Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#361 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 09 August 2009 - 10:03 PM

QUOTE(Podgana @ 9. 8. 2009 - 18:27) View Post

Jz bom una k bo joške pokazala pa k jo bo pol povabu u hotelsko sobo. Can't miss me cool.gif

Ne bom te spustila izpred oci. thumbup.gif

QUOTE(ananas @ 9. 8. 2009 - 21:23) View Post

A joške boš pokazala? laugh.gif A tako kot te (0:48)? biggrin.gif

woot.gif

QUOTE(Sally @ 9. 8. 2009 - 21:57) View Post

pa mogoče na Bon Jovije še zraven najmanj, v prihodnjem letu...

w00t2.gif A ves kaj vec o Bon Joviju? Robbie in Bon Jovi sta namrec moji naslednji najvecji koncertni zelji.

QUOTE(Kinky @ 9. 8. 2009 - 22:14) View Post

So pa res ti stadionski koncerti doživetje posebne vrste, ko masa ljudi, 30 000 in več poje eno pesem v en glas

yes.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#362 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 August 2009 - 11:34 PM

kok časa traja koncert u2 ?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#363 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 August 2009 - 07:34 AM

Ej ne vem... 23 komadov bo, s tem da bojo pomoje v glavnem vsi mal razvlečeni- kakšen dodatek itd... Potem so je še kakšen posnetek vmes...

Edit: zvedla da baje 2 uri in več... včeraj so zaigral 22 komadov... tribune niso bile čist nabasane... tak da danes booooo n o r o

Js se zdej še učim (psiho), potem pa alo v kolosej biggrin.gif
  • 0

#364 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 August 2009 - 07:40 AM

ananas, uživaj, vem kako se veseliš. happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#365 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 August 2009 - 07:55 AM

Da da wink.gif
Sam upam da bo kul vreme!

• 0

#366 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 08:30 AM

Setlista:

1.Breathe
2.No Line on the Horizon
3.Get On Your Boots
4.Magnificent with Miss Sarajevo snippet
5.Beautiful Day with Blackbird snippet
6.Elevation
7.One with Unchained Melody snippet
8.Until The End Of The World
9.Stay (Faraway, So Close!)
10.Unknown Caller
11.The Unforgettable Fire
12.City Of Blinding Lights
13.Vertigo
14.I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight
15.Sunday Bloody Sunday
16.Pride (In The Name Of Love)
17.MLK
18.Walk On
19.Where The Streets Have No Name with Happy Birthday to The Edge
Encore:
20.Ultraviolet (Light My Way)
21.With Or Without You
22.Moment of Surrender

Enih 5 komadov mi je res všeč, ostalo niti ne, ma dobro, saj ne grem na koncert. LOL
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#367 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 12:22 PM

Ananaska, UŽIVAJ!!!

Bivši, ki drugače veeeliko hodi po koncertih in je precej glasbeno razgledan (niti malo ni ozko usmerjeni le v en stil), mi je včeraj kar štirkrat sam od sebe pisal med koncertom (očitno mu je blo reees dolgčas). Njegovi vtisi, da bo malo bipolarizacije mnenj wink.gif

1. Crkna bom od pocukrane muzike! Kak je lepo na našem sveti. Vsi samo čakamo, ka nekaj do nas pride. Fak it, na živce mi grejo pismejkeri. Kmet je človek, ki resnično dela z ljubeznijo. Bono mi dol visi, rajši sem kmet. Po duši! Idioti

2. Meni se zdi, ka sem metalec!

3. Aja, pa vedno bom!

4. Mi na totem sveti se pa mamo taaaak lepo. Dosadni so... Misli, ka je MJ!

Si bom zgleda res mogla pogledat posnetek koncerta, da dobim še svojo sliko.
Glasbeno je bil nedvomno dovršen!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#368 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 12:31 PM

