Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 12:15 AM

.
loris, ne bo ti žal, res. Pa hitro se spravi k delu, če že moraš bit naslednji teden uštimana. Da se ti koža pomiri, sploh, ko delaš prvič. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#362 *milla*

*milla*

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts

Posted 23 April 2006 - 12:59 PM

mogoče kakšna ve kje izvajajo ql brazilsko depilacijo (lj).. me resno mika pa koliko je cena zdej, ko je že mal bolj poznan to pri nas.
  • 0

#363 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 April 2006 - 02:36 PM

No še moj prispevek o odstranjevanju dlačic na predelu bikinija.. Sicer če je že kera omenila to kar mam jaz se pardoniram, ampk iskreno povedano se mi res ni dalo prebirat vseh 25 strani... oops.gif biggrin.gif

In sicer jaz mam eno kremo pa gobico, in sem zloo navdušena-kremo nanesem na bikini predel, pustim 10-15 minut in z gobico pod vodo to zbrišem-dlačice letijo stran kot bi jih samo pometla-pa nič ne boli.. super zadevca..
Ampak ker si simoncy nikol ne zapomni imena proizvodov bom napisala pozneje, ko bom pogledala-sem se spomnila da moram še neko ime proizvoda povedati v temo las oops.gif biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#364 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 23 April 2006 - 02:38 PM

preglej to temo od zacetka do konca (ze an prvi strani je ena nekaj malega o tem napisala) pa bos vse najdla..se spomnem, da je blo o tem velik tu govora smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#365 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 April 2006 - 02:42 PM

Govoriš to za brazilsko al za to kremco?
K za brazilsko metodo sm tut jst vidla da je še pa še, pa se mi ni dal več brat, ker vem da pri meni ne pride v poštev da svoj predel pokažem neznanki, ali pa še huje če bi bil to kak lep model, pa bi tam čisto zafarbala... oops.gif biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#366 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 23 April 2006 - 02:46 PM

za brazilsko biggrin.gif
prehitela si me s svojim prispevkom wink.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#367 *milla*

*milla*

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts

Posted 23 April 2006 - 03:14 PM

za brazilsko sem vidla da je bilo napisano veliko in sem brala, zanimalo me je kaj je s cenami zdaj, ker so posti zelo stari (iz leta 2003).iz tega razloga spet obujsm to temo, ker me zanima, kje se te zadeve izvajajo in koliko je cena sedaj?hvala za odgovore, lp
  • 0

#368 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 23 April 2006 - 04:31 PM

pardon, datuma pa sploh nisem pogledala oops.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#369 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 23 April 2006 - 06:42 PM

[quote=Jenna].
loris, ne bo ti žal, res. Pa hitro se spravi k delu, če že moraš bit naslednji teden uštimana. Da se ti koža pomiri, sploh, ko delaš prvič. biggrin.gif

.

Če nimam jajc no... oops.gif biggrin.gif

ampak si obljubljam...dons zvečer ko se skopam, se spravim depilirat! držite pesti biggrin.gif
  • 0

#370 *milla*

*milla*

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts

Posted 23 April 2006 - 06:56 PM

prov mogl bi obstajat kej tazga ko pri zobarju ko ti pulijoi zob- te lepo mal pošrpica pa ti omrtvič in nič ne čutš.. STAVM da bi se zlooo dobr prodajal
  • 0

#371 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 07:15 PM

QUOTE(loris)
QUOTE(Jenna)

Če nimam jajc no... oops.gif biggrin.gif

ampak si obljubljam...dons zvečer ko se skopam, se spravim depilirat! držite pesti biggrin.gif

Mej v mislih vse pozitivne strani. In da si tlko karakter, da boš potrpela. Da ni vrag. Če jih tlko lahko, boš pa še ti.
Držimo pesti in poročaj! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#372 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 24 April 2006 - 08:58 PM

jst tud uporabljam britvico..kam bi jo takoj vrgla v koš...saj mi zrastejo že nasledn dan male dlakice..ki so zlooo nadležne in mozolčki se mi naredijo(kar dosti) . na kakšno puljenje niti ne pomislim kr bi znorela...kaj naj naredim... ermm.gif
  • 0

#373 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 April 2006 - 11:27 PM

.
Bodi kosmata. twisted.gif

.
  • 0

#374 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 24 April 2006 - 11:41 PM

ma js tud naj prej nism mogla niti pomislit na puljenje al pa karkol temu podobnega in bolecega...sam zdj pa gre..me ne matra tolk...mal stisnem zobe pa si predstavlam, kk je pol fajn wink.gif

sicer me vse kolegice cudno gledajo..kr same ful ne zdrzijo in se vse oklepajo britvice..ena se zdj neki poskusa navadit prvo na nogah...sam vedno obupa.. biggrin.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#375 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 25 April 2006 - 07:25 AM

QUOTE(žabica)
jst tud uporabljam britvico..kam bi jo takoj vrgla v koš...saj mi zrastejo že nasledn dan male dlakice..ki so zlooo nadležne in mozolčki se mi naredijo(kar dosti) . na kakšno puljenje niti ne pomislim kr bi znorela...kaj naj naredim... ermm.gif

Mogoče ti bo mal v tolažbo...ampak po mojem si na začetku ni nobena upala pomislit na puljenje,voskanje,...Jaz sem začela pri nogah in sem se kmalu navadla na bolečino in mi je zdej čist fajn,potem sem začela hodt h kozmetičarki na voskanje pazduh in sedaj že uporabljam strojček, prav tako sem ga začela uporabljat na bikini predelu.
Na začetku res ful boli,ampak ko imaš ful časa mir, vidiš da se ti splača wink.gif pa še bolečine se navadiš če to redno počneš.
  • 0

#376 _P_I_K_A_

_P_I_K_A_

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 29 April 2006 - 06:52 PM

kupujem depilator pa me zanima če je od Philipsa- Satin Ice dobr., a populi use dlake
IPB Image

pa a kšna ve kok je kej cena
  • 0
im not lazy...... im just happy doing nothing ;)

#377 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 06:53 PM

Depilator kot depilator.Idi 2x skozi in bo vse dlake, ki so 3mm+ populil.
  • 0

#378 _P_I_K_A_

_P_I_K_A_

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 29 April 2006 - 07:34 PM

Jenna ker depilator pa ti uporablaš? smile.gif
  • 0
im not lazy...... im just happy doing nothing ;)

#379 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4148 posts

Posted 29 April 2006 - 07:55 PM

QUOTE(_P_I_K_A_)
kupujem depilator pa me zanima če je od Philipsa- Satin Ice dobr., a populi use dlake  
IPB Image

pa a kšna ve kok je kej cena

Ta satine ice je star model...dobiš ga še mogoče tu pa tam za okoli 20 tisočakov. Mislim, da ga je zaj zamenjal Philips satinelle ice (jaz sem si ga ravno danes kupla) in je res fajn. Ima vse značilnosti tega predhodnika s to razliko, da nima več železnih diskov ampak so keramični.
IPB Image Stane pa 25k.
  • 0

#380 Lolita

Lolita

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 190 posts

Posted 29 April 2006 - 09:40 PM

jz mam ta satin ice, sam z njim se depiliram po nogah. Kaj a kreme pa nobena ne uporablja za tam spodej? ker jz jo..
  • 0
...v stilu skrite elegance ne prenesem arogance...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users