Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 04 March 2017 - 08:01 PM

Posted 04 March 2017 - 08:04 PM
Obljubim, da jih prilepim, samo jih še moram nardit.
Posted 04 March 2017 - 08:15 PM
Midva imava v kopalnici ploščice do vrha (bele, brick)
Take so meni najlepše in bi jih takoj izbrala, če bi jih na novo polagala.
Se pa tudi jaz veselim slik. Detajli, ki sem jih do zdaj videla, so mi ful všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2017 - 10:46 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 March 2017 - 06:25 AM
In mi nikoli ni bila recena beseda o vzdrzevanju. Kaj lahko torej naredim, da ne bo ves lisast? Saj tako se ne vidi, ampak ce pogledas pod kotom ko posije sonce pa ful...
Podobno je z mizo v jedilnici, tisto je beljen hrast, pomojem iveral, ne vem..
Itak ta mizar ki sva ga imela je nateg stoletja in mi je zajebal dejansko celo bajto, kar vidim sele danes.
Posted 05 March 2017 - 07:18 AM
Midva imava od mizarja masivno hrastovo mizo, stopnice in vgradno omaro v spalnici, pa sva z vsem zadovoljna.
Posted 05 March 2017 - 09:37 AM
Fiona, ultrapas pa ni les. Potem imas ultrapas imitacija lesa. To pa ni kaj posebnega za vzdrzevanje razen brisanje.Jaz mam ultrapass pult.
In mi nikoli ni bila recena beseda o vzdrzevanju. Kaj lahko torej naredim, da ne bo ves lisast? Saj tako se ne vidi, ampak ce pogledas pod kotom ko posije sonce pa ful...
Podobno je z mizo v jedilnici, tisto je beljen hrast, pomojem iveral, ne vem..
Itak ta mizar ki sva ga imela je nateg stoletja in mi je zajebal dejansko celo bajto, kar vidim sele danes.
Oljen les ne malo vecji izziv.
M, razlika je ce imas ti oljen les pult, kjer je ves cas voda itd. ali pohistvo. Mi imamo doma pri starsih vse masivo, moja stara soba ne masiva in ni bilo nikoli problemov, itak...
Posted 05 March 2017 - 10:03 AM
Midva mava tudi ultrapas. Super je. Popolnoma nič se gor ne pozna. S krpo in čistilom za posodo se očisti v nulo.
Posted 05 March 2017 - 10:25 AM
Kaj pa je narobe?
Midva imava od mizarja masivno hrastovo mizo, stopnice in vgradno omaro v spalnici, pa sva z vsem zadovoljna.
Razlika je tudi ali je les polakiran ali oljen. Lak nudi precej vecjo zascito.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 March 2017 - 11:29 AM
Posted 05 March 2017 - 12:34 PM
Saj nisem nic rekla, ultrapass je zakon in tudi jaz ga brisem tako, pac zajfa in gobica...zacvetelo ni se nikjer nic.
Se pa poznajo lise ce pogledas proti svetlobi.
Itak pa ko bo tamali toliko velik bom pomojem kar brez mizice ker mi je itak odvec v dnevni sobi. Je res nikoli ne uporabljamo, samo on gor rise in se igra....
Posted 05 March 2017 - 12:55 PM
Saj nisem nic rekla, ultrapass je zakon in tudi jaz ga brisem tako, pac zajfa in gobica...zacvetelo ni se nikjer nic.
Saj niti ne bo, ker ni les.
Posted 06 March 2017 - 10:27 AM
Take so meni najlepše in bi jih takoj izbrala, če bi jih na novo polagala.
Jina, ti najbrž misliš subway ne? Da so 3D in majhne... klik
Midva se potem nisva za takšne odločila, imava pa brick velike bele, položene morajo bit na 1/3. Spodaj pa imava črno bele, azulejos (ker sem se na portugalskem pač zaljubila v njihove ploščice).
Tip ki nama je polagal ploščice je rekel, da še česa takega ni polagal in da ga je njegova punca vprašala, če sva muslimana.
Na balkonu in v predsobi imava iste ploščice - klik.
Malo smo že offtopic iz Podganinega vprašanja...
Posted 06 March 2017 - 03:58 PM
Subway so mi najbolj všeč, ja, ampak so mi tudi flat zelo všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 March 2017 - 08:41 PM
Ve kar. Ogromno zvem takole.
Ana, ploščice so ČUDOVITE. Jaz imam ene shranjene, ampak bom pomojem težko kaj takega našla.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 March 2017 - 11:32 AM
Podgana, se da . Je pa odvisno tudi kakšen budget imaš. Najine so bile relativno poceni iz Bauhausa, sem 100% da jih imajo še vedno. V Bauhausu imajo še ene podobne, samo bolj na sivo - klik. Pa mislim da še ene, bolj pisane.
Skratka, so te ploščice trenutno kar moderne in se jih da najt.
Posted 07 March 2017 - 01:00 PM

Posted 07 March 2017 - 01:35 PM
Meni so ful všeč, ampak vem, da bi se jih naveličala zelo hitro.
Imava pa bele brick ploščice po stenah, takšne kot je Ana prilepila. Še vedno so mi všeč, je pa res, da so razmeroma nevtralne.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 March 2017 - 02:02 PM
Meni so pa rombi vsec (z ali brez teksture). Bi bili gotovo eden od top kandidatov za ploscice, ce bi jih izbirala.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users