Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

• Guests

Posted 16 June 2011 - 09:55 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 16. 6. 2011 - 8:35) View Post

no sej nekaj v tem smislu sem mislila smile.gif

Našli bomo veliko škatlo, vmes dali polno narezanega papirja (da bo malo iskala....). Mogoče opremo za trebušni ples (greva v jeseni na tečaj), jegr, kremo za sončenje (ker jo je v Turčiji močno opeklo)...

Zveni ok?

Meni se zdi super. Take stvari so vedno fajn za rojstne dneve - obdarjenca malo nasmejijo, pa še hvaležen je, ker ima tako pozorne prijatelje, ne pa da dobi bon za city park. biggrin.gif
  • 0

#362 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 16 June 2011 - 09:55 AM

nismo v laboratoriju tongue.gif
  • 0

#363 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 June 2011 - 09:59 AM

Mi smo enkrat kolegici naredili to foro s škatlo, s tem, da smo vzeli res huge škatlo, vsako darilo zavili posebej, potem pa zavili še kup smeti (kamni, storži, stiropor etc), da je morala vse odvit, da je našla prava darila biggrin.gif K vsaki smeti smo dodali še zlobno misel twisted.gif Pa recimo če jih kupiš škatlo čokolatinov al pa kej, potem vsakega posebej zaviješ, bo dolgo časa trpela z odvijanjem. Pa ne šparat s selotejpom!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#364 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 16 June 2011 - 10:13 AM

Ja, to s škatlami je vedno ful dobra ideja. Mi smo eni kolegici dali v eno staro škatlo od Pošte Slovenija in dali gor kao njen naslov, kot da je pošiljka, notri pa vsako stvar posebej zavili, pa še ful papirja in potem je imela srečolov in je morala vsako stvar posebej poiskat in odvit. Smo pa same take stvari nabavili, ki tako ali drugače pridejo prav.
Enemu kolegu pa smo škatlo zunaj celo polepili z zabavnimi izrezki iz časopisov in revij: "akcija", "posebej za vas", "najboljše darilo na svetu", "poiščite svoje darilo" itd. smile.gif

Pa kot je že Hevea rekla, ne šparat z lepilnim trakom in papirjem. biggrin.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#365 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 04:37 PM

Starša imata 25. obletnico poroke in sem razmišljala, da bi jima kupila bone za večerjo, gledala sem TOLE.

Cen po restavracijah ne poznam preveč (sploh za cele menije ne), kakšna se vam zdi ta cena za 2, glede na izbrane restavracije (spodaj)?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#366 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2011 - 04:58 PM

a to je za vse navedene restavracije ista cena?
men so brezvezne - no, v Šambali pa Bon Apetitu še nisem bla, definitivno pa ne bi priporočala ostalih na 1. strani (pogojno Namaste); mi je škoda še tok mal dnarja za to, kar ponujajo. na živce mi gre, da tle svašta prodajajo za ne vem kaj, v bistvu je pa vse skupi komot street food.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#367 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 04:59 PM

Ja, lahko izkoristiš v vseh teh restavracijah.

Sprejemam predloge še za kaj podobnega, ampak dražjega od tega ravno ne bi.

• 0

― V. Van Gogh

#368 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 01 July 2011 - 07:47 PM

Mogoče bon za kakšno kopel v dvoje, masažo ali kaj podobnega v kakšnih termah?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#369 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 08:01 PM

Ne, masaže za 2 stanejo 80+ €, kakšne kopeli se mi pa zdijo bedne.

• 0

― V. Van Gogh

#370 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 08:39 PM

Od naštetih je Rožmarin zelo pohvaljen, lahko bi jima bila všeč še Vila Bled. Ostalo je meni BV, sploh razne Da Bude, Penjasi ipd. Samo men se zdi, da bosta za ta denar dobila bolj malo (razen, če mogoče sama planirata večerjo pa bosta še sama kej dala zraven). huh.gif
Men je ta ideja drugače ful všeč, moj fant je dobil Doživetja v naravi (samo še ni izkoristil biggrin.gif ), pa recimo za mamice z dojenčkom- men je to res fajn darilo npr. ob rojstvu otroka.
  • 0

#371 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 08:47 PM

Spodaj so napisani primeri menijev, pa mi kar solidno izgleda.

Drugače pa nimam pojma, kaj bi drugega, sploh ne vem, kaj se za take pomembne obletnice kupuje.

• 0

― V. Van Gogh

#372 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 08:50 PM

Ups, nisem vidla. Ja, je kar solidno! Za ta denar je super darilo.
  • 0

#373 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 08:54 PM

Meni se tudi za ta denar zdi ok.
Za ta denar težko kaj boljšega dobiš.
Pa recimo izbereta Rožmarin v MB (jaz sem tudi slišala že veliko pohval, imela že namen enkrat iti
in nisem ... bom, imam v planu!) in še imata en tak lep izletič na prelepo Štajersko. cool1.gif laugh.gif twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#374 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 08:55 PM

Foter ful ne mara Štajercev. twisted.gif laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#375 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 08:56 PM

down.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#376 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 08:58 PM

Kaj ve kupujete/dajete/organizirate za obletnice s fantom? oops.gif
  • 0

#377 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 09:00 PM

S prejšnjim nisva nič, samo nekam sva šla jest npr.
Zdaj s tem pa ne vem ... hm ... sigurno greva nekam jest XD, če pa se bova kaj obdarovala,
bo pa sigurno nekaj takšnega, kar si želiva ... ne velikega, ampak ne bova pa nekaj komplicirala
s kakšnimi presenečenji. Kakšne masaže, kopeli & shit so mi čist predrage. Se boljše zmasirava doma
na postelji. ˘˘

• 0

#378 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 09:01 PM

Ja, hrana je obvezna! laugh.gif
  • 0

#379 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 01 July 2011 - 09:07 PM

Svojemu sem za 1 leto kupila eno lepo majico biggrin.gif Sicer pa nič posebnega, razen pač v restavracijo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#380 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 09:09 PM

QUOTE(Plain Jane @ 1. 7. 2011 - 22:01) View Post
Ja, hrana je obvezna! laugh.gif

Absolutno! laugh.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users