Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3514 replies to this topic

#361 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30036 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2006 - 12:01 AM

QUOTE(_M_)
Zdej mi je nekaj padlo na pamet in me ful zanima!
Kaj vi uporabljate samo eno kremo za obraz ali morda več? Mislim, jih imate pač več in recimo na nekaj dni oz. po občutku menjate?

js mam pozimi za čez dan obvezno l'occitane s karitejem (ima sicer spf, ampak se z njo mažem vsako jutro, tudi, če ne grem ven - pozimi imam bolj suho kožo in mi jo fajn navlaži), zvečer si namažem avonovo m24. poleti mam l'occitanovo z oljčnim oljem s spf, za zvečer bom mela verjetno še naprej m24, prejšnjo sezono sem imela l'occitane z oljčnim oljem brez spf pa so jo zdaj zamenjali in je ta nova baje bolj bljek, zato je ne kupim.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#362 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2006 - 12:31 AM

.
Jaz pa poleti in pozimi, ko sem zunaj Clinique - SuperDefense z zanesljivo uv zaščito, ponoči in za doma pa Garnier - Total Comfort, Vichy - Nutrilogie I, Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gel. Po moje bo še tako lep cajt ostalo, ker mi vse reči izredno odgovarjajo.
Od Lusha Ultralight je še na preizkušanju.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#363 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 February 2006 - 10:31 AM

jst mam normalno kožo nagnjeno k mozoljčkom. Do zdej sm uporablala total fresh in avonovo. Zdej pa bi rada probal kkšno mau bl mastno ( za suha lička) sam ne sme bit komedogena! kkšnio predlogi?
Bi bla AS korenčkova vredu?
  • 0

#364 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 16 February 2006 - 11:03 AM

Garnier TC ali Alverde Jojoba - kremi za suho kozo ter nekomedogeni.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#365 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 February 2006 - 12:21 PM

Jaz imam čez dan skos Clinique SuperDefense, razen kadar vem, da bom cel dan doma in torej ne potrebujem SPF-ja, takrat uporabim Avon Moisture 24. Zvečer pa nanesem Alverde Jojobo, ker imam trenutno precej suho kožo in tudi če nanesem to kremico bolj na debelo, se mi takoj vpije. Poleti jo bom zamenjala z Moisture 24.

Sem pa razmišljala, da bi namesto Moisture 24 nabavila Elizabeth Arden Perpetual Moisture gel, ampak mi je malo drag ... bomo videli.

Vrana ... Lala ti je dobro svetovala. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#366 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 February 2006 - 01:30 PM

ja hvala Lala smile.gif sm si že kupila TC!
Zdej me pa zanima, če to lahko normalno čez dan uporablam tko kt TF? Al bi blo bolš da T predel (ki je mogoče malo masten) izpustim?
  • 0

#367 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 February 2006 - 01:31 PM

Če imaš malo masten T predel, ti bo mogoče preveč. Poskusi pa boš videla, drugega ti ne znam svetovat. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#368 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 February 2006 - 05:14 PM

Morm povedat, da sm zlo zadovoljna s kremo TC! Naredi res mehko in žametno kožo. Sicer je ne bom uporabljala vsak dan, ampak samo nekajkrat na teden. Upam samo, da mi ne bo delala kakšnih mozoljčkov.
  • 0

#369 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30036 posts

Posted 22 February 2006 - 03:27 PM

js bom spet mal sitkana .... biggrin.gif

ugotavljam, da mi je za pozimi avonova m24 premalo in si imam namen kupit garnierovo tf. ena je nekrat napisala, da majo v muellerju garnier FRESH v tubici po 75 ml po dost ugodni ceni (malenkost čez jurja) - to sem vidla, ampak se mi zdi, da obstaja samo različica za normalno/mešano kožo. neki je blo govora, da sta m24 in tf nekje tam tam - ali mi bo potem tut tf premalo? kaj pa, če vzamem tf različico za suho/občutljivo kožo? kakšna je pa tc od garniera? mal sem skeptična glede teh krem za suho kožo, ker nimam neke katastrofalno suhe kože (da bi se mi luščila al kej podobnega, tut na otip je kar ok, sam mal mi je vleče vsake toliko).

