Supermodel Slovenije
Posted 29 September 2010 - 09:45 PM
čist tko a ne, ful je dostim smešn, če se kej slabga zgodi komu, men pa to res ful ni smešno in, ker vsak člouk izhaja iz sebe, se temu očitno bolj čudim kot ti ( in tvojmu fantu podobni ljudje ) ko vam je to še celo zabavno, sam to!
jz sm lah še vseen s tabo prjatlca, npr., četud bi vidla, da so ti take reči zabavne, sam ja, lah, da začne človeka vseen mott to =)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 September 2010 - 09:49 PM
Pač meja bi morala bit 174 cm (tako, kot je po svetu) in konec. -)
Ma itak bi mogla bit, ampak dejstvo je, da morajo nardit oddajo nekak aktualno KAO in pač vzamejo nekaj takih, ki itak nimajo prihodnosti, pa jih pač ven šuknejo.

Saj tisto glede Nastje je blo tut vse zrežisirano 100%. Mislim meni se zdi nemogoče, da iz najslabše v enem tednu pride do najboljše, takoj pri prvi nalogi jo pohvali tista tipica ki jih je učila hodit, potem pa še pri videu kao najboljša, čeprav je bil video res povprečen ... Če zmaga, bom res razočarana !
Posted 29 September 2010 - 09:53 PM
Posted 29 September 2010 - 10:00 PM
Drgač pa, urška, jz se na tak način tud z naj frendico menm, ne mislt, da te mam zato na piki, pač izmenjava mnenj.
Če bi bla ti tega nesposobna, bi mi ziher odpisala v stilu, 'nič več ne bom pisala', ' vse kar napišem je očitno narobe', tko, da mi je res ok, da si normalno odreagirala, sploh, ker nisi edina na kero je post cilu, a veš... konckoncou je lah tazga mišljenja tud moja mami... sj kej druzga kokr povedat svoj mnenje tud njej ne morm, tko, da mi ubistvu samo odpiranje ust pa tipkanje s prsti omogč, da se izrazm, kar pa ne pomen, da težim al vs pa hočm spreminjat =)
Posted 29 September 2010 - 10:11 PM

Posted 29 September 2010 - 10:37 PM
Mah sj, Urška, piš tko k pišš, misl tko k mislš, lah pa, da sm pač tko jz rauzmela, ostale pa ne... sj nima veze na konc...
pač, si bova pa še kej natipkale, haha
Posted 30 September 2010 - 05:08 AM
Saj tisto glede Nastje je blo tut vse zrežisirano 100%. Mislim meni se zdi nemogoče, da iz najslabše v enem tednu pride do najboljše, takoj pri prvi nalogi jo pohvali tista tipica ki jih je učila hodit, potem pa še pri videu kao najboljša, čeprav je bil video res povprečen ... Če zmaga, bom res razočarana !
Jst se pa s tem res ne strinjam, ker je bla men ful dobra v tistem videu, pač se je super vživela in dobro delala, medtem ko se ble ene reeeees čist lesene in medle v tej nalogi, prav robotske

Posted 30 September 2010 - 07:23 AM

Moram pa rečt, da mi je Nastja bolj všeč s to frizuro (pa res je nekam pridobila na samozavesti), čeprav mi je še zmer grozna, jaz odurnejše govorice sploh ne poznam.
V videu mi je bila pa najbolj všeč Anja, ONA se je RES vživela. Anela je itak tok lepa, da joj.

Posted 30 September 2010 - 10:37 AM
Jst se pa s tem res ne strinjam, ker je bla men ful dobra v tistem videu, pač se je super vživela in dobro delala, medtem ko se ble ene reeeees čist lesene in medle v tej nalogi, prav robotske

Meni pa ravno obratno. Nastja mi je bla zelo povprečna, medtem, ko mi je bla naprimer Anela res všeč.

PJ, saj je prava tema.

Posted 30 September 2010 - 12:58 PM
Jasmina je v faco k en bullmastif. Lol.
Barbara mi tudi ni všeč. Skoz full grdo gleda, oči ma povešene.
Anja je kar luštna in simpatična.
Ajda ma nek potencial v sebi, čeprav nenaličena mi sploh ni všeč. Moti me tud to, ker je taka medla in dolgočasna.
Najbolj od vseh mi je všeč Anela. Luštna, zgovorna, sipmatična, pozitivna. Jaz navijam za njo.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 30 September 2010 - 02:20 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 30 September 2010 - 03:22 PM

Anja:

Posted 30 September 2010 - 04:12 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 30 September 2010 - 04:34 PM

Finale je pa itak v ponedeljek, tako da bomo vidli katera je zmagala.
Posted 30 September 2010 - 04:59 PM
Jaz imam Anelo na sumu, da fejka po TVju podolgem in počez. Vse, kar reče, ima vnaprej naštudirano in točno premišljeno, zdi se mi, da ves čas igra neko drugo osebo. V resnici pa mislim, da je nekje približno takšna kot Teja. Sicer pa sta bili največji kolegici notri (vsaj tako se je vielo), jaz mislim, da tudi to potrdi moje domneve. Gliha vkup štriha pač ni iz trte izvit pregovor.
Posted 30 September 2010 - 08:10 PM

Za Nastjo ne bom rekla da je grda (pač nisem tip človeka, ki bi kar rekel da je nekdo grd), ampak ni mi pa material za model. Niti slučajno. Pa njena govorica tudi mene zelo moti, ampak tu nimam(o) kaj.

Jasmina mi je bila na momente zanimiva, ampak če jo pogledam kot celoto, mi ni za model. Prav tako tudi ne Barbara.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 October 2010 - 01:23 PM
Slike s finalne modne revije - Galerija Emporium.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 October 2010 - 01:29 PM
Pa Tadeja ma kr močne roke pa zgornji del. V tej Escada obleki ne zgleda ravno najlepše. ˘˘
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users