Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#361 Lualah

Lualah

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 06 March 2007 - 06:07 PM

QUOTE(sonchika @ 6. 3. 2007 - 17:10) View Post

Tole ni nikoli za občutljivo kožo. Tole je špirit. Polno alkohola, mentola in kemije. Jao, katastrofa.
Kaj pa če bi si po britju namazal kar tonik? Jaz fanta vedno mažem kar navadno - tonik in krema.

se mi je zdelo da ni za občutljivo kožo:D

a da bi se kar z garnier clean & fresh in garnier tf kremo namazal al si mislila kaj drugega. Lahko probam ja. Verjetno bo boljše kot solea for men, ker po njej me vedno koža peče pa zelo se izsuši.
  • 0

#362 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 March 2007 - 06:33 PM

Ja, kar s tem tonikom in s kremo Garnier. Bo bolje kot tole.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#363 lilika

lilika

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 06 March 2007 - 06:47 PM

danes sem bila v mullerju samo nimajo avon m24 kreme. Niti alverde jojoba. Mogoče katera ve kje v Mb se da dobiti avon m24?
  • 0

#364 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 06 March 2007 - 07:01 PM

Avon M24lahko naročiš iz Avonovega kataloga preko članice.

Alverde jojobo pa imajo samo v Dm-u.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#365 moonika

moonika

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 07 March 2007 - 02:43 PM

uporabljam Garnier TF ampak imam občutek da mi le ta naredi nekakšen masten filing na obrazu. Ko se dotaknem obraza se mi zdi kot da bi bilo nekaj limastega na meni. Je to zaradi kreme ali česa drugega. Mogoče krema reagira s Garnier tonikom? Bi bilo boljše uporabljati katero drugo kremo.
  • 0

#366 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2007 - 02:53 PM

Mogoče predebelo namažeš ?
  • 0
Viens, reste ici!

#367 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 March 2007 - 05:48 PM

Možno je, da je krema pretežka.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#368 moonika

moonika

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 07 March 2007 - 05:53 PM

QUOTE(sonchika @ 7. 3. 2007 - 17:48) View Post

Možno je, da je krema pretežka.

pretežka?
To misliš kot je rekla Ana, da predebelo namažem?
  • 0

#369 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 March 2007 - 06:13 PM

Ne, to, da je za tvojo kožo premastna.
So pa tudi nekatere kreme, ki se na določenih ljudeh pač tako obnašajo. Jo je pa potrebno zamenjati.
  • 0

#370 moonika

moonika

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 07 March 2007 - 07:07 PM

Premastna krema mislim da ni. Sama imam mastno in nečisto kožo. Bom probala še 1x pa da vidim če bo spet enako. Katero pa predlagaš potem?
  • 0

#371 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2007 - 07:08 PM

Lahko poskusiš s Fluidom, drugače jaz nimam idej. Sonchika je strokovnjakinja. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#372 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 March 2007 - 07:12 PM

Fliud je res boljši, ker je lažji.
Sicer pa si moraš omisliti kaj lažjega. Clinians krema z jabolčno vodo ali Avon M24 sta taki kremi.
Pa en Nuxe fluid, pa Elizabeth Arden First Defense gel. Pa tega je sicer ogromno.
  • 0

#373 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 07 March 2007 - 07:29 PM

meni je bla garnierjeva tf premastna pa mam tud mešano kožo. pa sm jo loh čist mal namazala mi je bla še zmer pretežka in cela sm se svetla prec k se je vpila dry.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#374 moonika

moonika

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 07 March 2007 - 07:32 PM

Če bo še enkrat isto bom probala z Avon M24, ki vem da je tudi nekomodena in vlažilna. A sestavinsko in po delovanju je podobna Garnier TF? Upam pa da nima takega lepljivega občutka ker zvečer uporabljam včasih Avene Clanance K kremo.

Šišyka kaj uporabljaš pa sedaj?
  • 0

#375 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 07 March 2007 - 07:38 PM

QUOTE(moonika @ 7. 3. 2007 - 19:32) View Post

Šišyka kaj uporabljaš pa sedaj?

rjavo cosmerbo.... odlična stvarca biggrin.gif dobi se jo pa v sanolaborju (da se jo tud prek neta naročit mislm da)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#376 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 March 2007 - 07:53 PM

Moonika, najprej probaj tester, da ne boš brezveze kupovala.
  • 0

#377 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 07 March 2007 - 07:57 PM

QUOTE(inchika @ 6. 3. 2007 - 0:55) View Post

Poleti za obraz uporabljam sončno kremo Coppertone - oil free, tudi piše na njej da ne maši por itd. pa tudi ocenjena je bila v temi sestavine kot primerna za mastno kožo in z zanesljivo zaščito. Sama tudi imam mastno kožo, nagnjeno k vsem mogočim mozoljem, tale krema mi pa jih ni povzročila. Upam da bi odgovarjala tudi tebi.

Hvala inchika! Kdo pa je prozvajalec tele kremice in kje si jo kupila? Aja, a pod njo uporabljaš še kaj navadne kreme, ali samo sončno naneseš?
  • 0

#378 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 07 March 2007 - 07:59 PM

Probaj si TF Garnier namazat čist na tanko, mogoč ti bo ok. Jaz sem imela podoben primer kot ti, nekako mi ni pasala, potem sem si pa nabavila vse živo od teh krem, npr. Clinians mi ni pasala po nekaj dnevni uporabi, kot da si je sploh nebi namazala na obraz, nabavila sem tud Alverde fluid, ta se je dobro odrezal, ga še sedaj uporabljam...no htela sem rečt da sem se hitro vrnila k Garnier TF zeleni, mi je sedaj najboljša, full dobra podlaga za MU. Uporabljam jo zjutraj, zvečer pa Cosmerbo.
  • 0

#379 moonika

moonika

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 08 March 2007 - 11:23 AM

QUOTE(sonchika @ 7. 3. 2007 - 19:53) View Post

Moonika, najprej probaj tester, da ne boš brezveze kupovala.

Kje pa se dobi tester?

Drugače pa sem opazila da imam limatso kožo po uporabi garnier clean & fresh tonika. Ni kriva Garnier TF krema. Ko si dam tonik na vato in po obrazu dobim limast občutek, ki ostane tudi po uporabi Garnier TF kreme. Naj zamenjam tonik ali vstrajam s tem?

Za Cosmerbo sem pa slišala že večkrat da je zelo dobra.
  • 0

#380 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 09 March 2007 - 11:16 AM

QUOTE(noelle @ 7. 3. 2007 - 19:57) View Post

Hvala inchika! Kdo pa je prozvajalec tele kremice in kje si jo kupila? Aja, a pod njo uporabljaš še kaj navadne kreme, ali samo sončno naneseš?

Vedno sem si nanesla samo tole Coppertone sončno kremo, brez kakih ''podlag''...za začetek sem si jo samo po vratu nanesla, da bi videla kako se bo obnesla...ker je bilo vse normalno sem jo potem še celo poletje uporabljala tudi po obrazu. Je lepo mazljiva, ni ''težka'' kot nekatere druge sončne kreme, pa hitro se vpije.

Kupila pa sem jo v Tuševi drogeriji. Verjetno pa jo bodo prodajali tudi v Mullerju. Slikice ne najdem, je pa tak napis na oranžni pakungi...

IPB Image
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users