pa najlepša hvala za morebitne komentarje. pa oprostite za sitnarjenje. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#370 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 February 2006 - 03:31 PM

Špela to sem zelela tudi jaz vprasat.Meni je TC zacel mazoljcke delat na T predelih (ceprav so normalni) za licka in okrog ust je pa super krema.Zdaj pa nevem al bi vzela TF za norlano do suho ali za normalno do mesano kozo?Namrec T predel je tudi suh ampak ne fejst..
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#371 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 February 2006 - 05:12 PM

TC je bolj mastna kot TF za suho/normalno kožo. Slednjo imam jaz, ker imam zdaj normalno do suho kožo in mi je spuer. Za čez dan pa imam M24.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#372 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30036 posts

Posted 22 February 2006 - 06:05 PM

QUOTE(sonchika)
TC je bolj mastna kot TF za suho/normalno kožo. Slednjo imam jaz, ker imam zdaj normalno do suho kožo in mi je spuer. Za čez dan pa imam M24.

v kratkem si torej omislim tf. hvala, sonchika! wink.gif
  • 0

#373 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 February 2006 - 10:12 PM

Em se eno zadnje vprasanje...
Kmalu pride (upam da ) pomlad in bom rabila kremco z zascito ter nekomedogeno.Ker pa nisem glih pri denarju za Clinique SD me zanima ce je tud kaksna druga mal cenejsa kremca na voljo?
Al bi bilo najboljse da kupim se Garnier-ev sprejcek za zascito in se pospricam ko se z kremco namazem..?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#374 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30036 posts

Posted 22 February 2006 - 10:19 PM

ok, še mal šuštranja ... biggrin.gif

tf obe varianti (normalna/mešana koža, suha/občutljiva koža) sta v lončku, staneta 1300 (mueller). a sta obe dobri? mene zdej predvsem zanima tale za suho kožo, glede na to, da mi je m24 premalo.

kakšna je pa razlika med kremama tf in fresh?

• 0

#375 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 February 2006 - 08:25 AM

Lala, lahko si omisliš kar Garnier sprej in se nasprejaš z njim čez svojo kremo. Lahko si pa kupiš Avon Anew Retroactive kremo, ki ima dobro UV zaščito.

QUOTE(Špela)
kakšna je pa razlika med kremama tf in fresh?

Fresh kreme, ki je v tubi in se jo dobi v Mullerju, ne poznam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#376 Chick

Chick

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 23 February 2006 - 12:55 PM

Ok, zdej imam že neki časa TC, pa mi je premal. Kupila sem si tud Alverde jojobo pa je kr vredu sam me full moti ker je lepljiva. Katera krema je še podobna jojobi samo da ni tako lepljiva?
  • 0

#377 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 February 2006 - 01:19 PM

QUOTE(Chick)
Ok, zdej imam že neki časa TC, pa mi je premal. Kupila sem si tud Alverde jojobo pa je kr vredu sam me full moti ker je lepljiva. Katera krema je še podobna jojobi samo da ni tako lepljiva?

Dobro vprašanje katera krema je še z jojobo in da je o.k., da ni komedogena.... te stvari...
  • 0

#378 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 February 2006 - 01:24 PM

QUOTE(lala)
Kmalu pride (upam da ) pomlad in bom rabila kremco z zascito ter nekomedogeno.Ker pa nisem glih pri denarju za Clinique SD me zanima ce je tud kaksna druga mal cenejsa kremca na voljo?
Al bi bilo najboljse da kupim se Garnier-ev sprejcek za zascito in se pospricam ko se z kremco namazem..?

kak sprejček pa je to?prvič slišm
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#379 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 February 2006 - 01:25 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(lala)

kak sprejček pa je to?prvič slišm

Garnier sprejček???? A sploh obstaja???
  • 0

#380 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 February 2006 - 06:53 PM

To je mleko za sončenje v obliki spreja. Za telo. Psps...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users