Jutranje ceremonialno vstajanje
Posted 17 October 2009 - 07:20 PM

Posted 17 October 2009 - 07:26 PM
potem to odnesem v kopalnico ,kjer se umijem, namažem,polikam,oblečem,med tem srkam čaj in poslušam radio
rabim pa 1 uro
Posted 20 December 2010 - 08:35 PM
Potem pa mu + oblačila, kar lahko traja od 15 do 30 minut, včasih (ko dlje časa izbiram oblačila), lahko traja še dlje.

Skupaj = 1 ura (+, -)
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 December 2010 - 01:12 AM

Posted 21 December 2010 - 06:30 AM
Posted 21 December 2010 - 08:25 AM
Služba.
Vstanem 5.50-6.00, oblačila in malico za v službo prejšnji dan prštimam, pravtako torbo. Naprej letim na wc, potem navlečem nase vse cunje in preostanek časa ( 15-20 minut) namenim vstavljanju leč, čiščenju zob, tonik, krema, deo, parfum in nameščanju mejkapa na faco. Spotoma obujem čevlje, vzamem malico in torbo and off I go at 6.25. V službi sem cca 6.45. 7.15 je jutranja kava, nekje med 9-10 pa jem zajtrk oziroma malico.
Faks.
Odvisno kdaj, ampak načeloma vedno rabim pol ure da se zrihtam. vse ostalo je enako kot zgoraj, drži pada imam faks najbolj zgodaj tam ob 10h, zato se zbudim tam nekje 7.45, se zrihtam potem pa poleg zajtrka v miru prečekiram kaj je novega na netu.
Danes recimo sem bila auf že ob 6.30, potem ob 7 sem šla v trgovino z mami, domov sva prišle 7.50, zdaj sem pojedla fruštk, čepim tu, čez ene 15 minut pa grem via faks.
Posted 21 December 2010 - 01:50 PM

Pablo Picasso
Posted 21 December 2010 - 02:49 PM
Samo pač sem nalimala dve verziji no

Posted 21 December 2010 - 02:51 PM

Pablo Picasso
Posted 23 February 2011 - 05:25 PM
Budilka zvoni ob 6:30, zapoje mi Ville Valo; I love your skin oh so white,.. dlje ne pride ker pritisnem dremež. Vstanem če imam dober dan, ob 7h via wc, potem se oblečem v trenirko in grem v kuhinjo. Pristavim za kavo in zajtrk oz. si pripravim zajtrk. Vmes ko se kuha kava oz. greje voda za kapučino/kuhajo ovseni kosmiči, sem v kopalnici - umivam zobe, obraz. Pojem, kavo odnesem s sabo in grem za računalnik kjer preverim maile, forume, kej za šolo prepošljem na mail.. Ko je to mimo, grem v sobo in se oblečem, ponavadi je ura 7:55 tačas, vmes poslušam musko dokaj na glas, potem letim v kopalnico kjer si dam na obraz malo pudra če je treba, preverim frizuro in to je to. Nazaj v sobo, ura je 8:13, grem se še obut, ura je 8:16, letim na postajo, vlak odpelje ob 8:25 približno. In tko vsako jutro med tednom.
Vikend:
Budilka ne zvoni. Spim do kadar pač spim, magari do 11:00. Potem se odvlečem v kuhinjo, pristavim za kavo (med vikendom redko zajtrkujem) in potem visim ob kavi do 12:00 kjer se z mami mal pomeniva o tem kaj se je dogajal čez teden, potem se spokam v kopalnico in me ni ven eno uro.
Posted 23 February 2011 - 05:33 PM
med tednom:
budilka zvoni 5:50

kot prvo se zvlečem naredit Lung Ching in spijem melaso
kopalnica, pogledam se v ogldalo in si rečem: reši, kar se rešiti da

nato sledi: friziranje, ponavadi si celo operem lase,šminkanje, mazanje, pogledam meile, se oblečem in nekje 8:15 počasi štartam v službo
vikend
sobota: Lung Ching, z njim v posteljo in v miru brskam po internetu
nedelja: že ob 8 sem na fitnesu

Posted 23 February 2011 - 06:20 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 February 2011 - 07:53 AM

Vikend: Spim do okol 9 oz. do takrat ko me M. zbudi, ko gre na wc. baje imam zelo rahel spanec

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 February 2011 - 07:55 AM

Nič posebega: okoli 8h se zbujam, če imam popoldan službo, če delam zjutraj pa ob 6.15.

Kava + internet, nato na pot.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 February 2011 - 08:15 AM
magari do 11:00
Drznem si trdit, da je to za dobršen del foruma precej zgodnja vikend ura

Jaz zdajle med počitnicami počnem takole - budilko si nastavim, če imam zjutraj kakšne opravke. V tem primeru jo naštimam vsaj ene pol ure pred dejanskim časom vstajanja, ker ene 8x besno pritisnem snooze. Enkrat vmes v polsnu prižgem klimo, da mi malo zagreje sobo, in ko ni več ledeno mrzlo, se izkopljem izpod odeje. Če se mi mudi, se na hitro stuširam, zrihtam, stlačim futon v omaro in se poberem. Če imam čas, dam futon ven zračit, jaz se počim pred računalnik, naredim šalco čaja in zabušavam do nadaljnega.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 February 2011 - 08:29 AM
1. budilka zvoni 5:30, 2. budilka zvoni 5:40. Vstanem najkasneje 5:43 (ko zvoni še dremež po drugi budilki), grem v kopalnico, se tam uštimam (pač WC, zobje, obraz, lasje), včasih dam še kakšne cunje prat, oziroma sušit, če so se ponoči oprale. Potem se grem oblečt, si naredim smoothie, prižgem TV (na National Geographic je ravno takrat na sporedu The dog whisperer), spijem smoothie in ugasnem TV okoli 6:15, spokam rit do garaže, se usedem v avto, odpeljem v službo in ob 6:25 že sedim za mizo in pridno delam

vikend:
zbudim se med 6:30 in 7:30 (ja, sama od sebe...), pogledam malo kaj se dogaja po svetu (TV, računalnik), pogledam kakšno nadaljevanko, si naredim zajtrk, šibam po opravkih.
Posted 24 February 2011 - 05:59 PM
vikend:
zbudim se med 6:30 in 7:30 (ja, sama od sebe...)

Ze med tednom me ne spravis pred deveto iz postelje.

Posted 24 February 2011 - 07:03 PM
on ima pripravljeno budilko ob 5:30, takrat se ponavad zbudiva oba, on vstane, jst pa pol dobrih 20 minut še dremam in pol vstanem, ko me že neznosno tišči na WC

Pol pa rabim eno uro na debelo, da se zrihtam in grem od doma; najprej kopalnica, kjer se samo na hitro umijem, pol spijem vodo alpa kakšen sadež pojem, večino časa pa porabim pol spet v sobi, da se namažem s kremo, pa deo, kar je mejkapa in nato izberem še cunje.
Včasih vmes prižgem računalnik, vedno pa poslušam radio

Na koncu pojem še zajtrk v kuhinji, zraven preverim reklame pa časopis od prejšnjega dne, si umijem zobe, ob odhodu še vzamem kej za pod zob v službi in grem.
nazadnje pa še ene 5 minut avto pucam, k je spet čist zamrznjen zjutri, hehe

V glavnem me v službi vse sodelavke debelo gledajo, ker rabim zjutri tolk časa, ampak jst si res ne predstavljam, da bi zjutri kot navita in na sekundo natempirana letala po bajti, da bi se čimprej odpravla od doma. pač imam raje mir in dovolj časa....

Posted 24 February 2011 - 07:47 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users