Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#361 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 25 October 2006 - 02:33 PM

A se lahk Differin uporabla več kot 3 mesce???
  • 0

#362 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 October 2006 - 04:54 PM

Raje ne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#363 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 25 October 2006 - 04:58 PM

zakaj pa ne??
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#364 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 October 2006 - 05:02 PM

Lahko tudi več kot tri mesece, ni pa dobro, če se ga uporablja več let oz. zelo dolgo obdobje, ker ne gre za tako zelo nedolžno zadevo in konec koncev to je zdravilo, ne pa vsakodnevni negovalni proizvod. Tam nekje do pol leta pa mislim, da je v redu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#365 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 25 October 2006 - 07:44 PM

Aha. Ma ki jz ga uporablam ze ene 3 mesce. Pa nevem. Bom porabla to do konca pa bom vidla. K obraz se mi je res ful sčistu. Sam mam se tko kak mozolček.
A lahk recimo če mas neki cajta pavzo pol pa ga spet uporablas???
  • 0

#366 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 October 2006 - 07:49 PM

jaz sem ga zdaj uporabljala kaka dva meseca in mi je zelo pomagal. sicer sem se mazala samo po čelu ampak je razlika očitna. znebila sem se majhnih mozoljčkov in površina je gladka. zdaj ga bom nehala uporabljat, ker je moj namen dosežen thumbup.gif
zdaj čelo puščam pri miru in na tem predelu uporabljam samo tonik.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#367 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26020 posts

Posted 26 October 2006 - 05:27 PM

moji kozi se je pa cist utrgal, polna drobnih mozoljckov plus obvezno se ksn podkozn zravn, za popestritev. katere globinske maske kej priporocate? a moram/lahko se s cim mazem (v kombinaciji z differinom), al raje ne?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#368 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 26 October 2006 - 06:01 PM

Imam vprašanje, samo ne vem če bom pisal v pravo temo pa bom vseeno tvegala.
Fant je žel k dermatologu zaradi vraščenih dlak na stegnih (se ne brije oz. depilira) in posledičnih mozolčkov oz. zagnojitve in mu je zdravnik predpisal neko tekočino. Na njej piše, da vsebuje salicilno kislino in poleg 5,0 (brez znaka za % ali grame), voha se pa samo alkohol ermm.gif
Zanima me če bi to lahko tudi jaz uporabljala, seveda samo na posameznih mozoljih.
V tekočini je še erythromycin 5,0 in sol. cordes 90,0.
Hvala za odgovor smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#369 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 October 2006 - 06:22 AM

Salicilna je topna v alkoholu. Lahko uporabiš samo na mozolju. Samo je vprašanje koliko bo pomagalo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#370 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 27 October 2006 - 09:47 AM

Zakaj? A ni salicilna ful v redu za mozolje?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#371 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 October 2006 - 12:01 PM

Je, samo je pa noter še ful alkohola. Pa salicilna preprečuje nastanek novih mozoljev. Kako je pa z zdravljenjem obstoječih, pa žal ne vem. Verjetno porihta kožo.
  • 0

#372 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 27 October 2006 - 03:32 PM

Bom vidla. Hvala ti za odgovor.
  • 0

#373 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 October 2006 - 11:44 AM

QUOTE(Jinni @ 26. 10. 2006 - 19:27) View Post

moji kozi se je pa cist utrgal, polna drobnih mozoljckov plus obvezno se ksn podkozn zravn, za popestritev. katere globinske maske kej priporocate? a moram/lahko se s cim mazem (v kombinaciji z differinom), al raje ne?

js mam zdej skoz tako kožo!! cry.gif cry.gif cry.gif pa sem mela skinoren pa sem imela clinofug.nisem pa imela differina. hmm.gif a je močnejši kot skinoren??? sad.gif

• 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#374 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 October 2006 - 01:14 PM

Bolj pomaga.
  • 0
Viens, reste ici!

#375 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 October 2006 - 03:13 PM

Amm kaj si lahko nardis kako masko, ceprav uporabljas Differin? Ne bi si rada spet kej zajebala koze ermm.gif
  • 0

#376 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 October 2006 - 03:53 PM

Lahko. Ampak raje hranilno kot čistilno. Pa ne tako, ko mažeš D.
Masko naredi čez dan.
  • 0

#377 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 October 2006 - 04:43 PM

Sem kar reskirala pa si jo napacala gor se pred odgovorom. smile.gif
Dala sem si Schaebensovo (sem jo ze dala ocenit), samo ima tudi peeling tako da predvidevam da je cistilna? ermm.gif
Sicer mi je pa naredila se kar mehko kozo smile.gif Differin bom namazala pa zvecer.
Hvala!
  • 0

#378 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 31 October 2006 - 05:23 PM

Lep pozdrav!!!
Najprej morem pohvalit ta forum!!! Res je zlo dober!!!

No malo prej ko se nisem še prijavila sem gledala po forumu in ugotovila pač da uporabljam puder ki ni primeren za mojo problematično kožo. Zaradi tega pač tudi uporabljam differin. A je lahko možno da se mi zaradi tega ni koža nič popravila???? Ker differin uporabljam že ene 3 mesece in učinek ni lih nevem kako dober. K zjutraj si dam puder zvečer pa differin. A pol v bistvu te tri mesce sm si jz brezveze dajala differin??? K če tko delas se ti čez dan mašijo pore pol pa zvečer differin itd. Kaj naj nardim?? naj preneham uporablat ta puder in naj nadaljujem??? sam kaj ki uporablam differin ze tri mesce.

Upam da ste me kaj razumele. smile.gif
  • 0

#379 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 October 2006 - 05:45 PM

Tole bo bolj sonchika vedela povedat, čeprav pomoje je lahko puder kriv - če je komedogen in nekvaliteten potem tudi Differin ne more kaj dosti čistiti nečistoč, če pa jih puder vsakič znova zapre. Moje amatersko mnenje laugh.gif

• 0

#380 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 31 October 2006 - 05:55 PM

Ja sej po moje je tud tko smile.gif Sam me zanima če lahk še naprej uporablam differin. Al pa bi mogla narest kako pavzo. Bom vidla kaj mi bo povedala sonchika.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users