledalo slabega srca.

• Guests

Posted 14 July 2006 - 12:16 PM

QUOTE(romyka)
V sredo bo že 9 let, kar sem se jaz imela tako lepo, sem imala pa tako ful načičkano oblek, ful volančkov pa mašnc, pa kronco pa kodrčke, skratka, vsaka sraka bi me bila vesela, haha.
:toothy7: :toothy7:
  • 0

#369 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 July 2006 - 03:00 PM

ČESTITKE, Tanjci!!!

Ful lepe slikce & čudovita nevesta! smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#370 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 14 July 2006 - 03:40 PM

QUOTE(KissyKissy)
ČESTITKE, Tanjci!!!

Ful lepe slikce & čudovita nevesta! smile.gif

Se pridružujem! Pa res maš za dol past lase :love4:

Drugače pa Špela, tudi mene je mal vrgu tvoj komentar. Če smem, tut takrat ko si ti svoje slikce gor dajala je mene velik stvari pri tep zmotl, pa nism komentirala. Dejansko so v življenju velikrat take situacije, da morš premagat samga sebe in držat jezik za zobmi. Sicer pa, to bi lahko vedla tut sama, sej si velik starejša od mene.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#371 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 14 July 2006 - 03:48 PM

Čudovita frizurca in mejkup, obleka je ful lepa, mogoče za moj okus še malo preskromna glede kičarij biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .pa sem na splošno zelo nekičast človek, sam nekje pa mora človek pretiravati biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pa veliko sreče in veselja vama želim. oops.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#372 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 16 July 2006 - 06:55 PM

Tancy čudovita sta bla oba...vso srečo želim v zakonu...
  • 0

#373 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2006 - 07:25 PM

VSE NAJBOLJŠE PO POROKI!!! biggrin.gif
Tanjci, bela barava ti super paše in prva stvari, ki sem jo opazila je, da imaš zelo lepo polt wink.gif , pa všeč mi je obleka tvojega dragega, ker je nekoliko netipična (ni tisti črni smoking in bela srajca varianta).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#374 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 July 2006 - 08:23 PM

QUOTE(crna)
VSE NAJBOLJŠE PO POROKI!!! biggrin.gif
Tanjci, bela barava ti super paše in prva stvari, ki sem jo opazila je, da imaš zelo lepo polt wink.gif , pa všeč mi je obleka tvojega dragega, ker je nekoliko netipična (ni tisti črni smoking in bela srajca varianta).

HVALA biggrin.gif 8)

hvala tebi in vsem za lepe želje

ja men je bil lubi super... pika na i pa je bla kravata in naprsni šopek. Obleko sva pa najdalj iskala in jo na koncu dobila v Voglu (trgovski center v Slovenski Bistrici) in to za 35 jurjev. Pa nič se ni mečkala in je bla cel večer lepa. Tam je res fajn izbira moških oblek biggrin.gif Prej sva mu kupila od Mure obleko (črno z roza-vijolčnimi črtami) pa ni čst nč k men pasala, tko da sva pol iskala neki druzga.... na srečo je blo dokaj pocen biggrin.gif Kravate pa priporočam iskat v Zari... vsi možni odtenki so tam in tud enobarvne se najdejo, kar je cela redkost

• 0
Posted Image

#375 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2006 - 09:51 PM

.
Čestitke še od mene. IPB Image

Mi je pa všeč ta druga slika..... ga Tanjci tako zaljubljeno gleda. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#376 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 12:18 AM

IPB Image
IPB Image

Ta obleka mi je njami!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#377 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 July 2006 - 10:37 AM

Zanimiva izbira za poroko. biggrin.gif

Zgornji del mi je ful v redu, že dlje razmišljam, da bis i dala delat kakšno majško/ztop na podobno finto, spodnji mi pa ni všeč, bolje bi bilo če bi imela razporek le na eni strani, pa kak bolj frfotav material.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#378 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 11:28 PM

QUOTE(crna)
Zanimiva izbira za poroko. biggrin.gif

Ma ja. Ampak po moje bi se vsi zategnjenci po spisku zgražali, kaj je narobe z nevesto, da je tako temačna..... da se to ne spodobi..... itd., itd. :clown:
  • 0

#379 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 18 July 2006 - 09:41 AM

IPB Image
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#380 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2006 - 01:18 PM

Da še jaz pristavim svoj piskerček smile.gif ..

Tanjci ful si bla lepa res .. prava mlada nevestica. Frizurca mi je všeč, ker ti ni kot si že sama napisala bila v napoto in si lahko plesala pa vse kolko si htela. Oblekca mi je ful všeč (čeprav sem jaz še vedno za čipkasto noooo oops.gif oops.gif ) .. lepa postavca vglavnem, bi si lahko priviščla kar bi si htela smile.gif .. super lepo.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users