Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#361 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 08 September 2016 - 06:05 PM

Podgana, ta FB skupina se mi do zdaj zdi edina, po kateri se ne potikajo sami degeneriranci, res. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#362 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 09 September 2016 - 07:14 AM

S takimi pa nimam izkušenj :D Mogoče, ker so to starejše dame. Sem še v eni, kjer je večina njih pa v eni, kjer so mlajše, ki mi ni tako všeč :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#363 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 11 September 2016 - 06:20 AM

Ja saj jaz jih imam tudi, zase...mislim pac s tistim za obrvi logicno zgledajo polnejse.
Sem pa sama razmisljala o tem podaljsevanju, a je isto kot z vsako umetno recjo, lasmi, obrvmi, trepalnicami....slej ko prej izgleda grdo in nenaravno (ce ne ze prej).
Edino glede botoksa in kisline se ne pustim prepricat. Ce je v pravih odmerkih in ce ima uporabnica mero...does wonders. Pa cenejse je kot kreme (na dolgi rok), ucinek daljsi....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#364 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 September 2016 - 10:08 AM

Iz konteksta je bilo ocitno, da govori o trepalnicah, ne obrveh. 😉
Pa ti drugace ves, koliko stane odmerek botoksa pri kirurgu? 😃 Saj menda ne uporabljas La Prairie krem, da bi se lahko primerjalo ... Drugace pa malo mesas jabolka in hruske, ko enkrat gube ze so, ne pomaga nic drugega kot poseg. Kreme niso kurativa.
Pomanjsam kasneje.
  • 0

― V. Van Gogh

#365 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 11 September 2016 - 10:39 AM

Ja vem da niso. Okol 300 e ce me spomin ne vara.
Ne vem, jaz grem ziher na to naslednje leto. Pa naj stane kolker hoce :edino kar uporabljam dnevno je krema s spf. Z ostalim se mi ne da ukvarjat, ker nimam ne casa, ne volje. Pa tudi geni in kile naredijo svoje...jaz imam tisto buldog gubo v genih. Jo imam ze sedaj. Samo se globja bo.
Kile pa...debela nisem, da bi mi vsaj mascoba gube zalila....
Jaz tudi pomanjsam zvecer.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#366 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 11 September 2016 - 12:16 PM

Botoks na dolgi rok okvari misice ce me spomin ne vara.
  • 0

#367 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 11 September 2016 - 01:11 PM

Buldog guba as in nasolabialna? Za to pa ni botoks ampak juvederm. Cca 700€.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#368 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 September 2016 - 02:12 PM

Nisem nic rekla, ker je napisala "botoks in kisline". :D Bi upala, da je informirana o ucinku botoksa in filerjev, ce jih ima namen uporabljati.
Botoks na dolgi rok ne more biti skodljiv, ce se ga pravilno uporablja.
  • 0

― V. Van Gogh

#369 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 September 2016 - 05:15 PM

Sem kar v to temo prestavila, ker se mi zdi bolj primerno.

Tiste pod 30 imate (izrazne) gube vidne tudi na sproščenem obrazu? Jaz jih imam, samo če se smejem (vedno bolj), ampak drugače se mi pa ne vidijo. Če bom po mami, jih dolgo ne bom imela. 

• 0

― V. Van Gogh

#370 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 September 2016 - 05:40 PM

Jaz čisto nič, ampak sem šele 25 stara... Sestra je 30 in ima res minimalno.

• 0
Viens, reste ici!

#371 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 September 2016 - 06:05 PM

Jaz si laskam, da se lepo staram in nimam gub, razen seveda ko se smejim. Sem pa čez 30.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#372 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 11 September 2016 - 06:29 PM

Jaz sem glih 30 pa imam nekaj okoli oci (to opazam ze kaksni dve leti). Vcasih jih pod doloceno svetlobo vidim na celu in vcasih, ce sem recimo v druzbi in se res veliko smejim, se dve okoli ust naredita. Jih pa vidim na vseh, tudi tistih, ki trdijo, da jih nimajo (ha ha :D no, pri 25 mogoce res ne, ampak kdo pa tudi ze). Guba zame ni samo tista izrazita, globoka, ampak povsod, kjer se nakazuje.
  • 0

Tumblr

#373 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 September 2016 - 06:34 PM

Podgana, verjamem, da jih imam in ne živim v zanikanju, se jim pa ne posvečam tako popolno kot recimo ogrcem in mozoljem. Ta predanost pride z leti in si bodo morale gube izboriti svoj prostor :D oziroma bo prišlo do neljubega razsvetljenja nekega dne. Upam pa, da nisem podedovala kože od mami in babice.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#374 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 11 September 2016 - 06:36 PM

Zadnji stavek. Upam enako :D
  • 0

Tumblr

#375 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 11 September 2016 - 06:37 PM

Jaz imam na celu tri globoke, ze odkar se spomnim, vec kot pet let. Sicer me fant skooos opozarja, naj se ne mrscim tok, ne vem a skos eno tako cudno faco delam al kaj. Drugace mam pa med smehom pod ocmi vranje nozice (zanc mi je bf povedala za ta izraz, skor sem umrla :lol: ). Nic pa okrog ustnic ali kaj posobnega.
  • 0

After all this time?

Always.

#376 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 11 September 2016 - 06:47 PM

Jaz jih imam okrog oci od vedno :) sem pac tudi precej nasmejan clovek in jih imam res ze z otrostva :) zjutraj ko vstanem recimo jih pa nimam.
  • 0

#377 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 September 2016 - 07:28 PM

Vcasih jih pod doloceno svetlobo vidim na celu in vcasih, ce sem recimo v druzbi in se res veliko smejim, se dve okoli ust naredita. Jih pa vidim na vseh, tudi tistih, ki trdijo, da jih nimajo (ha ha :D no, pri 25 mogoce res ne, ampak kdo pa tudi ze). Guba zame ni samo tista izrazita, globoka, ampak povsod, kjer se nakazuje.

Enako, vse. Sploh če imam puder gor.

Poznam pa kar veliko takih, ki imajo pri 30 ali malo čez že precej globoke gube in me malo skrbi, da jih bom imela jaz tudi, ker je do takrat še nekaj let in imajo do takrat še veliko časa, da se naredijo. :s

Ko me je vizažistka mazala za poroko, se je prav navduševala, kako je fajn ličiti nekoga, ki ima čisto gladko kožo, da nimam niti ene gubice. Jaz pa čist vesela. :lol:

• 0

― V. Van Gogh

#378 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 September 2016 - 08:16 PM

Jaz imam pri sproščenem obrazu vidno (za moje oči) eno, med obrvmi. Mi je pa ful grda, ker izgledam zaradi nje bolj slabe volje.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#379 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 12 September 2016 - 08:31 AM

jaz pa pojma nimam, ali jih imam ali ne. Smejalne sigurno imam.

Imam pa že tako "hooded eyes", pa še vrečkaste podočnake pod očmi in se mi res ne dan še z gubicam ukvarjat :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#380 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 12 September 2016 - 08:51 AM

jaz pa pojma nimam, ali jih imam ali ne. Smejalne sigurno imam.

haha, enako! Sem šla sinoči prav proučevat svoj obraz pred ogledalo in nimam pojma :P

Mi je pa lih prejšnji teden ena rekla, da mam en hud gen mladosti, ker ni mogla verjet, koliko sem stara. Hodiva že nekaj časa vsak teden 1x na pijačo, pa se nisva še  nikoli o letih pogovarjali. Ona  jih ima 30 in je mislila, da sva približno istih let

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users