No, jaz sem tudi malo brala mnenja obiskovalcev koncerta včeraj (danes bo seveda še en, pa bo mogoče malo drugačen, vključno s setlisto), in so si deljena. Deluje mi, kot da so nad koncertov zelo navdušeni tisti, ki:

a) so na tako velikem koncertu bili prvič
b ) so res največji feni u2, pa jim bo vedno ok, tudi če u2 predelave Murkota igrajo laugh.gif

Jaz imam tudi svoje mnenje o njih, pa nočem sedaj izpasti full pametna, ker imam full koncertne kilometirne v riti, oz. ker pop pač ni moja omiljena zvrst: u2 imajo za moje nekaj res kvalitetnega materiala (predvsem zgodnješi material, ki je fantastičen), drugače so mi pa overall zelo precenjen band. ohmy.gif

ps Bi pa šla na koncert danes, zaradi doživetja. smile.gif
  • 0

#369 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 10 August 2009 - 01:11 PM

Novejši komadi mi grejo rahlo na živce. Se mi zdi, da kar naenkrat ni več glasba v ospredju, ampak cela filozofija reševanja sveta. In če ne nosiš bremena celotnega sveta na ramenih kot Bono, jih nekako ne začutiš in razumem zakaj kdo spozna, da je kmet po duši ravno na njihovem koncertu biggrin.gif

Kljub temu bom verjetno enkrat šla, ker si jih oči želi še 1x slišat v živo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#370 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 01:39 PM

Ne vem, če se je prav razumelo, a vseeno raje dodam še dve besedi, da je vse skupaj letelo na vsesplošen razglas ljubezni, pomoči, blabla, kjer so VSI tako glasni, v resnici pa jih le peščica naredi nekaj konkretnega.

Kinky je zelo dobro razdelila Pro & Contra. Sama bi tudi šla na koncert, če bi imela toliko viška denarja.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#371 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 August 2009 - 02:12 PM

Jaz u2 ne poslušam tako zelo. So mi všeč eni komadi, šla bi zarad doživetja velikanskega koncerta.

Ampak jaz ne grem na koncerte kjer poznam 3-5 komadov, ampak kjer poznam vse komade in ves čas zraven pojem. Drugače mi je čist dosadno!
Tako da če mi je en bend všeč in bi šla na koncert, si zloudam celo diskografijo in se seznanim s komadi. Drugače mi je koncert čist beden.

Poleg tega, jaz mam tud zlo čuden način poslušanja muzke: zapičim se v enega izvajalca, preloudam in preposlušam vse od njega/njih in se pomaknem naprej.

Kompilacije pri meni ne pridejo v poštev.
Trenutno analiziram green daye.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#372 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 10 August 2009 - 03:47 PM

Hočem na Coldplay cry.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#373 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 10 August 2009 - 06:33 PM

^^

Kaj te zadrzuje?

Podpis pod zadnja dva posta od Kinky in Podgane glede U2. Kot sem ze omenila po prihodu iz Milana sem imela tudi jaz mesane obcutke na njihovem koncertu. Mi ni zal, da sem sla, zaradi dozivetja, dvomim pa, da bom sla se. Cakam na Bon Jovija in Robbija. woot.gif

Hahaha Adriane moj poba se je tudi hudoval nad Bonom, ko se je sel MJ...ces, da mu niti do gleznjev ne seze itd... Pa..ja, Bono najeda z vmesavanjem v politiko, kaj mu/ jim je tega treba!? Dobri stari albumi! cry.gif

Se nekaj me zanima, tisti/e, ki ste bili v Zagrebu - kako se je odzivala publika? V Milanu namrec bolj ubogo. Ne vem ali je bil problem v anglescini (Italijani in anglescina...) ali v slabem ozvocenju (na netu sem potem prebirala, da je folk visje na tribunah komaj prepoznaval komade) ali...? Na dan koncerta je imela Bonova hci rojstni dan in ji je na odru postregel s sampanjcem ter kar nekajkrat skoraj prosil, da ji je publika le zapela happy birthday.

