Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#361 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 17 June 2006 - 01:02 PM

men se sliš to neverjetn da kokr bl jih iztiskaš, mn jih je blink.gif
bom pol dons to zvečer si fajn vročo vodo dala u bano, pol pa začela stiskat ...dala še piling gor, nakonc pa kremco še. Upam da bojo čimprej vidni rezultati, ker mi grejo te ogrci že zlo zlloo na živce rolleyes.gif

no,dele sm šla po robček in probavam stiskat pa ne gre ker jih mam po rokah in si z eno roko težko stiskam rolleyes.gif ...jezna sm mad.gif
  • 0

#362 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2006 - 01:26 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
men se sliš to neverjetn da kokr bl jih iztiskaš, mn jih je blink.gif
bom pol dons to zvečer si fajn vročo vodo dala u bano, pol pa začela stiskat ...dala še piling gor, nakonc pa kremco še. Upam da bojo čimprej vidni rezultati, ker mi grejo te ogrci že zlo zlloo na živce rolleyes.gif

no,dele sm šla po robček in probavam stiskat pa ne gre ker jih mam po rokah in si z eno roko težko stiskam rolleyes.gif ...jezna sm mad.gif

Am .. ni to logično ? Primer .. maš 100 jabolk .. več kot jih poješ, manj jih je. Kak si me nasmejala.

No daj .. samo tega rajši ne delam v bani ampak kr v eno posodo dam vrelo vodo pa obraz nad paro pa se preko z brisačo pokrijem pa je to to ...

Frida Kahlo

Če boš uporabljala Avene brez Differina nebo nič narobe, ampak jaz bi res rajši pred Differin no .. kak hočeš. Za poleti pa nevem, kak je z uporabo enega in drugega. Vsekakor bi pa rabla potem eno dobro kremo z UV zaščito ..

[url=http://www.lepa-si.com/forum/viewtopic.php?t=1055&postdays=0&postorder=asc&start=0]clinique - superdefense je naprimer takšna krema .. ampak meni se zdi predraga .. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#363 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 June 2006 - 01:32 PM

kok pa je cena? oops.gif
  • 0

#364 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2006 - 01:34 PM

Klikni, saj sem dala link .. drugače pa :

QUOTE(Jenna)
Je pa med dražjimi... 30ml pride kar cca. 7k, 50ml pa cca. 11k.

• 0
Viens, reste ici!

#365 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 June 2006 - 01:36 PM

uu...sam je res draga...tok nebi dala za kremo z UV zaščito..pozna katera kakšno cenejšo??..kr bi jst tut eno rabla oops.gif
  • 0

#366 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 17 June 2006 - 02:31 PM

QUOTE(Blondi)
QUOTE(Frida Kahlo)
Mene zanima tud kako pozdravt oz. vplivat na mozolje od znotraj, ne samo s preparati za zunanjo uporabo. Kar na jetra mi gre, ker so vse te stvari samo začasne...tko tableti kot kremce...

No, da še ti jaz povem. Isto sem začela jest diane zarad mozoljavosti. V času, ko sem jih jedla je bila moja koža naravnost popolna. Ko sem prenehala, zaradi drugih škodljivih učinkov, so se mi mozolji spustli še enkrat bolj. Zdaj po 2 - 3 letih se mi je stanje umirilo. Ne preostane ti drugega (iz lastnih izkušenj), kot mesečni obisk pri dobri kozmetičarki (DOBRI!!, ne neki mesarki). Redno negovanje kože z dobrimi preparati, nič stiskanja/šarenja po obrazu z rokami. In čakanje. wink.gif Držim pesti in dosti sreče. Kajti po tvojem opisu sodeč, tvoji mozolji niso bakterijskega izvora, ampak zgolj hormonskega. Pazi na kožo, ne dajaj gor nič agresivnega (kislin, itd.). Menstrualni ciklus maš urejen?

A se ti zarad menstruacije pojavijo mozolji? Kdaj pa - med njo, pred (kok dni)... ??
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#367 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 June 2006 - 02:36 PM

QUOTE(*Tia*)
uu...sam je res draga...tok nebi dala za kremo z UV zaščito..pozna katera kakšno cenejšo??..kr bi jst tut eno rabla oops.gif

Navadna krema za sončenje, ki so jo namažeš na obraz. Garnier je baje zelo dober (sprej).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#368 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 17 June 2006 - 03:06 PM

QUOTE(Naty)
QUOTE(Blondi)
QUOTE(Frida Kahlo)
Mene zanima tud kako pozdravt oz. vplivat na mozolje od znotraj, ne samo s preparati za zunanjo uporabo. Kar na jetra mi gre, ker so vse te stvari samo začasne...tko tableti kot kremce...

