Bosonoga obutev
Posted 12 January 2024 - 08:23 AM
Posted 12 January 2024 - 08:28 AM
Ker so novi in mi je skoda, da jih vrzem stran. Vceraj sem bila pri enem terapevtu, ker imam vneto stopalo in me boli vsak korak, je rekel da bf ni zame in da ne smem hodit v njih. Ce se obujem navadne cevlje, sploh pa gojzarje, me ne boli nic, bosa oz v bf pa trpim, ne treniram ze skoraj dva tedna in zdaj hodim na nek laser, da mi pozdravi.
Posted 12 January 2024 - 08:55 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 January 2024 - 09:06 AM
Posted 12 January 2024 - 09:06 AM
Malo bom menjala. Gledam da je sirsi spredaj (na O) to je pa tudi vse.
Pa Bja vec ne silim. Naj nosi kar hoce.
Posted 12 January 2024 - 09:16 AM

Dobro, da jaz nisem podlegla, haha. Nikoli ne bi dala tok za cevlje, ki so mi na videz odurni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2024 - 09:41 AM

Ampak jaz tudi za ostale čevlje ne dam več kot 150 €. Sicer pa tudi jaz sovražim ozke čevlje. Me tišči stopalo v njih, kar sigurno ni v redu. Tako da jaz pri ne bf tudi gledam, da so mi dovolj široki spredaj, da so bolj okrogle oblike, da ni ob strani stopalo stiščano. Ne bom šla na popolnoma bosonogo obutev, ker so mi tudi drugi čevlji dovolj udobni.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 January 2024 - 09:45 AM
https://www.lemsshoe...=40061992534074
Frida, joj! Bere se kr neprijetno

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2024 - 09:54 AM
Posted 12 January 2024 - 09:57 AM
Posted 12 January 2024 - 11:25 AM
Kateri poleg camper pa sploh imajo take modele? Merrel, kaj pa bolj elegantna obutev?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2024 - 11:41 AM
Olivija, nimam pojma. Bom zdaj na to pozorna.
Posted 12 January 2024 - 11:46 AM
Tamaris ima kake modele, ki so siroki, sem se spomnila. Nimajo pa nic ekstra ‘reklame’ ali oznaceno. Oni imajo blizu Graza outlet, sam se ne spomnim vec imena trgovine.
Posted 12 January 2024 - 11:46 AM
Posted 12 January 2024 - 11:47 AM
Pa pozimi(to kar je zdaj, je zima, vse do tega tedna so zame jesenske temperature) je ta obutev mrzla. imaš lahko še take volnene vložke notri, ampak če nisi z gumo dvignjen od tal, mraz prebije.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 January 2024 - 11:51 AM
Cene so pa krasne. Jaz bom zdaj upostevala fizioterapevta, ker si zelim sportat se dolgo in me je strah, da si cesa ne ferdirbam.
Posted 12 January 2024 - 11:52 AM
ALtro ima Best secret
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 January 2024 - 11:52 AM
Posted 12 January 2024 - 11:53 AM
Posted 12 January 2024 - 11:53 AM
Pa za kakšne športne aktivnosti, pohodništvo, pomoje bf tudi niso najbolj primerni.
Frida, Olivija, ne vem, kako široko stopalo imata, ampak meni so recimo Adidas Stan Smith superge super. Res udobne, dovolj široke spredaj in ob straneh, nikjer me nič ne veže ali stiska.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users