Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#361 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2006 - 01:22 PM

QUOTE(crna)
Joj Špela, predlagala bom kazensko ovadbo, kakšen lušt si mi pripravila mad.gif .

Saj to je za kopel amandopondo?Verjetno pa velja kar za vse?

za vse. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#362 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 28 August 2006 - 03:00 PM

Jaz morem slavospev zapet naslednjim izdelkom:
ULTIMATE SHINE šampon
IPB Image
Odlična zadeva, malo potegneš po laseh in se že speni, lepo diši in lasje so po uporabi res sijoči.

COALFACE milo za obraz
IPB Image
Nežen, ne izsuši kože na obrazu čisto nič. Za mojo kožo je odličen. Tudi sestavinsko je bil dobro ocenjen. Za rahli piling 1x tedensko ga podrgnem direktno po obrazu, drugače ga nanesem najprej na roke, šele nato na obraz. V plus mu štejem tudi črno-sivo obarvanost, tako da točno veš kdaj ga do konca spereš iz obraza.

TEA TREE WATER tonik
IPB Image
Ta tonik pa zmaga. Zdaj sem ga porabla približno tričetrt in je razlika očitna. Sprva sem bla sicer skeptična zaradi citrusa, ampak je tonik res blag. Tudi cena se mi zdi sprejemljiva, za 250 g cca 1800 sit. Definitvno ga ne menjam več.

RUNNING TO THE EMBASSY plovec za noge
IPB Image
Naj bi bil plovec za odstranjevanje odmrle kože na podplatu, ampak jaz ga ne opazim. Kljub temu pa je stvar zanimiva, take kremne strukture. Jaz ga dodobra vtrem v podplate, nato pa uporabim navadni plovec. Koža je res potem lepša na pogled in dotik. Odlično za razvajanje stopal.

ROCK STAR SOAP milo za telo
IPB Image
Dobro diši, drugače pa je zgolj obično milo.

Totalno pa so me razočarali naslednji izdelki:
ULTRA BLAND odstranjevalec MU
IPB Image
Ker ne odstrani MU in je bistveno premasten, niti z vodo ga ne spraviš dol.

REINCARNATE šampon
IPB Image
Od tega sem ogromno pričakovala, glede na ocene. Je pa pretrd, sploh se ne peni, vglavnem neuporaben.

HERBALISM čistilec za obraz
IPB Image
Ponovno še ena neuporabna zadeva, ki se drobi, ne ostane na obrazu in ne morem definirat niti čemu bi pravzaprav naj bila namenjena.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#363 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 28 August 2006 - 03:21 PM

QUOTE(Blondi)
ULTIMATE SHINE šampon
IPB Image
Odlična zadeva, malo potegneš po laseh in se že speni, lepo diši in lasje so po uporabi res sijoči.

Kok za tole v trgovinci?
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#364 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 03:27 PM

Ti šamponi so okoli 2k.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#365 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 28 August 2006 - 04:48 PM

Ja meni je tudi LUSH zelo zelo vsec...sploh ker ne delajo poskusov na zivalih(jim lepo tudi na vratih pise) biggrin.gif ,imajo pa kar drage cene glede na kolicne ermm.gif

recimo LIP gloss ki je res mini-pride okol 1600sit,al pa recimo losjon za telo je okol 5900sit rolleyes.gif
drugace pa kupujem tukaj!
  • 0
I am falling between dreams and reality

#366 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 28 August 2006 - 05:04 PM

[quote=ursi]imajo pa kar drage cene glede na kolicne ermm.gif

pojdi enkrat v l'occitane, pa boš vidla drage cene! biggrin.gif

al pa recimo losjon za telo je okol 5900sit rolleyes.gif

kateri točno pa je to? danes sem namreč tam vse v miru prešnofala, pa nisem vidla ničesar s tolikšno ceno, sploh pa ne pri izdelkih za nego telesa - še skin sin losjon 500 ml je 3800.

drugace pa kupujem tukaj!

jaz tudi vedno bolj zavzeto.

p.s.: pa ono za 1600 ni samo gloss, pač pa tudi neguje ustnice. je bolj kot gloss vazelin, ki še pošajna ustnice. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#367 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 28 August 2006 - 05:41 PM

Ukinl so mojo masko za lase Arabian Bright sad.gif cry.gif
  • 0

#368 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 28 August 2006 - 05:52 PM

da nam pri kremah za britje OT biggrin.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka)
danes sem bila v Lushu. V ponedeljek dobijo robo!!!

js sm bla tut, js sm bla tut! biggrin.gif z dečkom sva se že domenila, da v ponedeljek napadava! upam, da že bodo imeli tudi nova vazelina z vonjem po jabučkih in kofetu. biggrin.gif

IPB Image
IPB Image
  • 0

#369 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 August 2006 - 04:48 PM

Jst sem opazila, da večino, tako kot mene moti, da masažne ploščice niso v embalaži. ermm.gif Zdej me pa samo zanima kako jih ve sharnjujete, ali pa ko kam greste? jih daste kar v folijo al kako? ermm.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#370 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 August 2006 - 05:05 PM

