Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#361 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 January 2011 - 05:08 PM

Jaz tudi laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#362 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 January 2011 - 06:01 PM

Ena znanka pa tako briše in sproti vsak drugi dan nalaga ene in iste slike, da se ja čim bolj pogosto pojavjajo med news feed, hahahha. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#363 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 January 2011 - 06:03 PM

Haha, FAIIIIIL, jaz poznam tudi takšne. Ali pa ko 5 krat en in isti update dajo, ker ga kao prvič nihče ni lajkal oz. opazil. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#364 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2011 - 06:10 PM

Jaaaaa laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#365 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 January 2011 - 06:40 PM

laugh.gif To moja sestrična dela. Naloži neko slatko sliko, jo 3x na teden deli z ostalimi, da se pojavi med novicami in, ko nabere njej zadovoljivo število lajkov, se spet slika v špegu in jovo na novo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#366 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 24 January 2011 - 06:43 PM

Al pa zraven še napišejo:lajkejte in komentirajte lart.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#367 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 January 2011 - 08:24 PM

Men gre pa RES RES RES na kurac, ko folk kar vse dodaja. Pa ja okej, mam jst tut 500 ljudi gor, od katerih nekatere samo na videz poznam, AMPAK ne sprejemam pa vseh, kaj šele da bi kar po vrsti dodajala folk, ki ga ne poznam. In potem me npr. nekdo doda, ki nima profilne, po imenu ga ne prepoznam, grem gledat skupne kolege, ki jih je recimo 50, med katerimi so tut nekatere moje ful dobre prijateljice, pa mi to čisto nič ne pomaga, ker one vse dodajo. In potem nikoli ne vem, a je kdo, ki ga sicer (vsaj navidez) poznam, pa samo poimensko ne vem, al je pač še en špijunski frik.

Meni je res takšna muka za vsakega znova ugotavljat, a jih poznam al ne, jao. Pa zdej glih zarad faksa nočem samo gladko vseh zavrnit, ker sošolce bi rada mela gor, pač mal izmenjava informacij pa tko, sam kaj k jih pol še vedno po imenu ne poznam. Ah, ta fb biggrin.gif

Aja, od žensk, ki to delajo, mam jst vse objave blokirane. biggrin.gif Čprav večino takšnih sem itak že pobrisala no, pa je problem rešen. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#368 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 January 2011 - 09:52 PM

Eni so prov attention whori, ne morem druzga rečt. Ena moja znanka piše tam cele filozofske spise kao kok je pametna. Svašta.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#369 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2011 - 09:57 PM

Ja, FB je poln komičnih osebkov.
  • 0

#370 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 January 2011 - 11:04 PM

Ej kako pa sploh nrdiš update?! Mislm, kao, da se spet vidi?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#371 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 25 January 2011 - 09:43 AM

A misliš slik, albumov in povezav? Pod sliko (albumom, povezavo) na desni spodaj imaš tudi možnost Deli z ostalimi. Klikneš in ti spet prilepi na zid oz. ostalim pod novice.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#372 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 January 2011 - 03:55 PM

laugh.gif http://www.facebook....100000277100582
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#373 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 05:00 PM

Kje si pa to našla? laugh.gif
  • 0

#374 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2011 - 07:25 AM

Kaj pa je tok posebnga? huh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#375 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2011 - 07:57 AM

Zamenjala je sliko, prej je bila ena s FULL ogromnimi joški, ampak res ogromnimi. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#376 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2011 - 08:05 AM

aja laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#377 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 January 2011 - 09:17 AM

Men pa FB počas ratuje dolgočasen.

Še komu? biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#378 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2011 - 09:18 AM

Meni. že dolgo, ampak pobrišem se dol pa ne.
  • 0

#379 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 January 2011 - 09:23 AM

jst sem se zabrisala dol zdej za 2 meseca pa ga sploh nisem pogrešala. Včeraj sem se prijavila sicer nazaj gor (pač ena interna fora in dogodki)...samo me sploh ne gane. Ne spremljam zadeve biggrin.gif
  • 0

#380 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2011 - 09:35 AM

ja, sem opazila. maš ful simpatično sliko, me vedno spomni na tole sliko:
IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users