No, da še ti jaz povem. Isto sem začela jest diane zarad mozoljavosti. V času, ko sem jih jedla je bila moja koža naravnost popolna. Ko sem prenehala, zaradi drugih škodljivih učinkov, so se mi mozolji spustli še enkrat bolj. Zdaj po 2 - 3 letih se mi je stanje umirilo. Ne preostane ti drugega (iz lastnih izkušenj), kot mesečni obisk pri dobri kozmetičarki (DOBRI!!, ne neki mesarki). Redno negovanje kože z dobrimi preparati, nič stiskanja/šarenja po obrazu z rokami. In čakanje. wink.gif Držim pesti in dosti sreče. Kajti po tvojem opisu sodeč, tvoji mozolji niso bakterijskega izvora, ampak zgolj hormonskega. Pazi na kožo, ne dajaj gor nič agresivnega (kislin, itd.). Menstrualni ciklus maš urejen?

A se ti zarad menstruacije pojavijo mozolji? Kdaj pa - med njo, pred (kok dni)... ??

Tudi ja. Meni teden dni prej, ko jo dobim pa se mi nehajo delat. Ampak jaz sem jo vprašala zato, ker sem zgubla menstro, ko sem nehala jesti te diane.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#369 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 17 June 2006 - 03:30 PM

Mozolji se mi pojavijo kakšen teden pred menstuacijo, takrat izbruhnejo, potem se moram z njimi tok časa ukvarjat, da glih ko jih poštimam je že naslednja menstruacija tuki sad.gif
Pa ti fleki ostanejo gor mesece in mesece. Mislim, da bom kupila Avene in eno dobro vlažilno kremo (ker moja koža ni mastna), verjetno bom šla v L'occitane po kakšno, ne vem še. Razmišljam tu o kakšni aloe vera zadevi.
  • 0

#370 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 June 2006 - 08:30 PM

ok...torej bom probala z Garnierom...a mi lahko prosim prlepiš sliko?? oops.gif
  • 0

#371 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 June 2006 - 06:28 AM

IPB Image
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#372 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 19 June 2006 - 10:25 PM

Punce, spet jest smile.gif

Na enem drugem forumu sem zasledila še eno kremo od Avene in sicer Diacneal. A mi lahko prosim katera razloži razliko med Avene Cleanance in Avene Diacneal? Prosim, ker sem že čist zmedena.
Glede tele kreme Ambre solaire: a se kremca zadost vpije v kožo, da se lahko potem naflodram s pudrom (v kamnu)?
Hvala stokrat.
  • 0

#373 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 June 2006 - 07:48 PM

am..sonchika hvala....bom kupla biggrin.gif
  • 0

#374 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 23 June 2006 - 12:05 PM

Frida, ta sprej mam js (sicer ga ne uporabljam za obraz, ker mam uv zascito itak v pudru) in morm rect da ni nc lepljiv in da se lepo vpije v kozo (ti pa priporocam da pocakas par minut pred nanosom pudra), vonj je pa tak kot pri vseh kremah za soncenje wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#375 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 23 June 2006 - 12:13 PM

Hvala lepa! laugh.gif
  • 0

#376 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 June 2006 - 11:40 AM

Meen so se začeli mozolji pa ogrci še po hrbtu delaaat cry.gif heLP?
  • 0
Memento mori.

#377 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 June 2006 - 08:23 PM

Nega kot na obrazu in bo.
  • 0

#378 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 06 July 2006 - 01:30 PM

QUOTE(sonchika)
Od mozoljev ni še nobenega pobralo. Pa dajte malo strpnosti - v vse teme sta napisali isto. Saj bom odgovorila.  

Flekov ti ne priporočam odstranjevati s kislinami. Uporabi dober korektor in puder in jih skrij. Zaenkrat ne moreš narediti drugega. Ker si (sta) mladi, se koža hitro regenerira in ne potrebuje kemičnih pilingov.

Sonchika meni je ta Dalacin in Skinoren (sta mi) zelo pomagala, ko sem mela mozolje. Ampak zdej tudi ko nimam mozoljev (ampak tiste madeže - to ko sm že neki časa nazaj povedala) naj še kr uporabljam ti dve kremici? Ali kakšno drugo? Pa če še kr te - a mi bosta pomagali pri temu, da ti madeži izginejo?
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#379 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 July 2006 - 02:01 PM

Proti madežem pa res ne vem, če sta ti dve kremi. Verjetno nista. Proti flekom pomagajo AHA kisline, v tvojih letih pa preostane čakanje na izboljšanje. Nimam idej, kaj bi še lahko uporabila proti flekom.
  • 0

#380 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 July 2006 - 03:57 PM

Jst res ne vem kaj se s temi fleki obremenjujete... sej jst jih tud mam oz. tiste ki sem jih pred časom še imela so lepo zginli brez ne vem kakšnih kislinskih pripravkov. Tud koža rabi svoj čas za obnovo. Men se zdi glavno, da nimam tistih vnetih mozoljev, ko me še cela brada zraven boli cry.gif Fleke se pa lepo prekrije s kakšnim dobrim pudrom, sej ni panike!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users