Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#361 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 February 2008 - 11:11 PM

Res je bilo waaaay boljše kot včeraj, sem bila presenečena v pozitivnem smislu. Eva Černe je imela obupen styling za moje pojme, pa je mlada in lušna punca - lahko bi jo lepše oblekli, ne pa da je bila kot da je skočila iz sci-fi filma B kategorije iz 80-ih. biggrin.gif Navijam zanjo; všeč mi je bila tudi pesem Tiane in Halgato, bomo videli jutri, upam samo, da ne pošljemo naprej Turbo Angels ali 4play blink.gif , in tudi Brigite in Mance jaz ne bi pošiljala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#362 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 02 February 2008 - 11:18 PM

QUOTE(sonchika @ 2. 2. 2008 - 15:01) View Post

Včeraj je bila beda. So bili "Lilužame" boljši od vseh tekmujočih. Ylenia ima ka QL glas, samo kaj, ko je bila pesem pogreb. Balade nimajo večjega učinka, razen če so udarne.

Hehe, točno to sem tudi sama razmišljala. Najprej eno uro poslušamo bedo, pol nam pa med glasovanjem dajo 10x boljši komad za poslušat, kot so bili vsi prej skupaj. Kot bi nas kdo zajebaval...
  • 0

#363 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 February 2008 - 01:13 AM

Err ... eno neumestno vprašanje: zakaj to gledate? ermm.gif Et tu, Kinky? blink.gif
  • 0

#364 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 February 2008 - 09:13 AM

QUOTE(sajk @ 3. 2. 2008 - 1:13) View Post
Err ... eno neumestno vprašanje: zakaj to gledate? ermm.gif Et tu, Kinky? blink.gif
Me ona še najmanj preseneča, glede na to, da že celo življenje spremlja EUC in ji glasba predstavlja pomemben faktor v življenju.

Zakaj pa mi? Ne vem. Jaz se moram učit LOL
Sem preklapljala med VH1 (100 najboljših pevcev vseh časov - itak, da sta ena zadrogirana Cobaina in Morrisana zasedla 5. in 6. mesto, medtem ko Hetfield 17. bruh.gif) in Emo. So me zanimali predvsem kostumi. Na glasbenem področju ste me itak že vi prepričali, kaj bom dobila. evilgrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#365 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2008 - 09:18 AM

QUOTE(sajk @ 3. 2. 2008 - 1:13) View Post

Et tu, Kinky? blink.gif

Oui, et moi, sajk. huh.gif

Spremljam, ker mi je všeč, ker to gledam že od majhnega. Zakaj ne bi smela? Ker poslušam metal drugače??? sajk, temu se reče glasbena razgledanost. tongue.gif

Tudi v Beograd bi šla letos na Eurosong, pa ne vem kje naj dobim karte (je težko prit do njih), vidiš sajk, pa si že mislil, da me poznaš, ha ha.

Pa še malo nazaj na temo: kot sem že rekla - navijam za Evo Černe, pesem mi je čudovita, besedilo ima super (sicer je to manjšega pomena na ESC), samo nastop je potrebno izpilit, naredit super styling, tako da se naredi odličen prvi vtis. Go Evaaaaaaa. w00t2.gif

Dovolj sem se podrejala,
na sebe sem pozabljala,
zatajila sem srce....

vzela bom vse, samo za mojo srečo gre.

biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#366 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 February 2008 - 10:26 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2008 - 9:18) View Post

Tudi v Beograd bi šla letos na Eurosong, pa ne vem kje naj dobim karte (je težko prit do njih).

Ja sej si lahko na trgu, na trgu bo še boljše kot v Areni (sej bo v areni? Al sem jst spet falila?)
laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#367 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 03 February 2008 - 11:37 AM

Kinky daj vzami me s sabo laugh.gif Jaz bi tud šla, pa noben okol mene ne razume tega. Mislijo da sem trčena. Jaz pa bi tak rada našo zastavo tam med publiko vrtela oops.gif Itak bojo kake agencije ponujale pakete...al pa preko neta kupit, ko bo datum objavljen.
  • 0

#368 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 03 February 2008 - 11:47 AM

Jst sem tudi hotela it (ok, ne zaradi evrosongovske muzike, ampak bolj zaradi žurke same, pa tega vzdušja, ovo ono), ampak je vse padlo v vodo, ker sem brez prebite pare.
  • 0
Pablo Picasso

#369 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 February 2008 - 12:16 PM