Jaz jih imam v alu foliji.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#371 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2006 - 05:47 PM

QUOTE(Špela)
upam, da že bodo imeli tudi nova vazelina z vonjem po jabučkih in kofetu. biggrin.gif

Omg, hudo! blink.gif
Poročaj!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#372 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 29 August 2006 - 10:56 PM

QUOTE(TASH)
Jst sem opazila, da večino, tako kot mene moti, da masažne ploščice niso v embalaži. ermm.gif Zdej me pa samo zanima kako jih ve sharnjujete, ali pa ko kam greste?  jih daste kar v folijo al kako? ermm.gif  :D

v navadni prozorni foliji za živila (v takšni kot so zavite, ko jih kupim). morda v prihodnosti malo pošnofam za kakšno plastično posodico za milo in jih bom shranjevala v njej. jenna, to si ti kupila, ne? kako se obnese v primerjavi s hranjenjem v foliji?
  • 0

#373 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2006 - 12:32 AM

QUOTE(Špela)
jenna, to si ti kupila, ne? kako se obnese v primerjavi s hranjenjem v foliji?

Ja, jaz sem kupila v Muellerju živo pink posodico s pokrovom, namenjeno sicer shranjevanju mila. Meni se krasno obnese, predvsem v primeru transporta, ki ga kar velikokrat opravljam s temi masažnimi ploščicami. Sicer mam še skos zavito vsako posebej v tole prozorno folijo za živila, ampak je sedaj precej lepše, ko je vse na istem mestu, pokrito in torej primerno za trasportiranje sem in tja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#374 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 31 August 2006 - 03:01 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Špela)
upam, da že bodo imeli tudi nova vazelina z vonjem po jabučkih in kofetu. biggrin.gif

Omg, hudo! blink.gif
Poročaj!

jih še ne prodajajo, dišijo božansko. tisti po jabolčkih v bistvu diši po jabolčnem kompotu s klinčki, kofetni pa nekak tut po tiramisuju.
  • 0

#375 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 04 September 2006 - 06:30 PM

Danes koncno dobila tezko pricakovani Razorantium. Sprobam ko bo čas.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#376 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 08 September 2006 - 05:59 PM

škandal! iz prodaje je šlo trdo milo banana moon, moje omiljeno milo za umivanje rok. rolleyes.gif izbrala sem si soliden nadomestek - milo figs&leaves, ki je bolj kot trdo milo strukture body butters. mislim, izgleda kot trdo milo, ampak je super mazljivo in kože mi nič ne izsuši (tudi med tuširanjem ne). solidno.

pohvalim tudi masko za obraz mask of magnaminty, ki mojo kožo pusti gladko in napeto. ker vsebuje mentol, kožo prijetno ohladi. malo mi je sitno spiranje, ki je zaradi malce bolj grobe teksture hočeš-nočeš mili piling pa tudi kar pošteno jo je potrebno spirati, ko se enkrat posuši na obrazu (nisem pa zasledila nadležnega zategovanja kožein kompaktnejša struktura samo pripomore k temu, da nisem vsa pocasta v fris in da mi nič dol s frisa ne polzi). velikodušno količino (preko 300 g) v klasični črni lushevi plastenki s pokrovčkom na navoj se dobi za 2050 sit. rok uporabe je 4 mesece.

• 0

#377 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 September 2006 - 06:43 PM

[quote=Špela]

pohvalim tudi masko za obraz mask of magnaminty, ki mojo kožo pusti gladko in napeto. ker vsebuje mentol, kožo prijetno ohladi. malo mi je sitno spiranje, ki je zaradi malce bolj grobe teksture hočeš-nočeš mili piling pa tudi kar pošteno jo je potrebno spirati, ko se enkrat posuši na obrazu (nisem pa zasledila nadležnega zategovanja kožein kompaktnejša struktura samo pripomore k temu, da nisem vsa pocasta v fris in da mi nič dol s frisa ne polzi). velikodušno količino (preko 300 g) v klasični črni lushevi plastenki s pokrovčkom na navoj se dobi za 2050 sit. rok uporabe je 4 mesece.

nadvse lepo, da skrbiš da v moji denarnici ne ostane kakšen tolar neporabljen IPB Image
damn biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#378 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 08 September 2006 - 09:40 PM

[quote=Špela] velikodušno količino (preko 300 g) v klasični črni lushevi plastenki s pokrovčkom na navoj se dobi za 2050 sit. rok uporabe je 4 mesece.

Mnja....jst sem mojo masko širokosrčno razdala celi familji (in vsem je super pasala) pa mi jo je še vedno ostalo preveč... meni se zdi prevelika pakunga. Drugače pa super maska.
  • 0

#379 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 10 September 2006 - 05:59 PM

jutri grem si kupit barvo za lase od LUSHa:)

bomo videli kako bo

porocam... rolleyes.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#380 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 10 September 2006 - 06:00 PM

A ni to pravzaprav kana. Vem da je nekje med ocenami tudi ta barva in notri je kana in maščobe. Kana pa reagira na te navadne peroksidne, amonijakove....barve wink.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users