Slovenski top model
Posted 25 November 2010 - 10:38 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 November 2010 - 10:41 PM
Pa ful neposrečeni sliki.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2010 - 10:47 PM

Drugih nisem našla. Resda nisem namenila ogromno časa v iskanje.
Ti dve sta bili med prvimi.
Verjamem, da je bila najboljša med ostalimi, ja.
Ok, sem še malo pobrskala.
Ni grda, je mi pa tudi daaaleč od lepe.
Prva slika je eno navadno fotošop sranje.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 November 2010 - 10:49 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 November 2010 - 10:49 PM
Pa ti najdi boljše, če uspeš oziroma se ti da. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 November 2010 - 10:54 PM
Ja. Ki nima veze z realnostjo glede na PS.
Ok, malo pretiravam. Ni slaba v obraz.
Posted 26 November 2010 - 12:04 AM
meni pa je Lea čiiist mimo, taka mila jera

Meni je Lea dobra za igralko, ali pa res res resnično res komercialen model (za Tuš pa tako).
Jaz pa v njej ful več vidim. Malo pa priznam, da je krivo tut to, da mi je ful všeč njen stil oblačenja in njeno poznavanje mode in sveta mode.

Meni ona zgleda direkt za metlo v roko, pa gremo čistit ..
Odurna je ..
Aja, pa htela sem še pripomnit, da je bla tista finta s fanti ful glupa. Tini je fant rekel, da se mu ne da več s tem ukvarjat in karkoli, oni blondi z napihnjenimi usti je tut nekaj v tem stilu. Sta se kr v hrvaščini kregala ...

Posted 26 November 2010 - 05:57 AM
Ful ima lepe ustnice, pa oči, visoka je... res lepa.
Drugač mi je pa všeč tud Tina in mi je bilo kul, ko je reku Aleš B., da edino v njej vidi pravo manekenko

Posted 26 November 2010 - 07:35 AM
Posted 26 November 2010 - 08:29 AM

Zmagovalka: mah ok, no.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 November 2010 - 08:31 PM

Pablo Picasso
Posted 26 November 2010 - 11:39 PM

Posted 27 November 2010 - 09:53 AM

Posted 27 November 2010 - 09:54 AM
Posted 27 November 2010 - 12:53 PM

After all this time?
Always.
Posted 27 November 2010 - 02:01 PM

Posted 27 November 2010 - 02:13 PM
Niti ne, ker sem jaz napisala z belo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 November 2010 - 02:40 PM
Posted 27 November 2010 - 03:51 PM
Martina mi je tudi obupna in spet me motijo tudi njeni zobje.
Nika mi ni več tako všeč, kot mi je bila na začetku, moti me njen avšast obraz, taka kača mi zgleda.
Maja iz KP pa mi je sicer lepa v obraz (postava mi ni všeč, ker mi je preveč suha) in nima slabih slik, ni mi pa simpatična kot oseba. Mi deluje taka depro wannabe. Pa ful mi gre na živce njen način govora. Je videt, da je še ful mlada, meni deluje totalno nezrela. Pa koprski naglas me nenormalno živcira. Saj pri nekaterih ljudeh me ne moti in mi je celo simpatičen, ampak ona je pa ena od tistih, zaradi katerih se mi koprščina na momente prav zagabi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users