Js za zdej še nism vidla nobenega nastopa, sm pa vidla slikce in mi je v bistvu styling od Eve Černe všeč biggrin.gif Ful mi je dobr zgledal tam na sliki... Nima takih bednih elegantnih oblek in ne vem kakšnega perja, ampak ima videz "usnja" al karkol že.
  • 0

#370 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 February 2008 - 12:31 PM

QUOTE(bellini @ 2. 2. 2008 - 22:33) View Post

Današnji večer je bil dooosti boljši od prvega to lahko priznam, čeprav ni bil neki biser.
Meni pa včeraj niti ena pesem ni bila všeč. Še najbolj Eva Černe, ostalo pa obup. Niti ne mislim komentirat. Pa da ne omenjam voditeljev, ki sta na silo hotela bit smešna pa jima ni uspevalo. Jaz ju nisem mogla gledat. Pogledala sem nastopa potem pa sva si raje film naštimala, kot pa do konca gledala.

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2008 - 9:18) View Post

Tudi v Beograd bi šla letos na Eurosong, pa ne vem kje naj dobim karte (je težko prit do njih), vidiš sajk, pa si že mislil, da me poznaš, ha ha.

QUOTE(bellini @ 3. 2. 2008 - 11:37) View Post

Kinky daj vzami me s sabo laugh.gif Jaz bi tud šla, pa noben okol mene ne razume tega. Mislijo da sem trčena. Jaz pa bi tak rada našo zastavo tam med publiko vrtela oops.gif Itak bojo kake agencije ponujale pakete...al pa preko neta kupit, ko bo datum objavljen.
Don Travel je imel če se ne motim za 80€ Evrosong. Ne najdem več tistega kataloga v katerem sem gledala. Jaz bi tudi šla. smile.gif

• 0

#371 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 February 2008 - 02:55 PM

blink.gif
  • 0

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 03:09 PM

sajk,
jaz bi tebe pol isto lahko vprašala - kaj delaš v tej temi, če ti je celotna reč tak bedna? twisted.gif Jaz marsikdaj pogledam kakšno stvar, čeprav že vnaprej vem, da bo grozovito bedna in podn - glih zaradi tega. Se namreč še skos ne morem načuditi, do kakšnih razsežnosti lahko sega človeški primitivizem. In zaradi tega je zabavno (in hkrati žalostno) gledati. Pa to ne pomeni, da nimam pametnejših stvari za početi... v tem primeru so tak pametnejše skoraj vse... ampak pač, se odločim za gledanje in gledam. No, tokrat nisem, sem se res posvetila bolj zanimivim rečem čez vikend... bom pa MORDA danes zvečer si ogledala znamenit finale... možnosti je glih dosti za to - mam namreč izpit, pa še 2 seminarski za nardit, hahaha.

Drugače pa... iti na Evrovizijo? Dajte no mir, zdaj pa že pretiravate. laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#373 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 February 2008 - 03:14 PM

Jaz že odkar pomnim vedno gledam evrovizijo po tv, pa bi bilo zanimivo enkrat videt tudi kako vse to poteka v živo. Ne zaradi samih skladb, večina jih je v zadnjih letih bila itak za en drek, ampak zaradi vzdušja in šova.
  • 0

#374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2008 - 05:00 PM

Podpis pod Kalypso, tudi jaz bi si rada celoten show enkrat v živo ogledala. bellini, te obvestim če res grem (sem se nekaj s kolegico menila). wink.gif In ne vem kaj je čudnega v tem, da bi radi šli, jaz sem že pol Evrope prepotovala zaradi meni ljubega benda, pa se mi ne zdi tako velik problem it še do Beograda gledat ESC v živo (pa še prijatelje imam dol, pa mesto bi si še enkrat ogledala - nekako bi združila vse skupaj).

sajk, ti se pa prestavi v temo o fitnesu in podobnem, ker je očitno, da tukaj nimaš kaj iskati. tongue.gif
  • 0

#375 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 February 2008 - 05:24 PM

Spet sem pozabila, kaj pomeni kratica EMA. Ne morm si tega zapomnt pa konc.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#376 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2008 - 05:33 PM

Evropska melodija
  • 0

#377 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 03 February 2008 - 05:33 PM

Euromelodija?

Ne vem, streljam. laugh.gif

EDIT: LOL, blizu sem bla!! laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#378 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2008 - 05:34 PM

Sorry, evrovizijska melodija, ha ha, hitro prsti, nimaš kaj. biggrin.gif
  • 0

#379 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 February 2008 - 05:34 PM

Hvala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#380 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 February 2008 - 05:39 PM

Ja wtf potem pomeni pri Hrvatih, ko imajo Doro? blink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users