Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#361 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 June 2006 - 08:46 AM

URŠKA :happy2: :laughing1: :laughing8: :laughing9: :laughing5: :laughing6:

Jaz sem sanjala, da je prišla k meni ena punca in me je za valeto namazala in sem bla lepo namazana ful sem bla zadovoljna biggrin.gif.

Sanja s emi že o valeti. Čisto sem zmešana. blink.gif
  • 0

#362 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 June 2006 - 11:46 AM

Čist neko grozljivko sm sanjala...ne vem zakaj imam vedno take more, da me neki zmešani ljudje lovijo, jaz pa pol bežim 100/uro pred njimi...in potem se čist zmatrana zbudim...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#363 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 03 June 2006 - 01:54 PM

Js se zadne čase sploh ne spomnem kaj sm kj sanjala. To bo zihr zaradi premal spanja (izpiti, učenje pozno v noč) ermm.gif
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#364 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 June 2006 - 03:55 PM

sex z neko ful dobro bejbo. biggrin.gif LOL
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#365 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 04 June 2006 - 09:20 AM

nič oz. se ne spomnim
  • 0

#366 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32278 posts

Posted 04 June 2006 - 09:23 AM

Prejšnjo noč bivšega in to, da sva se dogovorila, da bova spet skupaj... twisted.gif
  • 0

#367 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 June 2006 - 09:37 AM

o drekcu-pekcu biggrin.gif bo treba loto špilat IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#368 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 04 June 2006 - 11:39 AM

da sem bla na igrah brez meja in smo si mogl podajat paradajze blink.gif blink.gif rolleyes.gif
  • 0

#369 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2006 - 11:54 AM

Jao, js mam zadnje čase resno motene sanje. Danes sem sanjala, da sem se dobila z eno od forumašic in mi je prinesla na srečanje ful ogromnega sivega zajca, ki ga je mela v taki roza košari in zram sm dobila še veliko flašo ruma. Js sm pa njej prnesla ful male čokoladne jajčke v velikosti šibicine glavice, torej čiiiiist majhne. biggrin.gif In pol sva sedeli za Savinjo in nama je nek ful star tip bral poezijo v ruščini (js sm začuda vse zastopla), zajec se je pa skos ful odkašljeval in odhrkaval. Pol pa konc mi je pa rekla, da mi je še neki dolžna in je potegnla iz torbice ful veliko tubo gorčice, ker sem ji jo kao posodla enkrat, ko sva se srečale kot male deklice nekje na morju ... whatever. biggrin.gif biggrin.gif Pol naprej se pa ne spomnim več točno ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#370 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 04 June 2006 - 12:03 PM

Looool, DiLeMa, kire sanje... kak sn presmejala zdle. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#371 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32278 posts

Posted 04 June 2006 - 12:18 PM

O, hudooooooo, jest tud biggrin.gif
  • 0

#372 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 June 2006 - 01:04 PM

Jst sem sanjala, da je bil neki izpit na faxu in da smo skupaj pisali prvi in drugi letniki. Potem smo pa imeli eno ful resno nalogo: pri arheološkem raziskovanju so nabirali zemljo iz nekega kao ful zgodovinsko/mitološko pomembnega kraja (a la Atlantida) in jo spravili v take ful velike steklene kozarce. Zemlja je bila vseh mogočih barv, od standarnih rjavih tonov, do modrih s shimmrom, bledo krem z velikimi bronasto zlatimi bleščicami, bleščeče zelena,... res svašta.Te kozarce smo potem zlagali v pokvarjene hladilnike po poglavjih. Namreč vsaka steklenica zemlje je imela svojo zgodbo, oz. so skupaj predstavljale odlomek neke večje zgodbe, ki bi jo lahko razumeli, šele ko bi natančno preučili zemljo iz vsake posebej. Zato smo jih zlagali, kakor smo mislili, da si njihove zgodbe sledijo; da se ne bi kaj zamešalo, smo jih ločili po hladilnikih na pregledane (te so bili urejene kronološko po vrsti) in tiste, ki jih še moramo preučiti. Vem da je na koncu nekaj prišlo vmes in smo delo preložili na jutri, čeprav se nam je zelo mudilo. ermm.gif:
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#373 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 04 June 2006 - 02:11 PM

da sm noseca!! blink.gif
se dober da sm se zbudila!men se je svet podiru...
  • 0

#374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 June 2006 - 02:16 PM

QUOTE(pinkystar)
da sm noseca!! blink.gif
se dober da sm se zbudila!men se je svet podiru...

Si bla verjetno kot žogica, a ne? wink.gif Jaz sem tudi nekaj takega sanjala enkrat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#375 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 04 June 2006 - 02:25 PM

se ni blo vidit trebuha samo vedla sm kr naenkrat.moja kolegica pa zraven mene in me samo gleda,kao:ja se dober d nism js tista! mislim adijo,na konc sm bla... biggrin.gif
  • 0

#376 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 04 June 2006 - 04:15 PM

bli smo ob eni ful deroči reki, kjer so mel motorne čolne za dve osebi, ki so folk vozle čez reko. in pol smo še plezal po enih skalah... vem, da me je blo ful strah in, da sm bla srečna, da sm se zbudla!
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#377 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 June 2006 - 10:53 AM

Da so mi iPoda sunili neki nepridipravi in sem jih potem iskala po celem mestu. Ful sem se sekirala, valda brez njega mi za živeti ni biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#378 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 05 June 2006 - 02:58 PM

da je fant vsak dan dobil racun za narocnino (mobitel) od 140-170.000 SIT in so mogli doma hiso zastavit biggrin.gif ermm.gif: biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#379 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 05 June 2006 - 03:10 PM

joj...d je kr en moški pršu k men pa neki mi začeu grozit s pištolo.pa sm rekla nej em kr ustreli itak brezveze žvim pa je reku d kdr bi vedu d to sploh ni res d me majo vsi radi....no pol je pa sam sebe ustrelu halooo kr neki...pol sm se pa zbudla... laugh.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#380 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 25 June 2006 - 06:40 PM

da sem sla k frizerju ... in prsla domov nekak cudn postrizen in z uhanckoma v popku in bradi (obema narejenima s pistolco blink.gif ?).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users