Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2011 - 01:57 AM

Jezus kliče ... KLIK
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#362 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 November 2011 - 10:52 AM

Ta članek sem včeraj 3 krat prebrala, saj nisem sprva mogla verjeti svojim očem.

A to ONI RESNO????? Da niti ne omenjam, kako veliko napak je v tem krščanskem zmazku,
očitno so na DESNICI ovčice tudi nepismene. Kakšno subtilno namigovanje koga voliti.

/sarkazem off/

Kot sem že rekla, nimam nič proti veri in vernikom, ampak ko pa vidim, kako se cerkev vtika
v državo, me pa tako pogreje, da bi lahko pobijala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#363 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2011 - 11:27 AM

QUOTE(Kinky @ 22. 11. 2011 - 10:52) View Post
nimam nič proti veri in vernikom

Jaz pa čedalje bolj imam, ker je vera opij za ljudstvo, dobesedno, no. In večinoma so verniki totalno omejeni,
z opranimi možganimi in fantazijskim razmišlanjem. Pravzaprav bi si upala trditi, da je vernost ene vrste bolezen.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#364 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 November 2011 - 11:49 AM

twisted.gif

In kaj spet delajo s tem ubogim družinskim zakonikom?? Ravno danes se na ustavnem sodišču spet odloča, in sicer ali gre lahko na referendum ali ne?

In ravno v teh težkih časih, bo zdaj v Butalah še fašizem zavladal. Praznujmo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#365 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 November 2011 - 11:57 AM

Js sem mnenja, da noben ne bi smel it na volitve. In, da bi ta oblast morala past. Sploh ni važen koga voliš, ker so vsi isto sranje-pakovanje.

V glavnem js ne grem na volitve. Prej na cesto, kot pa to. In dejansko folk na ceszo bi mogu it, če hoče, da pride do kakih sprememb.
  • 0

• Guests

Posted 22 November 2011 - 11:59 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 11. 2011 - 11:27) View Post

Jaz pa čedalje bolj imam, ker je vera opij za ljudstvo, dobesedno, no. In večinoma so verniki totalno omejeni,
z opranimi možganimi in fantazijskim razmišlanjem. Pravzaprav bi si upala trditi, da je vernost ene vrste bolezen.

plus, kar je Luci napisala.

Jaz se itak "bojim", da na lep način ne bomo dosegli sprememb.
  • 0

#367 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 November 2011 - 12:06 PM

QUOTE(Ekaterina @ 22. 11. 2011 - 11:59) View Post

Jaz se itak "bojim", da na lep način ne bomo dosegli sprememb.

Jaz sem v to preprična 100%. Nisem za nasilje, da ne bo kakšne pomote. To je sama mafija.
  • 0

#368 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2011 - 12:35 PM

QUOTE(luci @ 22. 11. 2011 - 11:57) View Post
Sploh ni važen koga voliš, ker so vsi isto sranje-pakovanje.

Hja no, do ene mere je to res, če čist tak pogledamo. Vseeno pa ne bi rada bila pod desničarsko vlado, ki meni,
da je homoseksualnost bolezen, pedofilija mini spodrsljaj ... ki zagovarja tradicionalno družino kot edino zdravo
za otroka in okolico ... ki v svoje vladanje vlači cerkev in ki je nasploh proti vsaki drugačnosti, itd. Pa Janše
preprosto ne prebavljam, čeprav je odličen politik - lažnjivec in izvrstni demagog.

Kot sem že omenila - letos se dejansko težko odločam ... še najbolj sta mi simpatična Zares in pa SD.

Opažam porast NSi na JM raziskavah. Zaskrbljujoče.
  • 0

#369 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 November 2011 - 12:51 PM

Jaz ne prebavljam ne Janše, ne Jankoviča. Virant bi še bil. Sam en problem js v njem vidim in sicer podaljšano roko Janše. Tko, da žal men so vsi trije neprimerni kandidati.

• 0

#370 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 November 2011 - 06:04 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 11. 2011 - 12:35) View Post

Kot sem že omenila - letos se dejansko težko odločam ... še najbolj sta mi simpatična Zares in pa SD.
Morma priznat, da sama razmišljam da bi ponovno obkrožila SD. problem te vlade je bilo to, daj e Pahor imel okrog sebe same lopove, lažnivce in grebatorje, ki so mu nakopali en cel kup afer. Drugače je sama vlada želela speljat kar nekaj zakonov, imeli smo nekaj referendomov, dobrih predlogov, pa moram rečt da sem miljonkrat slišala stavke: "Mene ne zanima kaj je dobro in kaj ne, jaz grem volit proti pahorju in proti tej vladi."