Pa zadnja leta na koncertih totalno pogresam vzigalnike. Je*es mobije. down.gif

Sally jaz sem tudi vcasih tako izbirala koncerte, nisem sla, ce nisem poznala vsega, potem sem pa enkrat nekam nakljucno uletela (po prigovarjanju kolegov) in ugotovila, da marsikaj zamujam - v smislu - doma nimam casa/volje vsega preposlusati, ampak to se ni razlog, da ne bi sla na koncert, ker sem lahko prijetno presenecena. Dosedaj se mi je mogoce enkrat od desetkrat zgodilo, da sem usla s prizorisca in se raje zasidrala ob sank. Je bilo pa to na enem jazz festivalu, ko so iz publike bezali tudi najbolj zagrizeni jazzerji.
  • 0

#374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 08:39 PM

Jaz sem prebrala danes, da je prvi dan koncerta v ZG bil sila slab odziv publike, ki je bila baje mešana, 30 tisoč Hrvatov, in potem 30 tisoč drugih (turisti, Slovenci, itd.). Vprašanje zakaj? Mogoče se je folk resnično tako ohladil, da jih je mogoče sram pokazati, da se zabavajo?

Mogoče so prišli na koncert samo zato, da so rekli, da so bili na koncertu, in benda sploh poznali niso (razen treh komadov, ki si jih še sosedova Francka iz Podnanosa zna požvižgavati laugh.gif laugh.gif ). Teh mogoče je več. wink.gif

Bodo povedale punce, ki so bile na koncertu. Jaz sem tak mlačen odziv doživela le enkrat - o tem sem že pisala - Bon Jovi v Padovi, za tisti polom krivim tako publiko kot sam bend, ki je bil nezainteresiran, naveličan, koncert v stilu: pridemo, zaigramo, poberemo keš in jeb si mat. laugh.gif cry.gif

U2 so nedvomno velik bend, ampak za moje pojme zadnje čase preveč skomercializiran, nove plate ne dosegajo kvalitete starih, mogoče se malo 'šlepajo' na staro slavo, ampak hej - to redko kdo ne počne. Se mi zdi pa fenomen, meni nepojasnjen, kako da so tako zelo popularni, kako da razprodajo 2 koncerta za 60 tisoč ljudi? Kdo jih posluša, včasih se mi je zdelo da kar vsi, oz. vsak po malo, pa ljudje, ki si tekom let niso izoblikovali glasbenega okusa, pa kar na vse koncerte hodijo.

No, kar sem hotela še povedati je to, da sama več ali manj hodim na metal koncerte, čeprav imam rada vse zvrsti glasbe, razen rapa in jazza, in sem opazila, da pri metalu na koncertih ni prisotne ravnodušnosti - vsi obiskovalci pridejo, ker obožujejo bend, in potem se skupaj poje, pleše, pije, in še dneve zatem obuja spomine in analizira koncert.

Sem že opazila kdaj, da hodijo po koncertih določeni ljudje, ki delujejo dobesedno naveličani, in to mi nikakor ne gre v račun. down.gif

No, vam dam za primer en komad od Iron Maiden, če ga boste prebavile biggrin.gif , kaj je dober odziv publike:

UŽIVAJTE!!!! biggrin.gif
  • 0

#375 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 08:55 PM

Italijani res bolj slabo sodelujejo s skupinami. Jezik je problem. Znajo pa zato drugače spodbudit skupino s svojevrstnim skandiranjem njihovega imena. Do sedaj sem imela še najboljše koncerte v Avstriji.

In SPET podpis pod Kinky.

V soboto sem pri Tweetyju gledala ta DVD. Moram ga enkrat sama, ker me je res prevzel!!

Še en primer odziva in koncerta, ki ga ne bom nikoli doživela (koncerta, ne odziva biggrin.gif):
Pantera - Walk (Live In Chile) od 3:00 naprej. Pred tem je solaža basista.
Magično, res!