A KURAC! Da ne rečem da so non stop desničarji spodbijali vse predloge v parlamentu.
če je katera opazila, je Pahor edini, ki na glavi nekako nima masla. Nobene afere, nihče mu nič ne očita da je kje kaj kradel... Meni se zdi v redu in pošten človek in ni mu vseeno za Slovenijo. Problem je folk okrgo njega. Če bi bilo veliko takih kot je on bi šlo z nami kvečjemu navzgor...

Jankovič mi ni ne politik, ne retorik ne nič in zame ni več kandidat, ki bi ga obkrožila.
Desnih strank ne bom obkrožala. Baje ima SDS najboljši program (nsiem še gledala), ampak progrma gor ali dol, Janševcev nočem videti.

Ne vem, prvo leto, ko nimam pojma, kaj bi volila. Itak tudi če volim kakšno malo stranko, nimajo šans, zato med plevelom raje izberem najmanj škodljivega.

btw, kaj če bi imele eno temo Volitve 2011 ? pa da malo prediskutiramo zadeve, programe...uporabne linke...ker sem letos res zgubljena.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#371 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 November 2011 - 06:16 PM

QUOTE(Sally @ 22. 11. 2011 - 18:04) View Post

Ne vem, prvo leto, ko nimam pojma, kaj bi volila. Itak tudi če volim kakšno malo stranko, nimajo šans, zato med plevelom raje izberem najmanj škodljivega.

To pa je precej mimo razmišljanje, če se mene vpraša. Če obkrožiš malo stranko (če ti je to v interesu, jasno), ji pomagaš, če ne drugo, da pride vsaj v parlament, pa že to je nekaj, ane.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#372 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 November 2011 - 06:26 PM

jaz bom volila Jankoviča, predvsem zato, ker je on najbližje, da premaga Janšo
drugače bi volila SD

• 0

#373 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 November 2011 - 06:34 PM

Sarah, res, samo bi sem ogla fejst poglobit, da bi volila kakšno malo stranko. bom malo prebrala programe, samo na koncu bom volila verjetno tako kot Lo-fi. Vse, samo da ni Janša - jebiga!
  • 0

#374 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 November 2011 - 06:41 PM

QUOTE(Sarah @ 22. 11. 2011 - 20:16) View Post

To pa je precej mimo razmišljanje, če se mene vpraša. Če obkrožiš malo stranko (če ti je to v interesu, jasno), ji pomagaš, če ne drugo, da pride vsaj v parlament, pa že to je nekaj, ane.

podpis.

Jaz bom šla letos volit TRS, fejst ljudje so notr pa tudi če dobijo mal glasov, važno da pridejo v parlament.
  • 0

#375 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 November 2011 - 07:03 PM

Po programu mi je najbolj blizu Zares in pa SD, ampak Golobiča ne maram, zato se resno nagibam k temu, da bom (ponovno) vodila SD. Pač krožim med levimi strankami, jasno je, da ne bom nikomur od desnice namenila svoje podpore. Jankovič mi pa ni všeč, tako kot Janša je tudi on lažnljivec, le da ima Janša pri tem več prakse, pa izpade boljši demagog. laugh.gif
  • 0

#376 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 November 2011 - 07:14 PM

Se čist strinjam s Kinky. Golobič pa super govori, ampak je en orng lisjak.
  • 0

#377 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2011 - 01:05 AM

"Stranka Zares je primer strankocida, javnomnenjskega umora. Vredna posebne raziskave. Ne javnomnenjske,
temveč politološko-medijske. Poglejte program te stranke. To je eden boljših strankarskih programov, kar sem
jih prebral; ljudje, ki stojijo za njim, so kompetentni, javnomnenjske ankete pa jim kažejo skrajno slabo."
Niko Toš o strankocidu, Večer, 19. 11. 2011
  • 0

#378 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 November 2011 - 08:50 AM

A obstaja kje kakšna preglednica strank in stvari, za katere se določena stranka zavzema?
Jaz nimam nobenega jasnega pregleda nad tem, kaj kdo sploh hoče... ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#379 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 November 2011 - 03:14 PM

+1 na immortellino vprašanje!

Zaenkrat se je tistim ki jih ne bom volila pridružila še stranka dela. Sem prebrala program.
  • 0

#380 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 November 2011 - 04:39 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 11. 2011 - 19:03) View Post

Po programu mi je najbolj blizu Zares in pa SD, ampak Golobiča ne maram, zato se resno nagibam k temu, da bom (ponovno) vodila SD. Pač krožim med levimi strankami, jasno je, da ne bom nikomur od desnice namenila svoje podpore. Jankovič mi pa ni všeč, tako kot Janša je tudi on lažnljivec, le da ima Janša pri tem več prakse, pa izpade boljši demagog. laugh.gif

Podpis. Vse bolj se nagibam k temu, da še enkrat obkrožim SD.

Golobič je res odličen govorec, to je pa tudi vse.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users