Letos smo na Metallici (Dunaj) po moje med Turn the page preglasili Hetfielda. Med refreni posameznih pesmi pa itak skos. Na VSAKEM koncertu.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#376 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 09:00 PM

sleep.gif

Še ena anekdota: po mojih izkušnjah kričijo Italijani namesto: We want more.

ANYMORE, ANYMORE!!!

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Pantera, ja, ufff.

• 0

#377 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 10 August 2009 - 09:00 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 8. 2009 - 21:39) View Post

No, kar sem hotela še povedati je to, da sama več ali manj hodim na metal koncerte, čeprav imam rada vse zvrsti glasbe, razen rapa in jazza, in sem opazila, da pri metalu na koncertih ni prisotne ravnodušnosti - vsi obiskovalci pridejo, ker obožujejo bend, in potem se skupaj poje, pleše, pije, in še dneve zatem obuja spomine in analizira koncert.

True!

QUOTE(Kinky @ 10. 8. 2009 - 21:39) View Post

No, vam dam za primer en komad od Iron Maiden, če ga boste prebavile biggrin.gif , kaj je dober odziv publike:

UŽIVAJTE!!!! biggrin.gif

Fear of the dark! Mitico! UP THE IRONS!!!! Se cetrtic bi sla na njihov koncert!!
  • 0

#378 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 09:04 PM

thumbup.gif

QUOTE(Kinky @ 10. 8. 2009 - 22:00) View Post

sleep.gif
Še ena anekdota: po mojih izkušnjah kričijo Italijani namesto: We want more.

ANYMORE, ANYMORE!!!
Ma, ja. Z njimi je res nemogoče sodelovat ali jih kakorkoli verbalno vpeljat v kakšen šov.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#379 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 August 2009 - 09:08 PM

Ja, Planet, bomo še šli, ne, ker mi: anymore, anymore, anymore. thumbup.gif

Tuljoti znajo drugače še: ole ole oleeeeee, ole ole oleeeeeeee. blink.gif

Pa še nekaj bi dodala: edini še pravi car med vsemi performerji je baje Bruce Springsteen.

*udari z glavo ob mizo, ker je zamudila njegov koncert pred mesecem dni v Udinah*

anymore, anymore butl.gif

On igra po 3 ure skupaj, ima enih par komadov rednega repertoarja, ostalo vse sprejema glasbene želje, ha ha ha. Zdaj si pa predstavljajte, tip ima 60 let, materiala ogromno, pa še vedno vse igra, komade stare 40 let.

Ker drugače bendi nekaterih komadov sploh nikoli ne igrajo, in mi feni to pogrešamo. cry.gif
  • 0

#380 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 09:16 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 8. 2009 - 22:08) View Post

Ja, Planet, bomo še šli, ne, ker mi: anymore, anymore, anymore. thumbup.gif

Tuljoti znajo drugače še: ole ole oleeeeee, ole ole oleeeeeeee. blink.gif
Ole ole je zakon. Sploh v ritmu nogometnega navijanja. Takisto skandiranje imena benda v tem stilu closedeyes.gif butl.gif Se pa potrudijo. To pa.

Pa še nekaj bi dodala: edini še pravi car med vsemi performerji je baje Bruce Springsteen.
*udari z glavo ob mizo, ker je zamudila njegov koncert pred mesecem dni v Udinah*
anymore, anymore butl.gif
On igra po 3 ure skupaj, ima enih par komadov rednega repertoarja, ostalo vse sprejema glasbene želje, ha ha ha. Zdaj si pa predstavljajte, tip ima 60 let, materiala ogromno, pa še vedno vse igra, komade stare 40 let.
Nikoli me ni pretirano impresioniral, a definitivno bi ga šla poslušat, v primeru viška €!!!

Ker drugače bendi nekaterih komadov sploh nikoli ne igrajo, in mi feni to pogrešamo. cry.gif
Da cry.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users